Ромејац Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 GeniusAtWork, Ћириличар, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 Само једно могу рећи... Император RYLAH, Аурор and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 1 hour ago, Ћириличар рече Само једно могу рећи... Император Ово је реално смешно по свим могућим критеријумима Аурор and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 1 hour ago, RYLAH рече Ово је реално смешно по свим могућим критеријумима Трамп јесте говедо, али с обзиром да му је Хилари противник... нееееекако ми не смета ако јој квалитетно спусти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 3 hours ago, Ћириличар рече Само једно могу рећи... Император Baš htedoh da ga pohvalim za dobru foru iako mislim o njemu sve najlošije... ali rekoh da proverim... i naravno... never happend... u pitanju je samo meme... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 1 hour ago, Avocado рече Baš htedoh da ga pohvalim za dobru foru iako mislim o njemu sve najlošije... ali rekoh da proverim... i naravno... never happend... u pitanju je samo meme... Е дођавола... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 1 hour ago, Avocado рече Baš htedoh da ga pohvalim za dobru foru iako mislim o njemu sve najlošije... ali rekoh da proverim... i naravno... never happend... u pitanju je samo meme... Prelistaj mu tvitove. Jednom je rekao: 'Hilari nije mogla da zadovolji svog muza. Zasto misli da moze da zadovolji SAD?' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 @Avocado Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 27 minutes ago, Господин Дареалис рече Prelistaj mu tvitove. Jednom je rekao: 'Hilari nije mogla da zadovolji svog muza. Zasto misli da moze da zadovolji SAD?' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 Crooked Hillary ume da bude duša od čo'eka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 Sjajni tvitovi... siguran sam da to ne bi umeo da smisli niko mladji od 4. razreda osnovne škole... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 21 minutes ago, Avocado рече Sjajni tvitovi... siguran sam da to ne bi umeo da smisli niko mladji od 4. razreda osnovne škole... Ma da bre, Imperator je intelektualna nula. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 @Avocado @Juan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 Ozbiljna, detaljna i argumentovana analiza... Aquilius Cratus, Ronald and Juanito је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 Одлично, нарочито део о политичкој коректности. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука