Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, RYLAH рече

Ово је реално смешно по свим могућим критеријумима :)))

Трамп јесте говедо, али с обзиром да му је Хилари противник... нееееекако ми не смета ако јој квалитетно спусти :)))

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Ћириличар рече

Само једно могу рећи... Император :D

Baš htedoh da ga pohvalim za dobru foru iako mislim o njemu sve najlošije... ali rekoh da proverim... i naravno... never happend... u pitanju je samo meme...

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Baš htedoh da ga pohvalim za dobru foru iako mislim o njemu sve najlošije... ali rekoh da proverim... i naravno... never happend... u pitanju je samo meme...

Е дођавола... :((

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Prelistaj mu tvitove.

Jednom je rekao: 'Hilari nije mogla da zadovolji svog muza. Zasto misli da moze da zadovolji SAD?' :D

Подели на овим сајтовима

Sjajni tvitovi... siguran sam da to ne bi umeo da smisli niko mladji od 4. razreda osnovne škole...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ozbiljna, detaljna i argumentovana analiza...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...