Аурор Написано Септембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 2 hours ago, Ромејац рече Не знам, мислим да Трамп неће толико разбити Клинтонову у дебатама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 10 minutes ago, Ћириличар рече Не знам, мислим да Трамп неће толико разбити Клинтонову у дебатама. Tramp je rasturio 17 najjačih republikanaca u državi. Hilari je jedva izašla na kraj sa Sendersom... Koliko teško to može da bude? Ja mislim da će da je razbije i da ona uopšte nije u stanju da se bori sa izazovom. Ne bih se iznenadio ni da joj pozli ili nešto... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Hilari je ozbiljno bolesna inače, trude se da to skrivaju. Danas joj je pozlilo na obeležavanju 9/11, uneli su je u kombi. Iako je ne podržavam, tužno mi je da ovo vidim... :/ florenntina and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Tramp je rasturio 17 najjačih republikanaca u državi. Hilari je jedva izašla na kraj sa Sendersom... Koliko teško to može da bude? Ja mislim da će da je razbije. Квантитет не значи квалитет. Он је у суштини побиједио двојицу - класичну мејнстрим копију Ромнија и Теда Круза. Тако да Још к томе, шта мислиш ко је спремнији говорити о проблемима и задацима власти? Аутсајдер или неко ко је у власти ихахај година? Трампа тек чека битка, и ако схвати да је слаб у пољу компетенције, удариће на моралну и друштвену страну. Али, видјећемо. Само сумњам да ће то бити "разбијање" Клинтонове, нити да ће она њега разбити. Прије ће бити генерално фрустрирајуће искуство :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Управо сада, Ћириличар рече слаб у пољу компетенције Čovek je stvorio imperiju. Šta je ona uradila u životu? Izgubila je od Obame borbu za kandidaturu, dobila je da bude Secretary of State kao utešnu nagradu. Tu je bila jedna od najgorih ikada i toliko je bila loša i kompromitovala nacionalnu bezbednost, da je jedini razlog što nije u zatvoru to što je politički moćna i dobro povezana... florenntina and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Већ неко време круже приче да је она нешто озбиљно болесна... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Обрати пажњу на понашање њеног обезбеђења на оном снимку. Уопште не делују изненађени или забринути... Више изгледа као да је рутинска ствар на коју су навикли. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Čovek je stvorio imperiju. Šta je ona uradila u životu? Izgubila je od Obame borbu za kandidaturu, dobila je da bude Secretary of State kao utešnu nagradu. Tu je bila jedna od najgorih ikada i toliko je bila loša i kompromitovala nacionalnu bezbednost, da je jedini razlog što nije u zatvoru to što je politički moćna i dobro povezana... Једно је бити бизнисмен, а друго је бити предсједник САД-а. И ту Клинтонова има далеко више искуства ( прво што је у политици читав живот, што је искусила већ предсједниковање преко свог мужа, што је била сенатор, министар спољњих послова итд. итд. ), што је и један од разлога због којих је подржавају неки веома угледни и паметни људи ( попут Сема Хериса, управо због тог разлога ). Непоштена је, зна слагати и зна бити окрутна, а поред тога има искуства... Обрни-окрени, има људи који воле злог али ефективног вођу више од букаџије Додиковог типа. И сад шта мислиш ко ће се боље снаћи расправама око власти? Ко познаје механизме власти, дипломатске односе итд итд? Хебига, Трамп ту нема предност и морао би наћи друго поље гдје да је удари. А ако је тачно да је мајстор за преокретање приче, успјеће ваљда? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Вараш се, Трамп има више искуства у власти. Он је читав живот потплаћивао политичаре и наређивао им шта да раде. Ево снимак из близа: https://mobile.twitter.com/michaelpshipley/status/775004499312201728 Данас је иначе у NYC нормално време. Није ни превише вруће, ни влажно. Јуче је било изузетно тешко, данас нормалан летњи дан. Мало облачно. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 10 minutes ago, Grizzly Adams рече Обрати пажњу на понашање њеног обезбеђења на оном снимку. Уопште не делују изненађени или забринути... Више изгледа као да је рутинска ствар на коју су навикли. Baš sam to sad hteo da prokomentarišem. Drže je za ruku, očekuju da se dogodi neki problem očigledno. Ko zna koliko puta se i desio, deluju prilično spremno i utrenirano u stvari. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Можда и не доживи новембар, Боже ме прости... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 3 minutes ago, Grizzly Adams рече Ево снимак из близа: Како су брзо опколили да се не примети... Истрениран профи тим. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 1 hour ago, Grizzly Adams рече Вараш се, Трамп има више искуства у власти. Он је читав живот потплаћивао политичаре и наређивао им шта да раде. Ево снимак из близа: https://mobile.twitter.com/michaelpshipley/status/775004499312201728 Данас је иначе у NYC нормално време. Није ни превише вруће, ни влажно. Јуче је било изузетно тешко, данас нормалан летњи дан. Мало облачно. Напротив, то не значи да има више искуства у власти. То значи да има исто искуства као и она што се тиче потплаћивања и добијања политичара на своју страну ( ако ћемо тако, онда и Клинтонвоа има још више исксутва јер је знала наплаћивати баснословне суме само да би одржала некакав кратак говор - па да видимо ко боље зна да продаје свој бренд ). Трамп нема искуства у вођењу спољње политике, нема контакте на међународном плану које Клинтонова има и сасвим сигурно нема њено знање, искуство и разумијевање у вршењу тих јавних функција. Е сад, то што она има лоше идеје за спољњу политику је друга ствар. Свијету би бло боље можда да чак и Трамп побиједи, јер би ова ушла одмах у сукоб са Путином ( а њих двоје се баш воле, убитачно воле ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука