Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Ko organizuje proteste i mitinge, odgovoran je i za one koji dolaze. Ne ide da se posle peru ruke govoreći: "Ne znamo ko su, nisu od nas". Nego ako se ne želi da se ima posla s takvim ljudima, onda takvi moraju odmah da se izdvoje i da im se dadne do znanja da nisu poželjni. Suprotno nosi se odgovornost i za njih. Ovako može bilo šta da se napravi, po posle čujemo pravdanje: "Nismo mi krivi, nisu od nas." To priliči krimošima, ali ne demokratima.

Ајде брате да будемо коректни,не можеш рећи кад је била геј парада да су чланови Образа разбијали излоге и крали патике,па нису људи толико моћни да контролишу шта све неки хулиган ради,могу рећи немојте браћо није хришћански,али ако идиот настави шта да му радиш,не може жандармерија да спријечи те рушилачке елементе у њиховим намјерама,а ти очекујеш од Образа да то ради.Кад се скуп организује,наравно одређен број редара постоји који брине о реду на мјесту митинга,али све остало ван тога простора је преузима полиција на себе.

Подели на овим сајтовима

On razgovarao o problemima hriscana u modernom  dobu.Budalastije nisam mogao da cujem.Verovatno ima i resenje problema rado bih da cujem.

показао решење - табати све неистомишљенике и ''неподобне''.  joooj

Дај ми конректан доказ да је било који припадник Образа табао некога,али да је релевантан доказ у полицијском смислу,ако знаш шта то значи,или било коју фотографију неког са обиљежјем Образа да туче некога,ја ћу ти скинути капу и рећи управу си,него да овако износиш паушалне оптужбе које преносе Б92 медији и слични.Ја сам човјек који барата чињеницама,нико није крив док се не докаже супротно,треба да важи за све.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Оче..па није Младен СВИ...

Ја више нисам у Образу...па и немам потребе да тражим оправдања.... али истине ради и честитих људи у Образу....нису сви истог мишљења као Младен...

Мада ме и за Младена чуди...пре није био такав...

У томе је проблем. Младен је вођа "Образа". Његов духовни отац је Жарко Гавриловић. Жарко Гавриловић пљује по Патријарху Павлу (знаш и сам шта је писао у књизи "Давид против Голијата") и по целој црквеној јерархији. Жарко Гавриловић и Младен Обрадовић су заједно гостовали код секташа Слободана-Дидија у емисији где је пуштан снимак ђавоиманог прекидања Литургије док су они то свим срцем одобравали.

Шта је некада био "Образ" није оно што је сад. Сада је једна орзанизација која нема никакве везе са Црквом, напротив- сада је антицрквена организација. Ако има честитих људи предлажем им да се што пре одвоје од ове квази-националистике организације.

После оног прекидања Свете Литургије ја их не зарезујем колико и жижљив пасуљ.

Полако свештениче нема потребе да се жури са осудама.Мислим да је проблем код Вас што Образ гледате кроз призму једног човјека,конкретно у личности Младена Обрадовића и на основу његових јавних иступања доносите закључке,Образ је много шири појам од самог Младена Обрадовића,као његовог најпознатијег експонента.Млад је човјек још увијек има грешака сигурно,али човјек се на грешкама учи.Поједини овдје ословљавају Образ као нацисте и фашисте било би добро да дају појашњење тих појмова,па да их онда компарирамо са програмом дотичног покрета,а не да се олако лијепе тикете које се послије јако тешко скидају,Ви кажете Образ је прекидао Литургије,није Образ прекидао Литургије никада то су подметачине са циљем дискредитације покрета.Наравно када се неко бори против неких лажних вриједности у друштву да ће му се током неког протеста придружити и неки други елементи кји се такође боре против тих вриједности али методама које нису одговарајуће,јер се у маси лакше дјелује,исто тако требате знати и да масу је тешко контролисати,нпр у Цркви се стоји дође човјек иза вас и продере се,шта да му радиш,да га тјераш није ред,да га не тјераш реће ено га Образовац јер стоји поред њих,људска природа је таква да људе кити негативностима,јер људи боље памте негативне него добре ствари,мада ће неко другачије рећи.Нпр људи прије памте када им неко одузме личну имовину коју су дуго стицали,него кад им неко отцијепи дио државне територије.Да ја не бих био лицемјер рећи ћу било је грешака и од стране Образа узвикивање неких парола на мјестима,гдје томе није ни мјесто ни вријеме,али на томе се радило да се те појаве отклоне и већина тих који су те ствари радили су прошли кроз Образ као кроз успутну станицу и отишли даље у тражењу себе.

Ма јасно...

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4019.msg105081.html#msg105081

Погледај мало. ПОгледај ко је "духовник" Образа и се је јасно. Нема потребе да понаваљам оно што сам већ рекао. Мислим да ће сарадња Образа и Дидија да буде веома плодна, али на похвалу сатани. Ни на чему другом.

Подели на овим сајтовима

Оче..па није Младен СВИ...

Ја више нисам у Образу...па и немам потребе да тражим оправдања.... али истине ради и честитих људи у Образу....нису сви истог мишљења као Младен...

Мада ме и за Младена чуди...пре није био такав...

У томе је проблем. Младен је вођа "Образа". Његов духовни отац је Жарко Гавриловић. Жарко Гавриловић пљује по Патријарху Павлу (знаш и сам шта је писао у књизи "Давид против Голијата") и по целој црквеној јерархији. Жарко Гавриловић и Младен Обрадовић су заједно гостовали код секташа Слободана-Дидија у емисији где је пуштан снимак ђавоиманог прекидања Литургије док су они то свим срцем одобравали.

Шта је некада био "Образ" није оно што је сад. Сада је једна орзанизација која нема никакве везе са Црквом, напротив- сада је антицрквена организација. Ако има честитих људи предлажем им да се што пре одвоје од ове квази-националистике организације.

После оног прекидања Свете Литургије ја их не зарезујем колико и жижљив пасуљ.

Полако свештениче нема потребе да се жури са осудама.Мислим да је проблем код Вас што Образ гледате кроз призму једног човјека,конкретно у личности Младена Обрадовића и на основу његових јавних иступања доносите закључке,Образ је много шири појам од самог Младена Обрадовића,као његовог најпознатијег експонента.Млад је човјек још увијек има грешака сигурно,али човјек се на грешкама учи.Поједини овдје ословљавају Образ као нацисте и фашисте било би добро да дају појашњење тих појмова,па да их онда компарирамо са програмом дотичног покрета,а не да се олако лијепе тикете које се послије јако тешко скидају,Ви кажете Образ је прекидао Литургије,није Образ прекидао Литургије никада то су подметачине са циљем дискредитације покрета.Наравно када се неко бори против неких лажних вриједности у друштву да ће му се током неког протеста придружити и неки други елементи кји се такође боре против тих вриједности али методама које нису одговарајуће,јер се у маси лакше дјелује,исто тако требате знати и да масу је тешко контролисати,нпр у Цркви се стоји дође човјек иза вас и продере се,шта да му радиш,да га тјераш није ред,да га не тјераш реће ено га Образовац јер стоји поред њих,људска природа је таква да људе кити негативностима,јер људи боље памте негативне него добре ствари,мада ће неко другачије рећи.Нпр људи прије памте када им неко одузме личну имовину коју су дуго стицали,него кад им неко отцијепи дио државне територије.Да ја не бих био лицемјер рећи ћу било је грешака и од стране Образа узвикивање неких парола на мјестима,гдје томе није ни мјесто ни вријеме,али на томе се радило да се те појаве отклоне и већина тих који су те ствари радили су прошли кроз Образ као кроз успутну станицу и отишли даље у тражењу себе.

Ма јасно...

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4019.msg105081.html#msg105081

Погледај мало. ПОгледај ко је "духовник" Образа и се је јасно. Нема потребе да понаваљам оно што сам већ рекао. Мислим да ће сарадња Образа и Дидија да буде веома плодна, али на похвалу сатани. Ни на чему другом.

Полако свештениче,чему такав тон у старту,Жарко није духовник Образа.То су ноторне неистине он је додуше био присутан на пар скупова гдје су били и чланови Образа и наравно да га одмах медији крену везивати у најнегативнијем смислу за Образ,без обзира на мане о.Жарка Гавриловића треба имати разумијевања за његоце године,дај Боже свештениче да је макар 10% добрих дјела које је он учинио,учинио било ко од нас,па да се бацимо каменом на њега.Колико моје информације до којих сам дошао говоре,а провјерене су и поуздане по излазу из затвора,Младена Обрадовића је примио владика Атанасије Ракита,и упутио је извјесне критике Обрадовићу и препоручио је да духовник покрета буде  митрополит Амфилохије Радовић,тако да је та прича са Жарком стављена ад акта и званично све шпекулације са тим престају.

Подели на овим сајтовима

On razgovarao o problemima hriscana u modernom  dobu.Budalastije nisam mogao da cujem.Verovatno ima i resenje problema rado bih da cujem.

показао решење - табати све неистомишљенике и ''неподобне''.  4chsmu1

Дај ми конректан доказ да је било који припадник Образа табао некога,али да је релевантан доказ у полицијском смислу,ако знаш шта то значи,или било коју фотографију неког са обиљежјем Образа да туче некога,ја ћу ти скинути капу и рећи управу си,него да овако износиш паушалне оптужбе које преносе Б92 медији и слични.Ја сам човјек који барата чињеницама,нико није крив док се не докаже супротно,треба да важи за све.

те игрице у белим рукавицама играј са неким ко је мајмун и ко те не зна а ко те није бановао због шенлука по овом форуму и причања којекаквих глупости и клевета. само је штета што су те васкрсли, јер си им потребан као што је образ и сличне нискости потребне овој власти.

друго, узми обрни мало по интернету и погледај фотке које круже за оне који немају селективно памћење од по недељу дана и нису идеолошки покренути као марионете да мисле као телевизија, коју ни не гледам нити фермам него лепо изађем на улицу и гледам шта се дешава.

чисто сумњам да су ти промакли хулигани и туче које је полиција водила са образовцима, навијачима и осталим удовима истог тела десничарских организација због геј параде у београду.

Подели на овим сајтовима

показао решење - табати све неистомишљенике и ''неподобне''.  0110_hahaha

те игрице у белим рукавицама играј са неким ко је мајмун и ко те не зна а ко те није бановао због шенлука по овом форуму и причања којекаквих глупости и клевета. само је штета што су те васкрсли, јер си им потребан као што је образ и сличне нискости потребне овој власти.

друго, узми обрни мало по интернету и погледај фотке које круже за оне који немају селективно памћење од по недељу дана и нису идеолошки покренути као марионете да мисле као телевизија, коју ни не гледам нити фермам него лепо изађем на улицу и гледам шта се дешава.

чисто сумњам да су ти промакли хулигани и туче које је полиција водила са образовцима, навијачима и осталим удовима истог тела десничарских организација због геј параде у београду.

Ајде јуначе дај ми фотку ђе видиш члана Образа да бије некога,лако је клеветати докази,докази,докази сине мој грешни :nene:))))

Подели на овим сајтовима

"hrabra" bagfra tuce devojke: ...Pretučena devojka opisala je za Radio B92 kako se incident dogodio. "Našla sam se u predvorju G17 plus u Novom Sadu. Naišla su tri momka, jedan je imao 'Obrazovu' majcu na sebi. Došli su da mi pokažu šta je najbolje za Srbiju. Pošto nisam u prvom momentu shvatila ko su, pitali su me da li sam ja iz neke sekte, pitala sam ko su oni, onda mi je jedan od njih pokazao majcu, da znam ko su. Više se ničeg ne sećam, probudila sam se na Urgentnom u Novom Sadu, imam teži potres mozga, povrede lica i zuba", rekla je napadnuta devojka...

Imas toga koliko hoces; jedan da jedan vec nisu toliko hrabri vec samo kao rulja; copor zivotinja..

Not Available 

Подели на овим сајтовима

daj izvor?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

"hrabra" bagfra tuce devojke: ...Pretučena devojka opisala je za Radio B92 kako se incident dogodio. "Našla sam se u predvorju G17 plus u Novom Sadu. Naišla su tri momka, jedan je imao 'Obrazovu' majcu na sebi. Došli su da mi pokažu šta je najbolje za Srbiju. Pošto nisam u prvom momentu shvatila ko su, pitali su me da li sam ja iz neke sekte, pitala sam ko su oni, onda mi je jedan od njih pokazao majcu, da znam ko su. Više se ničeg ne sećam, probudila sam se na Urgentnom u Novom Sadu, imam teži potres mozga, povrede lica i zuba", rekla je napadnuta devojka...

Imas toga koliko hoces; jedan da jedan vec nisu toliko hrabri vec samo kao rulja; copor zivotinja..

Чудо је гугл сигурни из Блица хехех .mislise.,да будемо коректни,напиши кад се догађај догодио,у које вријеме,имали поузданих свједока,а не рекла казала,чињенице само,а не паушалне оптужбе.

Подели на овим сајтовима

Чудо је гугл сигурни из Блица хехех .mislise.,да будемо коректни,напиши кад се догађај догодио,у које вријеме,имали поузданих свједока,а не рекла казала,чињенице само,а не паушалне оптужбе.

Faco ja nemam DB veze kao vi. sam istrazi stvari sa suda neka ti klempavi dostavi. I mani nas se fasistickih gluposti znamo i ko ste i sta ste.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Чудо је гугл сигурни из Блица хехех :drugarstvo:,да будемо коректни,напиши кад се догађај догодио,у које вријеме,имали поузданих свједока,а не рекла казала,чињенице само,а не паушалне оптужбе.

Мене су напали Моравски крокодили  .mislise. ...

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Гости

Faco ja nemam DB veze kao vi. sam istrazi stvari sa suda neka ti klempavi dostavi. I mani nas se fasistickih gluposti znamo i ko ste i sta ste.

Опомена пред бан! Администрација

Ако ниси способан да не вређаш, немој ни да улазиш у дискусију.

Подели на овим сајтовима

Ајде јуначе дај ми фотку ђе видиш члана Образа да бије некога,лако је клеветати докази,докази,докази сине мој грешни .mislise.))))

Ма да.

А кад бих нашао фотку, рекао би да је фотомонтажа. Кад бих доказао да није фотомонтажа, рекао би докажем да је човек у мајици члан Образа...

Не видим потребу да се било шта доказује у вези са Образом - сами чланови образа, на челу са председником, су сами довољно јасно и јавно објаснили ко су и шта су...

Све и да Образовци никада никога нису претукли - када неко прекида литургије, отворено прети, лаже на суду, отворено пропагира нацистичке покрете, заједно са секташима врши притисак на рад Сабора, није потребно претерано много да се саберу два и два и да човеку буде јасно о томе колико Образ има везе са Православљем...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...