Аурор Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 13 minutes ago, Ћириличар рече да би одржала некакав кратак говор Што не изда транскрипте? Spoiler Зато што не постоје. Никакви говори нису ни одржани. То само служи као параван за давање пара... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Што не изда транскрипте? Hide contents Зато што не постоје. Никакви говори нису ни одржани. То само служи као параван за давање пара... Па опет, иста је ту умјешност у питању, како год било. Него, ево једна посластица, пребаци на 21:00 и гледај: Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Ради се о томе бро да политика није прави и частан посао, тако да ту не може да се говори о "каријери" и "искуству" у смислу како се то разуме у другим областима људског деловања. Тако да сва могућа политичка "достигнућа" Клинтонке (мада их и тако нема, само неуспеси...) нису уопште у категорији да се такмиче са правим радним људима ко што је Трамп или Гери Џонсон. Највећа њена квалификација за прецедника је што је 120% психопат и ту је најјача, признајем... Ако треба да се учини неко злодело она не би оком трепнула. florenntina and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Да ли је то то што се тиче ње? Шта ако нађу неког другог, електибилнијег и онда Доналд буде имао већих проблема? Не знам да ли је коме пало на памет... 10 minutes ago, Ћириличар рече пребаци на 21:00 Болесна је, да би био прецедник, мораш да будеш на високом здравственом нивоу, и физички и психички. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 1 hour ago, Grizzly Adams рече Ради се о томе бро да политика није прави и частан посао, тако да ту не може да се говори о "каријери" и "искуству" у смислу како се то разуме у другим областима људског деловања. Тако да сва могућа политичка "достигнућа" Клинтонке (мада их и тако нема, само неуспеси...) нису уопште у категорији да се такмиче са правим радним људима ко што је Трамп или Гери Џонсон. Највећа њена квалификација за прецедника је што је 120% психопат и ту је најјача, признајем... Ако треба да се учини неко злодело она не би оком трепнула. Наравно да се у политици може говорити о искуству. Само зато што се политика не сматра часним послом не значи да за њега не треба искуства. Или ћеш рећи да за мафију није потребно искуство такође? Него кад спомену Гарија, сад наиђох на овај видео: Ајд све ми је некако ту и тамо, али ово његово дерање да се не смије говорити "илегални имигранти" је... разочаравајуће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Нема времена сад. Њихова тактика ја да покушају да узгурају са Клингтонком до избора па после кад рикне подпрецедник аутоматски постаје прецедник и опет је демократ на власти... Једино кад би се амери опаметили па да изаберу Џонсона (који стварно има искуство и био је веома успешан и на власти и у бизнису), ал то ће тешко да се деси... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 За политику је најважније да будеш психопата, а то не може да се стекне искуством. Или си тако рођен или ниси. florenntina је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 1 hour ago, Grizzly Adams рече За политику је најважније да будеш психопата, а то не може да се стекне искуством. Или си тако рођен или ниси. Па, није да није. Само ми Обама увелико одскаче од тога. Но, само ми он и одскаче. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 По чему одскаче? Он је бре највећи псајко од свих њих... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 53 minutes ago, Ћириличар рече Наравно да се у политици може говорити о искуству. Само зато што се политика не сматра часним послом не значи да за њега не треба искуства. Или ћеш рећи да за мафију није потребно искуство такође? Него кад спомену Гарија, сад наиђох на овај видео: Ајд све ми је некако ту и тамо, али ово његово дерање да се не смије говорити "илегални имигранти" је... разочаравајуће. Pazi kad mi je ovo prvi put da cujem tog cuvenog Garija. Tip mi se uopste ne dopada, mada s obzirom na neznanje ostavljam prostor da promenim misljenje. Ovako na prvu mi deluje kao prototip "cistunca", pasivnog agresivca analnog tipa. Ako vam ovaj dodje, ima da uvede obavezni vojni rok Doduse i video je sastavljao neko kome se ocigledno bas ne dopada pa sam zato stekla verovatno pogresan utisak jer vidim da ga vecinom svi hvale. Ћириличар and Аурор је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 1 hour ago, Grizzly Adams рече По чему одскаче? Он је бре највећи псајко од свих њих... Па, по свему у јавном наступу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 1 hour ago, Ћириличар рече Па опет, иста је ту умјешност у питању, како год било. Него, ево једна посластица, пребаци на 21:00 и гледај: A joj, ovo je mucno gledati. Odmah zaboravim koji je monstrum od zene i pozelim da izgura do kraja konferencije bez incidenata. Tuga. Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 1 hour ago, florenntina рече A joj, ovo je mucno gledati. Odmah zaboravim koji je monstrum od zene i pozelim da izgura do kraja konferencije bez incidenata. Tuga. Синдром "И Хитлер је човјек" Аурор, Grizzly Adams and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 57 minutes ago, Grizzly Adams рече Једино кад би се амери опаметили па да изаберу Џонсона (који стварно има искуство и био је веома успешан и на власти и у бизнису), ал то ће тешко да се деси... Контам да имаш и право гласа тамо у Америкама, и да си вероватно и гласао, и да ћеш и да гласаш (што је нормално јер живиш и радиш тамо, па је ред и да се питаш, јелте). Ако би могао да нам мало приближиш шта је битно разним популацијама Американаца, пошто си најупућенији овде на форуму, а и немаш разлога да нас фарбаш? Значи, како се опредељује бели протестант, како се опредељује богати црнац, како црнац из гета, како латиноси, како white trash, и како цео тај галиматијас уопште изгледа из угла некога ко зна и овдашње изборе и овдашњу перспективу? Колико су острашћени били, а колико су за ове изборе острашћени, и које теме генерално доминирају? Мислим, знам да много тражим, ал немам кога упућенијег за тај аспект тренутно, па ако имаш времена, можеш и овде, јер се тема претворила у изборе за прецедника САД-а, а можеш и у посебној теми, контам да би то прочитали и они који не читају ову тему, само ставиш неки клик бејт наслов Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 41 minutes ago, Grizzly Adams рече По чему одскаче? Он је бре највећи псајко од свих њих... Ја баш мислим да није. Читава та машинерија је дефинитивно психопатска, тако да су дела сваке администрације психопатска, те је онда сама позиција председника САД морално упитна ко год да је на њој, али заиста не разумем чему толико оцрњивање самог Обаме као личности кад је очигледно да је и образованији и уљуднији од већине политичара, не само америчких. Нормалан породичан човек без скандала за разлику од Клинтона, Трампа који изјављује да би општио с ћерком кад му не би била ћерка, Буша који је no comment итд. Зар није довољно да се не слажеш с Обамом политички? Avocado, Aquilius Cratus, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука