Ronald Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Darealis Gary već ima izmedju 9 i 13%, za tako kratko vrijeme. I on je mnogo bolji od zadrtog Paul. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 15 minutes ago, Ronald рече Darealis Gary već ima izmedju 9 i 13%, za tako kratko vrijeme. I on je mnogo bolji od zadrtog Paul. Male su razlike između njega i Renda Pola i jednako nemaju nikakve šanse. Ali je dobar lik... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Heheh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 11 minutes ago, Господин Дареалис рече Donald je samo reakcija u suštini. Ja lično samo volim da vidim levičare i liberale tamo i ovde kako skiče i vrište i kako su zgranuti i kako su šokirani i kako je on rasista i kako je idiot i kako je mizogin i kako je primitivac i kako je 'bukvalno Hitler'... Па зар није већина од тога? Прича о женама као шофер из кафане (што мени лично није страшно када чујем од шофера али он ће можда бити председник), вулгаран је и расиста је. Када кажеђ да Мексиканци у САД доносе дрогу, праве кривична дела и силују, и на крају завршиш са тим да "претпостављаш да су неки и добри људи", то си онда расиста пар екселанс. Врло неотесан човек, никакве дипломатске манире нема. Узми у обзир колико га факултетски школованих људи подржава. И то ваљда нешто говори, ако људи који живе тамо и који су образовани масовно бојкотују Трампа. Како год, мене искрено не занима шта ће бити са САД због ње саме, само ме интересује какав ће утицај избора бити на свет. И ту не видим ниједну светлу опцију. Имамо са једне стране изолационисту и комедијаша а са друге оличење свега што је наопаку у америчкој спољној политици. Поред свега и урпкос свему, да избор зависи од мене, бирао бих Трампа, али као појава ми је баш бизаран. Срећом или несрећом, па председник САД уопште не мора да буде превише утицајан на политику... Juanito and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 5 minutes ago, Господин Дареалис рече Male su razlike između njega i Renda Pola i jednako nemaju nikakve šanse... Ali je dobar lik. Ekonomski su slični, Medjutim po pitanju ostalih stavova su različiti. Gary bi mogao stvoriti bazu od 10-12% za sledece izbore što je odlično. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 1 minute ago, Ronald рече Ekonomski su slični, Medjutim po pitanju ostalih stavova su različiti. Gary bi mogao stvoriti bazu od 10-12% za sledece izbore što je odlično. Ne znam koliko od tih su ovi što ne bi Hilari nikad i Trampa nikad... Što će reći da su ti procenti tu u 2016, a verovatno neće biti tu za 4 godine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 2 minutes ago, Господин Дареалис рече Ne znam koliko od tih su ovi što ne bi Hilari nikad i Trampa nikad... Što će reći da su ti procenti tu u 2016, a verovatno neće biti tu za 4 godine. Ne razumiješ, već je dobar dio Bernijevih glasača prešao kod njega. On nije ni imao skoro nikakvu medijsku pažnju. Baza ti se stvara sad i za 4 i za 8 godina. Šta ti misliš da se u politici nesto dešava preko noći? Teško jer se većina zadovoljava demagogijom i populizmom http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 3 minutes ago, Срђан Шијакињић рече Па зар није већина од тога? Nije brate, ne znam kako da ti kažem... Verovatno bi se to projavilo ranije negde, da je zaista tačno (što ne verujem da jeste). Znaš i sam da su ljudi koji drže medije kupili i političare. On nikakav novac ne prima ni od koga i niko ne može da ga kontroliše. Ovo mu je možda najbitnija karakteristika. Misliš da će se oni pozitivno izražavati o njemu i pričati kako je sjajan? Nešto ne verujem. E odatle cela priča. A znaš li da je jedna od vodećih Demokrata u tajnim mejlovima Hispanike nazivala "taco bowls"? Sa jezom zamišljam kako bi bilo da je on to uradio... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 33 minutes ago, Господин Дареалис рече Nije brate, ne znam kako da ti kažem... Verovatno bi se to projavilo ranije negde, da je zaista tačno (što ne verujem da jeste). Znaš i sam da su ljudi koji drže medije kupili i političare. On nikakav novac ne prima ni od koga i niko ne može da ga kontroliše. Ovo mu je možda najbitnija karakteristika. Misliš da će se oni pozitivno izražavati o njemu i pričati kako je sjajan? Nešto ne verujem. E odatle cela priča. A znaš li da je jedna od vodećih Demokrata u tajnim mejlovima Hispanike nazivala "taco bowls"? Sa jezom zamišljam kako bi bilo da je on to uradio... Чекај, не разумем шта говориш, да Трамп није никада изговорио све оне цитате, да су медији то измислили? То што не прима новац и није део екипе која се смењује на врху Америке већ сто година је разлог због кога бих "навијао" за њега а не за Хилари, али то је одвојена ствар од чињенице да (ако му медији не измишљају изјаве) је човек јако неотесан и на моменте звучи као лудак. Juanito and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 1 hour ago, Срђан Шијакињић рече Када кажеђ да Мексиканци у САД доносе дрогу, праве кривична дела и силују, и на крају завршиш са тим да "претпостављаш да су неки и добри људи", то си онда расиста пар екселанс. То је више тешка будалаштина него расизам. Потпуно извртање стварности. Већина Мексиканаца и легалних и илегалних раде поштене послове без којих бих се америчко друштво урушило преко ноћи, а које Американци једноставно неће да раде. Ја сам скоро сигуран да Доналд Трамп то зна боље од просечног грађанина САД и да га у суштини баш заболе за Мексиканце. Оно што је проблем је да постоји огроман број комплетних идиота (од којих добар део јесу заиста расисти) који се, без икаквог размишљања, ложе на те комплетне будалаштине. То је права страхота, а не толико сам пајац Трамп. Дакле, 1. већина Мексиканаца ради поштене послове без којих би се Америка распала 2. проблем илегалне имиграције је далеко компликованији и има и одређене историјске узроке. Већина илегалних имиграната су ушли легално, тако да је прича о зиду, између сто других разлога, будалаштина и са те стране. Свако ко се ложи на Трампа је или комплетан идиот, или идеолошки заслепљен, или расиста или просто неотесани балван као и сам Трамп или нека комбинација свега тога и можда још по нечега. Aquilius Cratus, Avocado and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 1 minute ago, Juan рече То је више тешка будалаштина него расизам. Потпуно извртање стварности. Већина Мексиканаца и легалних и илегалних раде поштене послове без којих бих се америчко друштво урушило преко ноћи, а које Американци једноставно неће да раде. Ја сам скоро сигуран да Доналд Трамп то зна боље од просечног грађанина САД и да га у суштини баш заболе за Мексиканце. Оно што је проблем је да постоји огроман број комплетних идиота (од којих добар део јесу заиста расисти) који се, без икаквог размишљања, ложе на ре комплетне идиотлуке. То је права страхота, а не толико сам пајац Трамп. Дакле, 1. већина Мексиканаца ради поштене послове без којих би се Америка распала 2. проблем илегалне имиграције је далеко компликованији и има и одређене историјске узроке. Већина илегалних имиграната су ушли легално, тако да је прича о зиду, између сто других разлога, будалаштина и са те стране. Свако ко се ложи на Трампа је или комплетан идиот, или идеолошки заслепљен, или расиста или просто неотесани балван као и он или нека комбинација свега тога и можда још по нечега. Ja ne znam šta ovih 43% ima u glavi da se lože na njega, izgleda da nemaju nista. Tramp je Američka verzija Dodika. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 1 hour ago, Срђан Шијакињић рече Чекај, не разумем шта говориш, да Трамп није никада изговорио све оне цитате, да су медији то измислили? Nisu izmislili, ali imaju svoj spin na celoj stvari... Taj njihov spin je ova 'istina' o njemu. Grizzly je odlično razumeo o čemu se radi, šteta je što nije tu brat... florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 1 hour ago, Juan рече Свако ко се ложи на Трампа је или комплетан идиот, или идеолошки заслепљен, или расиста или просто неотесани балван као и сам Трамп или нека комбинација свега тога и можда још по нечега. Jel možda hoćeš da kažeš da sam nešto od ovoga? Baš pasivno-agresivno onako... Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Овај је Клинтона назвао пи***цом јер није смео да бомбардује Србе и заштити Албанце од тог зла. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука