florenntina Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Мени се чини да се он само лудо забавља јер му кући било досадно... Човек је веома интелигентан, запослени га воле, кажу да је према свима фин и коректан. Све ово је само јавни наступ - укапирао је како ствари функционишу и сад их разваљаје на њиховом терену. За нас што не подносимо "естаблишмент" стварно милина за гледање. Без обзира колико се (не)слагали са ставовима. I meni se tako cini a i za razliku od ostalih kandidata sam finansira svoju kampanju, tako da mi je super zabavno pratiti ga. Btw. uopste nije iskljuceno da bi, bez obzira na pricu i teorije, u stvarnosti doneo vise dobra SAD-u nego konkurenti. Ipak je on biznismen a ne politicar... Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Birači znaju da od političara nema ništa, onda pogledaju Trampa i kažu "Why not? Šta imamo da izgubimo?". Donekle je i način da pokažu srednji prst ovima koji rade to što rade sa zemljom, jer su generalno veoma ljuti i Tramp to kanališe na pravi način. Pa isto tako su nemacki biraci tamo 33. kad vec vikali za Hitlera, why not i svi mu se divili jer je tako sredio one bedne demokrate i ionako zombi drzavu od Vajmarske republike, pa sta dobismo. Mislim ne kazem ja da je Tramp Hitler, iako ima te neke polurasisiticke izjave sa Meksikancima, muslimanima i ostalima, nego da ne treba verovati svakakvom budali koja se pojavi na TV-u, bez ikakve zavisnosti od bilo koga popisa svakog koga moze jer mu se realno moze posto nema sta da izgubi, i onda kroz populisticke metode nesto ostvari. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Pritom, zasto ga uzimati za ozbiljno? Posto je lik showman, kako mozemo biti sigurno u njegovu neozbiljnost? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Pritom, zasto ga uzimati za ozbiljno? Posto je lik showman, kako mozemo biti sigurno u njegovu neozbiljnost? Па ове остале сасвим сигурно не треба узимати за озбиљно... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Pritom, zasto ga uzimati za ozbiljno? Posto je lik showman, kako mozemo biti sigurno u njegovu neozbiljnost? Njegov najveci kredilibitet je to sto je on, za razliku od ostalih politicara, zaista izasao na trziste i postigao veliki uspeh. Kao sto rekoh, covek sam finansira svoju kampanju a to je daleko ozbiljnije od kandidata koji vatreno brane libertarijanizam a zadnjih 20g su politicari... Mnogo je vaznije sta neko hoce i moze da uradi a ne sta prica. Pri tome, istini za volju, ima neverovatnih izjava ali ima i dosta (namerno) pogresne interpretacije njegovih izjava... Sve u svemu, videcemo kako ce se sve zavrsiti Аурор је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Па ове остале сасвим сигурно не треба узимати за озбиљно... Ovaj je neozbiljan u svojim izjavama, preuvelicava i preterava sve sa ciljem da pridobije nalozeni plebs. Klasican popilizam, nimalo drugaciji od Vucicevog, Ciprasovog, Erdoganovog, Orbanovog. Donekle je i Sanders populista, ali on deluje ozbiljnije ne pravi show od politike. Njegov najveci kredilibitet je to sto je on, za razliku od ostalih politicara, zaista izasao na trziste i postigao veliki uspeh. Kao sto rekoh, covek sam finansira svoju kampanju a to je daleko ozbiljnije od kandidata koji vatreno brane libertarijanizam a zadnjih 20g su politicari... Mnogo je vaznije sta neko hoce i moze da uradi a ne sta prica. Pri tome, istini za volju, ima neverovatnih izjava ali ima i dosta (namerno) pogresne interpretacije njegovih izjava... Sve u svemu, videcemo kako ce se sve zavrsiti To bas nema nikakve veze. Mnogo ste se vezali za to sto sam finansira kampanju i sto je biznismen. Sta sa tim? Jel to garancija bilo cega? Ako je neko uspeo u biznisu, da li znaci da ce uspeti u politici? Ako sam ja uspesan iznjenjer, da li to znaci da cu biti uspesan menadzer npr? Mislis da ce on moci tek tako da radi sta mu volja zato sto ima para pa ne zavisi ni od koga, kada sedne za fotelju?! Avocado, Juanito, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Трамп је добар одбојкашки тренер јер је успео на тржишту, ако зна да води фирму сигурно зна да води и једну одбојкашку екипу. Трамп је добар пилот, успео је на тржишту, ако уме да управља фирмом сигурно уме и авионом. Трамп је сигурно добар песник зато што је успео на тржишту, ако је успео са фирмом сигурно зна и да пише песме. Deja Vu, Juanito, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Ovaj je neozbiljan u svojim izjavama, preuvelicava i preterava sve sa ciljem da pridobije nalozeni plebs. Klasican popilizam, nimalo drugaciji od Vucicevog, Ciprasovog, Erdoganovog, Orbanovog. Donekle je i Sanders populista, ali on deluje ozbiljnije ne pravi show od politike. To bas nema nikakve veze. Mnogo ste se vezali za to sto sam finansira kampanju i sto je biznismen. Sta sa tim? Jel to garancija bilo cega? Ako je neko uspeo u biznisu, da li znaci da ce uspeti u politici? Ako sam ja uspesan iznjenjer, da li to znaci da cu biti uspesan menadzer npr? Mislis da ce on moci tek tako da radi sta mu volja zato sto ima para pa ne zavisi ni od koga, kada sedne za fotelju?! Kako nije vazno? Pa jesi li ti primetio da politicari nista ne umeju da naprave samo da otmu od nekoga ko ume? Razmisli i sam, kome bi dao da raspolaze tvojim novcem (ako vec moras a moras), politicaru ili uspesnom biznismenu? Naravno, nije garancija da ce uraditi nesto dobro ali postoji neka logicna verovatnoca... Tako bar ja razmisljam https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Ali paradoks je u tome sto ovdasnji libertarijanci veruju u tu neku cvrstu ruku koja moze da uradi nesto jer eto moze, pa sad on ne zavisi niodkoga znaci ima moc, moze da lupi sakom od sto i ceo svet ce da se trese. Izbavice svet od zlih politicara, biznismen u odelu politicara i vospostaviti carstvo trzisno. Juanito, Avocado, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Kako nije vazno? Pa jesi li ti primetio da politicari nista ne umeju da naprave samo da otmu od nekoga ko ume? Razmisli i sam, kome bi dao da raspolaze tvojim novcem (ako vec moras a moras), politicaru ili uspesnom biznismenu? Znaci ti bi radije dala pare biznismeni Trampu na vlasti, nego nekom drugom koji je isto na vlasti? Tramp nije politicar? Kada Tramp postane predsednik, on ce i dalje biti biznismen? Jesi sigurna u to kako se vodi politika, da to nije isto sto i vodjenje firme, da tu moras da mutis hteo ili ne hteo? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Ali paradoks je u tome sto ovdasnji libertarijanci veruju u tu neku cvrstu ruku koja moze da uradi nesto jer eto moze, pa sad on ne zavisi niodkoga znaci ima moc, moze da lupi sakom od sto i ceo svet ce da se trese. Izbavice svet od zlih politicara, biznismen u odelu politicara i vospostaviti carstvo trzisno. Ne verujem, samo razmisljam u kategorijama manjeg zla... Аурор је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Znaci ti bi radije dala pare biznismeni Trampu na vlasti, nego nekom drugom koji je isto na vlasti? Tramp nije politicar? Kada Tramp postane predsednik, on ce i dalje biti biznismen? Jesi sigurna u to kako se vodi politika, da to nije isto sto i vodjenje firme, da tu moras da mutis hteo ili ne hteo? Ne bi dala nikome da mogu, ali posto moram nekome, radije bi ih dala nekome ko je dokazao da ume od 2$ da napravi 4$ nego nekome ko to prica a nije dokazao. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Inace, i onaj ludi Alex Jones podrzava Trampa. I on je libertarijanac kao ovi nasi ovde a ipak podrzava Trampa Pun mu kanal videa o Trampu, uglavnom podrska Juanito је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Ali bukvalno je svaka debata brutalna. Oni pucaju iz pištolja, on baca nuklearne bombe... Koja konkretno rečenica u tom klipu zvuči kao rečenica inteligentnog, obrazovanog i pristojnog čoveka? Jel ima bar jedna? Juanito and Плутон је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука