Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Што сте ми дирали ону лепу србску реч,јел то срамота рећи на србском а није на латинском

Педерастија или ти мужеложништво је болест,најгоре је кад кажу то је сексуална оријентација,свака иоле озбиљнија енциклопедија под сексом сматра размјену генетског материјала између два пола,при чему настаје нови живот,а код ових је размјена у самом јендом смјеру и нема настанка новог живота,самим тиме то није секс,а поготово сексуална оријентација,болест па ето.

Подели на овим сајтовима

Онда је брате и дрогирање,пушење траве,пушење,блуд,садомазохизам,мазохизам,садизам...болест.

Ако су то болести онда ја могу да рушим,бијем,псујем и убијам и лепо кажем ја сам болестан.

Могу да те почупам за уши,можда и за нешто друго и ја сам болестан...их какав даса ћу будем ја болестан а сви остали најебаше.

Ови су сатанисти који се називају кућни љубавници

Болест је импотенција,кад хоћеш а не можеш

Подели на овим сајтовима

Онда је брате и дрогирање,пушење траве,пушење,блуд,садомазохизам,мазохизам,садизам...болест.

Ако су то болести онда ја могу да рушим,бијем,псујем и убијам и лепо кажем ја сам болестан.

Могу да те почупам за уши,можда и за нешто друго и ја сам болестан...их какав даса ћу будем ја болестан а сви остали најебаше.

Ови су сатанисти који се називају кућни љубавници

Болест је импотенција,кад хоћеш а не можеш

Мислио сам болест ума,не тијела...

Подели на овим сајтовима

Ne gine im sumpor i vecna vatra sa tri smajlija pored!!!!!! JE LI, JE L TI DRAGO ZBOG TOGA!!!!!!!!!!!!!!! FUJ, UZAS!!!!!!!!

Ево скачем од среће,можда ћу као Нерон да их опјевам у пјесми назива рецимо "О моји пламенови",надам се да сам те саблазнио сада,тако да се можеш помолити за мене грешнога слободно и свијећу ми упали pivo)))

Slabo ja u crkvu zalazim, samo mi fali neko da mi mase prstom i preti paklom  0110_hahaha. Mozes se pomoliti za mene gresnu  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Педерастија или ти мужеложништво је болест,најгоре је кад кажу то је сексуална оријентација,свака иоле озбиљнија енциклопедија под сексом сматра размјену генетског материјала између два пола,при чему настаје нови живот,а код ових је размјена у самом јендом смјеру и нема настанка новог живота,самим тиме то није секс,а поготово сексуална оријентација,болест па ето.

Ko si ti da odredjujes sta je bolest? Znash li definiciju bolesti uopste?

Ako je nesto drugacije od normalnog ne znaci da je bolest.

Ako je Homoseksualizam bolest onda je i kada je neko levoruk bolest.

Znachajna je razlika izmedju bolesti i poremecaja, homoseksualizam moze da se nazove samo poremecajem.

Seks razmena genetskog materijala? Prijatelji sa kolko si riba ti razmenio genetski materijal i stvorio novi zivot!?!? A sa koliko nisi.

A to sto vi iz obraza ispoljavate je tesko stanje, zove se sociopatija.

http://en.wikipedia.org/wiki/Antisocial_personality_disorder

A) There is a pervasive pattern of disregard for and violation of the rights of others occurring since age 15 years, as indicated by three or more of the following:

1.failure to conform to social norms with respect to lawful behaviors as indicated by repeatedly performing acts that are grounds for arrest;

2.deception, as indicated by repeatedly lying, use of aliases, or conning others for personal profit or pleasure;

3.impulsiveness or failure to plan ahead;

4.irritability and aggressiveness, as indicated by repeated physical fights or assaults;

5.reckless disregard for safety of self or others;

6.consistent irresponsibility, as indicated by repeated failure to sustain consistent work behavior or honor financial obligations;

7.lack of remorse, as indicated by being indifferent to or rationalizing having hurt, mistreated, or stolen from another

....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
Подели на овим сајтовима

Крстовданска декларација отачаственог покрета ОБРАЗ http://0braz.wordpre...B8%D1%98%D0%B0/

Gde moze da se procita ta orignalna ideja Nebojse Krstica?

Inace ako je ovo ostra kritika onog sto je obraz do sad radio onda svaka cast pokretu na zelji za reformom.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Хтео бих да појасним ствари. Не ради се о некој критици, ''саботажи'' безбедносних агенција или подметачини НВО... Реч је управо о ограђивању велике већине људи у покрету од погубног ''вођства'' Младена Обрадовића. У тексту декларације су наведени неки од разлога због којих се и десио овај дуго очекивани потез људи са Образом. Већ десет година је прошло од убиства Небојше М. Крстића оснивача и јединог председника Отачаственог покрета Образ, десет година које је М. Обрадовић узалудно одузео покрету...

Десет година стајања у месту, десет година себичности, егоизма и скретања са пута које је замислио и поставио творац Образа Небојша М. Крстић.

''Истина ће вас ослободити'' порука је нашег Творца. Време је да се сруши лаж, време је за Истину!

Оригинална Идеја Небојше М. Крстића се налази у писаним делима које је оставио за собом као што је књига'' Политика и Образ''.

Подели на овим сајтовима

Неко мудрији би ово до сада одавно склонио. Нисам желео да преносимо овде овај текст, али, за случај да га било када склоне, нек остане као сведочанство на овој теми. Ово је дакле чувени ПРОГЛАС НЕПРИЈАТЕЉИМА СРБСТВА Отачаственог покрета ОБРАЗ:

СРБСКИМ НЕПРИЈАТЕЉИМА

ЦИОНИСТИ (АНТИХРИШЋАНСКИ ЈЕВРЕЈСКИ РАСИСТИ)

Народ коме припадате имао је јединствену благодат да му се открио и у времену од Аврама до Христа јављао Бог Живи и Истинити. Сам Син Божији и Спаситељ људског рода, Господ Исус Христос, појавио се и проповедао је управо у вашем народу, али сте Га ви презрели, одбацили и распели. Зато сте изгубили своју богоизабраност, веру и разум. Почели сте да лутате и другим народима отимате оно без чега сте остали сопственом кривицом.

Од фарисеја и садукеја, преко кабалиста и манихејаца, па до масонерије и илумината – траје ваш поход против Христа и хришћана. У сулудој жељи да завладате целим светом, ви сте подстицали, организовали и финансирали највеће и најкрвавије светске ратове и револуције у којима су изгинули милиони људи.

У свој заслепљености ви сте, међутим, заборавили да чак и у вашој садашњој религији, сатанистичкој Кабали, стоји да се "зло учињено другима неумољиво враћа ономе ко га је починио". Ваша злодела одвешће вас у вечну патњу, јер лихварски новац можда може поткупити људе, али ништа не може поткупити Бога Правде – Господа Исуса Христа.

УСТАШЕ

Ваша патолошка мржња према свему што је Србско и Православно јесте отровни плод ваше државотворне неспособности и културне јаловости. Свесни своје духовне беде и ништавила, ви сте од нас Срба покрали све оно што немате, почев од језика и историје, па до генија попут Руђера Бошковића и Николе Тесле. Притом сте, само у XX веку, побили, прогнали или похрватили готово два милиона Срба.

Срби вам никада неће, и не смеју, заборавити ни опростити ваша паклена зверства над стотинама хиљада јасеновачких, јадовинских, глинских, пребиловачких, медачких и осталих србских мученика. Праведно ћемо, уз Божију помоћ, осветити "Бљесак" и "Олују" и ослободити све земље Србског Отачаства које сте уз подршку белосветских зликоваца привремено отели и оскрнавили.

МУСЛИМАНСКИ ЕКСТРЕМИСТИ

Уместо да се коначно вратите вери и нацији својих православних србских предака, ви сте у име џихада и у последњем рату мучки насрнули на своје дојучерашње сународнике. Очајнички трагајући за новим идентитетом, чак сте и назив новопроглашене "нације" ("Бошњаци") и непостојећег "језика" ("босански") украли од оних од којих потичете, покушавајући неуспешно да превазиђете јаничарски комплекс који ће вас мучити докле год се не вратите Србству и Православљу.

Зар не знате да су правдољубиви и слободољубиви Срби у својој историји увек ослобађали Србске Земље и Завичаје? Уз помоћ Божију ослободићемо и Србску Босну и Херцеговину. Ниједна окупација није вечна - вечна је само Правда Бога Живог и Истинитог у чију помоћ се једино уздамо.

ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ

Ви, који сте цивилизацијска срамота Европе, тврдите да је Стара Србија - Косово и Метохија - ваша!? Но, да ли су историјске чињенице на вашој страни? Наравно да нису! Зато се и упињете да на најсветијем делу Србског Отачаства затрете сваки траг Србства и Православља, вршећи у спрези са евроатлантским окупаторима свирепе злочине над оно мало преосталих србских страдалника.

Ипак, зар се не прибојавате дана када ће се Србство пробудити? Тада више неће бити никакве антисрбске власти спремне да "о свему преговара". Када дође време полагања рачуна, запитајте се како ћете се суочити са праведним гневом србског народа, који ће, будите уверени, доћи по своје.

Тврдо вам обећавамо: осветићемо Косово!

ЛАЖНИ МИРОТВОРЦИ

Мир који ви хоћете није Мир Божији за који се Црква Православна непрестано моли. Оно што нам ви намећете јесте лажни мир покорених и осрамоћених робова Новог светског поретка, а не истински мир слободних Христових људи. У име те своје лажи ви бестидно заговарате покорност злу и ширите хаос дефетизма.

Срби, међутим, врло добро знају да су ваше папагајске приче о наводном србском "геноциду" и "мрачној прошлости" само димна завеса за прикривање крвавих злочина ваших очева, дедова и идеолошких учитеља, који су у име Тита, Партије и светске револуције побили на десетине хиљада србских мученика.

Ваш мир итекако има алтернативу, а то је борба са вером у Бога за Крст Часни и Слободу Златну!

Губите се из наше Србије у вашу мирну бестрагију!

ПАРТИЈАШИ

Ваше право име је лаж, а презиме похлепа. Свесни сте неостваривости својих идеја, у које ни сами искрено не верујете, а ипак се за њих залажете, кријући своје нечасне намере иза демагошких парола којима слуђујете србски народ. Незајажљиво желите власт и моћ и спремни сте на све само да бисте их се дочепали.

Ви сте уљези у бићу Србства, а ваша лажљивост равна је само вашем лицемерју и кукавичлуку. Својим странчарењем ви наносите несагледиву штету народу коме, како тврдите, припадате, али сте зато итекако корисни србским непријатељима.

Уз Божију помоћ, Србство ће прозрети вашу "језиву таму туђинску, са лепим именом и шареном одећом" и вратиће се на свој Богом благословени и освештани светосавски Пут са којег сте га ви одвлачили.

СЕКТАШИ

Зловерје које упражњавате и ширите јесте једна од најгорих пошасти које су се острвиле на србски народ у овим смутним и распетим временима. Србство је данас преплављено са више од триста секти; због вашег антихришћанског деловања свакодневно се разарају србске породице, уништава духовно и телесно здравље људи, врше стравична убиства и самоубиства.

Знајте, ипак, да вас никакве "технике контроле ума" и остала злодуховна средства којима привремено располажете и којима упропашћујете људске животе неће спасити заслужене казне пред судом Србске Државе, баш као ни пред Праведним и Страшним Судом Божијим.

ПЕРВЕРЗЊАЦИ

Ваше очи пуне болесне пожуде уперене су ка нашој деци, док под плаштом "људских права" и " грађанских слобода" покушавате да своју изопаченост прикажете као "нормалну појаву", а себе као "угрожену врсту".

За свој наказни и противприродни начин живота одговараћете пред Богом, али ћете за ширење својих одвратних обичаја кривично одговарати и пред Србском Државом.

Свеједно да ли сте педери, педофили, содомисти, "транс-" или "би-сексуалци", знајте да, ако се не покајете, за вашу изопаченост неће бити ни Божије ни људске милости. Бићете најстроже кажњени и искорењени!

НАРКОМАНИ

Намећете своје безнађе другима, увлачећи недужне у свој очај. Зато за вас и вашу болест нема места међу Србима.

Ако одбијате да се лечите, већ настављате да ширите своју заразу, бићете праведно кажњени јер не можете несметано кварити чистоту србске омладине и здравље србске нације.

КРИМИНАЛЦИ

Ваш посао је унесрећивање других. Сваки ваш "успешан бизнис" неизбежно некоме доноси патњу и несрећу.

Волите своје породице, а мислите да некажњено смете да разарате туђе, не обазирући се ни на Божије нити на људске законе. Често се бусате у груди да сте родољуби, иако србски народ трпи од вас огромну штету. Србска омладина се превише често угледа на вашу безобзирност, а ваше понашање је страно светосавском духу.

Вашем необузданом дивљању стаћемо на крај свим расположивим средствима и најстрожим кривичним казнама!

* * *

Има још много оних који морају да чују глас Србства. То је, пре свега, глас упозорења. Отачаствени покрет Образ можда не може физички да уништи све зло које кидише на србски народ, али ће, докле год постоји, непрестано и неућутно на њега указивати и против њега се бескомпромисно борити.

Још једном упозоравамо све србске непријатеље и позивамо их: покајте се за своја злодела, иначе за вас неће бити ни Божије ни људске милости!

ИЗВОР

Господине Андреј,

није ли овај проглас написао ваш кум блаженопочивши Небојша?

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ову декларацију су објавили секташи,трабанти,комунњаре,медиокритетски менталитети,скоројевићи,конвулзивни "образовци" и њихови суфлери и епигони,духовни слепци који су веру учили по звездама и месечевим менама,новопечени "тумачи статута Образа",маловерни.смућени и смушени људи окорелих савести,дојучерашњи чланови Образа који срамоте Образ данас,црни магови,дозлабога срамне пропалице,неупућени и болесни људи са амбицијом за медијским експонирањем и сваком самопромоцијом,који не знају ни да бекну,велеучени тумачи "Небојшиних дела", а уствари дилетанти и секташи,мутиводе и покреторушитељи,фамозни и неславни одметници,безаконици,бесавесници,антисаборовци,несрећни покреторазбијачи,заведени и незнавени "саборци",шпијуни,огавне уходе,бескрупулозни лажљивци,клеветници и подметачи,фанатици који праве халабуку и брукају Покрет,хистерични људи неуротичне ускости,искључивости,незнања и бесловесја,инквизиторски,медиокритетски менталитети,бунтовници и откачене локалне вође.

Подели на овим сајтовима

Pravoslavac, totalno si me podsetio na ovo

http://www.youtube.com/watch?v=Fux3-VsLj1U&feature=player_detailpage#t=1701s

.smesko.

---

iako sam namestio da klip pocne na 1701 sekundi, forum ne prepoznaje komandu. Uglavnom isti ko dedica na 28:21. :P

nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja!

Подели на овим сајтовима

Ову декларацију су објавили секташи,трабанти,комунњаре,медиокритетски менталитети,скоројевићи,конвулзивни "образовци" и њихови суфлери и епигони,духовни слепци који су веру учили по звездама и месечевим менама,новопечени "тумачи статута Образа",маловерни.смућени и смушени људи окорелих савести,дојучерашњи чланови Образа који срамоте Образ данас,црни магови,дозлабога срамне пропалице,неупућени и болесни људи са амбицијом за медијским експонирањем и сваком самопромоцијом,који не знају ни да бекну,велеучени тумачи "Небојшиних дела", а уствари дилетанти и секташи,мутиводе и покреторушитељи,фамозни и неславни одметници,безаконици,бесавесници,антисаборовци,несрећни покреторазбијачи,заведени и незнавени "саборци",шпијуни,огавне уходе,бескрупулозни лажљивци,клеветници и подметачи,фанатици који праве халабуку и брукају Покрет,хистерични људи неуротичне ускости,искључивости,незнања и бесловесја,инквизиторски,медиокритетски менталитети,бунтовници и откачене локалне вође.

Off topic, ali ovo je sjajno pisanije, smejem se po firmi ko lud na brashno :)

Подели на овим сајтовима

А такви су у Образу, очигледно, у огромној већини...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...