Tumaralo. Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 Ovaj rasista Tramp kao da ne zna da su muslimanski imigranti uglavom radni i vredni ljudi koji postuju zapadne vrednosti i zakone a samo 20% njih smatra da je OK raznositi se bombana za Alaha a tek minoran, zanemarljivo mali broj se zaista raznosi ili gazi ljude kamionima. Zato da bi Amerika nastavala sa progresom, mora Hilary da pobedi i da nastavi da "rusi barijere u svetu" i priblizava ljude jedne drugima. Takodje potrebno je zabraniti govor mrznje i oduzeti ljudima oruzje kako bi bilo manje nasilja u drustvu a vise ljubicica. Konacno, i za nas je dobro da HIlari pobedi jer ona vodi racuna o nasem regionu i poznaje ovdasnje prilike bolje od Trampa. Eto u nasoj juznoj pokrajini su joj podigli spomenik... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 Ja mislim da Tramp nije rasista i da bi njegov izbor mogao dosta doprineti miru i stabilnosti u svetu. Koliko sam razumela, oni ima nameru da se fokusira na unutrasnju politiku i da "oladi" od uloge svetskog policajca sto bi zaista bio blagoslov u ovom trenutku s obzirom na katastrofalnu spoljnu politiku SAD do sada Аурор је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 8 hours ago, Avocado рече Tako se ne piše "izvini što sam prethodno izneo netačnu tvrdnju o sadržini klipa kojeg sam postavio"... Da se izvinim za nešto što sam bio u pravu? I don't think so. 8 hours ago, Avocado рече Iz kog razloga si pomislio da će ova rasistička svinjarija da me ubedi u nešto pozitivno o Trampu? lol Ovde politički bias i iracionalnost dolaze do krajnjih granica. Rekao sam još onda da smo ušli u zonu gde pametne diskusije uopšte nema. Ne znam ni zašto pokušavam... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 9 hours ago, Господин Дареалис рече Da se izvinim za nešto što sam bio u pravu? I don't think so. Ne nisi bio u pravu, napisao si da su svi sedmogodišnjaci dali socijalističke odgovore što jednostavno nije tačno, a i sam si to potvrdio... Padaš na jeftinu propagandu pa je onda i dalje prenosiš... Propaganda se sastoji u sledećem: "Činjenica": sedmogodišnjaci imaju socijalističke ideje, a Obama je socijalista, iz čega sledi zaključak da je Obama naivan kao dete. "Činjenica": neki sedmogodišnjaci imaju konzervativne ideje, iz čega sledi da su zaključak da su pametniji od Obame. A zapravo, činjenica je da razna deca daju različite odgovore... što zbog karaktera: neka su sebična, neka su altruistična, što zbog različitog vaspitanja... pri čemu ne znaju ništa o mehanizmima i posledicama makroekonomske politike, te njihovi odgovori zaista govore samo o njihovim namerama (karakteru i vaspitanju), te se iz toga ne može izvući nikakav zaključak o politici odraslih političara. Цитат lol Ovde politički bias i iracionalnost dolaze do krajnjih granica. Rekao sam još onda da smo ušli u zonu gde pametne diskusije uopšte nema. Ne znam ni zašto pokušavam... Nema diskusije zato što nedostaje sa tvoje strane... ne iznosiš argumente već propagandne parole i klipove koje ni ne pokušavaš da braniš kada ih neko ospori. Ja sam spreman uvek da argumentovano razgovaram o tome zašto je poređenje neke etničke, verske, rasne, grupe sa "zlobnim zmijama" svinjarija... i to sve uz prikazivanje onih scena tj. pokušaj da se ogromna grupa ljudi svede na nasilne ekstremiste... jel koliko god tebi odgovaralo da ih posmatraš samo kroz tu prizmu, ovo su ljudska bića koja si takođe poredio sa "zlobnim zmijama" koje bi trebalo ostaviti da crknu pored puta (pogledaj malo slike i stidi se): LINK Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 9 hours ago, Господин Дареалис рече Ovde politički bias i iracionalnost dolaze do krajnjih granica. Rekao sam još onda da smo ušli u zonu gde pametne diskusije uopšte nema. Ne znam ni zašto pokušavam... Pa ne mozes pametno da diskutujes sa liberalima, globalistima, neomarksistima (sve ono sto okuplja Hilary xD ) jer se oni uopste ne polaze od cinjenica nego od vere i lepih zelja. Kjucna dogma je da su svi ljudi jednaki (ovom stavu su se liberali ostro protivili do 20. veka), da okolina presudno oblikuje pojedinca (ovo je zajednicko svim humanistickim spikama) i da ljudi razlicitih kultura, vera, rasa mogu mirno koegzistirati (ovo je fatalno i ocegledno netacno). Neko rece da su dve najmocnije religije danas islam i egalitarni liberalizam. Ti ako postavis snimak gde muslimani unistavaju kvartove po Parizu- oni ce reci rasisiticka propaganda. Ako govoris o terorizmu i kriminalu oni ce reci- to sto su se 10 njih razneli bombama i to sto 10 hiljada njih siluju, kradu, napadaju po ulicama, unistavaju imovinu ne znaci da treba zabraniti ulazak MILIONIMA "radnih i vrednih ljudi" (80% je nezaposleno jer im se vise isplati da bleje i primaju pomoc). Ako se pozoves na statistike reci ce - statistika je inace glupost. Itd itd.. Meanwhile.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Да могу да гласам на изборима у САД гласао бих за Трампа. Не само зато што је то препорука Војводе Србима који ће тамо гласати, него ми заиста делује као боља опција. Целом свету, а поготову нама, један Клинтон се обио о главу. Не треба нам опет. Сачувај Боже све па и нас од Клинтонке. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 52 minutes ago, Avocado рече Nema diskusije zato što nedostaje sa tvoje strane... ne iznosiš argumente već propagandne parole i klipove koje ni ne pokušavaš da braniš kada ih neko ospori. Ja sam spreman uvek da argumentovano razgovaram o tome zašto je poređenje neke etničke, verske, rasne, grupe sa "zlobnim zmijama" svinjarija... i to sve uz prikazivanje onih scena tj. pokušaj da se ogromna grupa ljudi svede na nasilne ekstremiste... jel koliko god tebi odgovaralo da ih posmatraš samo kroz tu prizmu, ovo su ljudska bića koja si takođe poredio sa "zlobnim zmijama" koje bi trebalo ostaviti da crknu pored puta (pogledaj malo slike i stidi se): LINK Odakle ti to da je ponasanje vecine merodavno u ovom slucaju? Kada jedan moze uz povike "alahu akbar" (verska motivacija) da pobije desetine i stotine. Kada jedan moze da udje u gej bar i ubije 50 gejeva i rani jos toliko. Razumes da se skoro na mesecnom nivou desavaju teroristicki napadi od strane islamista? Mislis da je potrebno 51% ljudi da vrsi masovna ubistva? Potrebno je desetak puta da se dogodi tako nesto i da se sve drzave zapada pretvore u policijske drzave kako bi "zastitile nasu sigurnost" i tako postanu kavezi gde cemo se kao zveri klati do kraja. Eto ti sta mala manjina pripadnika jedne karakteristicne vecine moze da uradi. Inace, vrlo je zanimljivo kako ti kao ateista opravdavas masovnu muslimansku imigraciju. Verovatno licemerni humanizam nadvladava. A sto se tice ovih slicica uplakane dece, pitao bih te koja je tvoja teorija, zasto se slika br1. vrtela po medijima a za sliku br.2 niko ne zna? Slika br1. utopljeni sirijski decak od prosle godine Slika br.2 pregazena devojcica u Nici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Gary dropping the bombs: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 2 hours ago, Avocado рече Ne nisi bio u pravu, napisao si da su svi sedmogodišnjaci dali socijalističke odgovore što jednostavno nije tačno, a i sam si to potvrdio... Хваташ се за ситне лапсусе... Нису сви, добро, неки напреднији седмогодишњаци су дали и друге одговоре, чиме су показала да су им идеје боље од Обаминих, Сендерсових и осталих. Реци ми ово: шта мислиш уопште да је поента оног клипа? Па за Шифа сам и ја глупи левичар... 2 hours ago, Avocado рече što zbog karaktera: neka su sebična, neka su altruistična Ова себична су све похлепни капиталисти будући. 2 hours ago, Avocado рече pri čemu ne znaju ništa o mehanizmima i posledicama makroekonomske politike Исто као и социјалистички политичари. Само што седмогодишња деца могу и да имају бриљантне моменте, као што смо видели... 2 hours ago, Avocado рече pogledaj malo slike i stidi se Погледај ти и стиди се: (Није за оне са слабим стомаком) Spoiler Charlie Hebdo: Bataclan: Ница (ово сам омашио за 2 месеца иначе...): Брисел: Итд. итд. итд... Биће их сигурно још много, нажалост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 2 hours ago, pedja257 рече Odakle ti to da je ponasanje vecine merodavno u ovom slucaju? Kada jedan moze uz povike "alahu akbar" (verska motivacija) da pobije desetine i stotine. Kada jedan moze da udje u gej bar i ubije 50 gejeva i rani jos toliko. Razumes da se skoro na mesecnom nivou desavaju teroristicki napadi od strane islamista? Mislis da je potrebno 51% ljudi da vrsi masovna ubistva? Potrebno je desetak puta da se dogodi tako nesto i da se sve drzave zapada pretvore u policijske drzave kako bi "zastitile nasu sigurnost" i tako postanu kavezi gde cemo se kao zveri klati do kraja. Eto ti sta mala manjina pripadnika jedne karakteristicne vecine moze da uradi. Inace, vrlo je zanimljivo kako ti kao ateista opravdavas masovnu muslimansku imigraciju. Verovatno licemerni humanizam nadvladava. A sto se tice ovih slicica uplakane dece, pitao bih te koja je tvoja teorija, zasto se slika br1. vrtela po medijima a za sliku br.2 niko ne zna? Slika br1. utopljeni sirijski decak od prosle godine Slika br.2 pregazena devojcica u Nici Ponašanje većine je merodavno ako praviš propise za većinu. Ako hoćeš da regulišeš grupu X, posmatraš ponašanje cele grupe X, a ne grupe XY koja je samo mali delić grupe X. U suprotnom tvoji zaključci i politika ne slede iz činjenica. Po "logici" kojom se vi vodite, kada par dvadesetogodišnjaka ubiju nekog, treba kazniti sve dvadesetogodišnjake... to je jednostavno retardirano. Nemam drugu reč da opišem takvu "logiku". Naravno da ako izbaciš sve muslimane iz Evrope, smanjiće se broj zločina koje su počinili muslimani... isto kao što ako izbaciš sve Norvežane/Srbe/vodoinstalatere/penzionere iz Evrope smanjiće se broj zločina koje su počinili Norvežani/Srbi/vodoinstalateri/penzioneri. Trivially true. Postoje propisi i kazne za terorizam. Teroristički napadi su se dešavali i pre izbegličke krize. Nemam šta da "opravdavam masovnu muslimansku imigraciju"... ona ne zahteva nikakvo opravdanje... u pitanju su jadni ljudi sa kojima saosećam... i ne vidim kakve to ima veze sa ateizmom... Druga slika je takođe obišla svet. Obe su grozne... obe su nešto protiv čega se svaki pristojan čovek mora boriti... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 3 minutes ago, Господин Дареалис рече Хваташ се за ситне лапсусе... Нису сви, добро, неки напреднији седмогодишњаци су дали и друге одговоре, чиме су показала да су им идеје боље од Обаминих, Сендерсових и осталих. Реци ми ово: шта мислиш уопште да је поента оног клипа? Па за Шифа сам и ја глупи левичар... Nije sitan lapsus nego osnovna, početna i jedina premisa nije tačna čoveče.... uozbilji se... počni da koristiš mozak umesto što pušiš tu propagandu kao da nemaš dva razreda osnovne. Poenta klipa je da je Obama naivni levičar koji razmišlja poput dece, samo što taj zaključak ne sledi iz premisa, te je suština klipa da je Šif jeftini propagandista koji priča gluposti... Цитат Ова себична су све похлепни капиталисти будући. Jel sam to ja rekao? Mani se glupih projekcija... ja sam kapitalista/poslodavac, a ti si student... ne lupetaj gluposti... Цитат Исто као и социјалистички политичари. Naravno... isto kao i libertarijanci... isto kao i svako ko od par dobrih ideja razradi retardirane dogme... Цитат Погледај ти и стиди се: Čega bre da se stidim? Kakve ja imam veze sa tim? Jel sam ja ikad podržavao terorizam? Stvarno si načisto prolupao... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 9 minutes ago, Avocado рече isto kao što ako izbaciš sve Norvežane/Srbe/vodoinstalatere/penzionere iz Evrope smanjiće se broj zločina koje su počinili Norvežani/Srbi/vodoinstalateri/penzioneri. Ајде ми нађи неки масиван покољ у претходних пет година у Европи који су учинили Норвежани или Срби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 5 minutes ago, Господин Дареалис рече Ајде ми нађи неки масиван покољ у претходних пет година у Европи који су учинили Норвежани или Срби. Jel može u prethodnih pet godina + dva dana? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 5 minutes ago, Avocado рече Jel može u prethodnih pet godina + dva dana? Не рачунам оне ратове. Постоји ли икаква опасност да отпутујеш негде и да тебе и фамилију масакрира неки Србин или Норвежанин? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 3 minutes ago, Господин Дареалис рече Не рачунам оне ратове. Постоји ли икаква опасност да отпутујеш негде и да тебе и фамилију масакрира неки Србин или Норвежанин? Naravno... 22.07.2011. je jedan Norvežanin po imenu Anders Behring Breivik ubio 77 ljudi. A evo ti za Srbe: http://www.blic.rs/vesti/hronika/krvava-srbija-sve-zrtve-5-najvecih-masakara-u-poslednjih-15-godina/gxtgys7 Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука