Tumaralo. Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Не разуме он те озбиљне проблеме и комплексне ствари генерално, он је обичан расистички ретард. Само што је направио корпорацију од 10 милијарди долара, али какве то сад има везе са било чим? U svakom slucaju Hilari Klinton, Sanders i Ted Kruz su mnogo zreliji politicari i drzavno-politicki mislioci. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Nisam mislio da je glup, nego da mu je žvaka takva... da peca budale... zato ne razumem zašto bi neki intelektualac želeo da ga ovaj predstavlja... Tu ne mislim na retoriku, svestan sam da svi njihovi kandidati pričaju na nivou razumevanja osnovaca, mada se i tu Tramp posebno ističe (LINK), mislio sam na to da je većina njegovih ideja na nivou kako mali Perica zamišlja rešenje ozbiljnog problema... ali bukvalno sve njegove ideje deluju kao da ih je smislilo neko malo dete nakon što si mu u tri rečenice opisao problem. Па ево да покушам да разјасним. То што он прича нису "идеје", то су само "маркетиншке поруке". Сећаш се оне "имам само десет секунди и говорићу врло брзо"? Трамп је веома интелигентан и искусан, он зна да у маркетингу (што политичка кампања јесте, нажалост) дугачка и компликована објашњења не пролазе. Поруку мораш да максимално поједноставиш и скратиш. Чак и по цену да постане бесмислена. Јер није ни битна порука, него ефекат. Е сад, ова "естаблишмент" екипа је неке проблеме деценијама заобилазила у широком луку што је њему отворило шансу да "пласира свој производ". И он то ради веома ефикасно. Бије их на њиховом терену, по њиховим правилима, са њиховом лоптом. Сами су криви. Није им ваљао Бјукенен, Рон Пол, Ренд Пол, не ваља им чак ни Тед Круз... Е па - тражили сте, гледајте. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Black man after getting harassed by a Black Lives Matter group for supporting Trump: "I don't want welfare. I want a job" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Не разуме он те озбиљне проблеме и комплексне ствари генерално, он је обичан расистички ретард. Само што је направио корпорацију од 10 милијарди долара, али какве то сад има везе? Već rekoh da on nije glup. Pominjao sam njegove političke ideje. Ako si imao nameru da izneseš suprotno stanovište, najbolje bi bilo da navedeš neku njegovu političku ideju koju malo dete ne bi moglo da smisli. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Па ево да покушам да разјасним. То што он прича нису "идеје", то су само "маркетиншке поруке". Сећаш се оне "имам само десет секунди и говорићу врло брзо"? Трамп је веома интелигентан и искусан, он зна да у маркетингу (што политичка кампања јесте, нажалост) дугачка и компликована објашњења не пролазе. Поруку мораш да максимално поједноставиш и скратиш. Чак и по цену да постане бесмислена. Јер није ни битна порука, него ефекат. Е сад, ова "естаблишмент" екипа је неке проблеме деценијама заобилазила у широком луку што је њему отворило шансу да "пласира свој производ". И он то ради веома ефикасно. Бије их на њиховом терену, по њиховим правилима, са њиховом лоптом. Сами су криви. Није им ваљао Бјукенен, Рон Пол, Ренд Пол, не ваља им чак ни Тед Круз... Е па - тражили сте, гледајте. Razumem sve to što pričaš i potpuno se slažem, samo ja ne cenim političare kroz prizmu marketinga... tj. jedno je biti impresioniran kvalitetom marketinške kampanje za neki proizvod (npr. tortu od govana), a sasvim drugo je želeti da konzumiraš taj proizvod. Juanito је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Постоје, глубо говорећи, две врсте бизнисмена - трговци и они који нешто стварају. Занимљиво питање. Могли би о томе, али да не скрећемо тему. Теби је изгледа довољно само да неко буде бизнисмен, па да већ засллужи потшовање. Не баш. Пар пута сам поменуо да више ценим људе са искуством у бизнису него политичаре каријеристе који никад ништа нису радили. Што мислим да има смисла... Међу бизнисменима има оваквих и онаквих људи. Више ценим нпр. Бренсона од Трампа. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Трамп је веома интелигентан и искусан, он зна да у маркетингу (што политичка кампања јесте, нажалост) дугачка и компликована објашњења не пролазе. Поруку мораш да максимално поједноставиш и скратиш. Чак и по цену да постане бесмислена. Јер није ни битна порука, него ефекат. Е сад, ова "естаблишмент" екипа је неке проблеме деценијама заобилазила у широком луку што је њему отворило шансу да "пласира свој производ". 99% маркетинга је булшит. Међутим, део маркеринга је булшит маркетинг добрих производа, а део маркетинга је булшит маркетинг булшит производа или чак магле. Трампове приче су мешавина ова последња два, а ти звучиш као да он има лош маркетинг доброг производа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Već rekoh da on nije glup. Pominjao sam njegove političke ideje. Ako si imao nameru da izneseš suprotno stanovište, najbolje bi bilo da navedeš neku njegovu političku ideju koju malo dete ne bi moglo da smisli. Не не, доста је било (™ ) овако. Нисмо ми рекли да је он савршено људско биће, него само да је бољи од осталих кандидата, политичара каријериста (углавном корпоративне марионете) и да их растура само тако и да волимо да у тим моментима уграбимо кокице. А ти сад мораш да кажеш који кандидат ако не Трамп и да образложиш зашто је бољи избор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Da preformulišem, nije problem što on na način prijemčiv i razumljiv glupanima iznosi svoje ideje da će problem imigracije da reši tako što će da napravi veliki zid i da protera sve imigrante i da će naterati Meksiko da to finansira... problem je što su to glupe ideje. Ћириличар and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Више ценим нпр. Бренсона од Трампа. Видиш како можемо да се сложимо. “Britain should make arriving at the airport in immigration the most magical, wonderful thing. It should be ‘welcome to Great Britain’ not ‘we suspect every single one of you of being terrorists’” Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Момци, имате слаб маркетинг слабих аргумената, не знам шта бих више рекао (осим можда: "Can't stump the Trump!")... Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Па Трамп је од оних људи који немају превише обзира за "пристојност" кад нешто желе да постигну. Њему је циљ да постане прецедник, проучио је "правила игре" и укапирао која тактика може да прође. Какав је квалитет његовог "производа" тешко је рећи... Ако дође на власт, он може да буде веома прагматичан и да ради добре ствари. Многе од тих бесмислица које сад прича су практично неизводљиве, а прилично сам сигуран да и он то зна. Али ако се "купци" ложе на глупости, он ће глупости и да им прича. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Da preformulišem, nije problem što on na način prijemčiv i razumljiv glupanima iznosi svoje ideje da će problem imigracije da reši tako što će da napravi veliki zid i da protera sve imigrante i da će naterati Meksiko da to finansira... problem je što su to glupe ideje. Али то није његова идеја. Републиканци причају о томе већ годинама. Мислим да је чак и Хилари нешто слично поменула, ал` њене изјаве стварно не пратим... Немам срце за то... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Трампове приче су мешавина ова последња два, а ти звучиш као да он има лош маркетинг доброг производа. Погрешно си ме разумео. Стварно не могу да кажем какав је његов "производ", јер то из кампање не може да се закључи. Све то што прича су само будалаштине свесно и намерно прилагођене ономе што гласачи `оће да чују. Само кажем да на основу тога не може много да се закључи о његовом "производу" и да верованто није пуно гори од онога што нуде остали. Можда није ни бољи, то стоји. Али је свакако ефектнији. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука