Аурор Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 6 hours ago, RYLAH рече То није ништа ново, и траје (минимум) од 11.09., највише су по том питању управо републиканци урадили. To je nesto sto traje 100 godina, ali da, ucestvovali su i republikanci, protivno principima. Izgleda da je princip volje za moci stariji tu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 All hail The Emperor! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 Mačka wants to make America great again! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 Какав врхунски морон од човека... https://www.facebook.com/nytimes/videos/10150862887999999/ Ако ово није балван, Риле, ја онда стварно не знам шта јесте. Avocado, RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 10 minutes ago, Juan рече Какав врхунски морон од човека... https://www.facebook.com/nytimes/videos/10150862887999999/ As a baby cried, Donald J. Trump shifted from "I love babies" to "I was only kidding, you can get that baby out of here" 10 minutes ago, Juan рече Ако ово није балван, Риле, ја онда стварно не знам шта јесте. Tačno si za mene odlučio da sam odavno lost cause... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2016 Само за Дареалиса Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 Nije baš hrišćanski, ali je za Ćiriličara! @Ћириличар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 Građani Amerike, da li hoćete da ova osoba bude precednik?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2016 10 hours ago, Господин Дареалис рече Nije baš hrišćanski, ali je za Ćiriličara! @Ћириличар ЛОЛЧИНА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 @Господин Дареалис Барем две, а можда и четири цуре са ове фотке ми делују сумњиво. Да ли си сигуран да су легално у земљи? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2016 On 8/2/2016 at 13:05, Господин Дареалис рече All hail The Emperor! There is only one God-Emperor of Mankind! Аурор and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 1 hour ago, Juan рече @Господин Дареалис Барем две, а можда и четири цуре са ове фотке ми делују сумњиво. Да ли си сигуран да су легално у земљи? Ja ne znam, meni ne deluju... Ako već imaš njuha za to, da javimo Imperatoru da te zaposli? @Juan posle Imperatorove pobede: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука