Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости

Оче Иване све је питање сујете.

А доказаћу ти кад тад мојим присуством на твојој литурији како се прави саборац понаша у Цркви. Е онда ћемо видјети дал ћеш нас и даље оптуживати за црквенорушитељство и остале глупости. Видећеш да смо нормални верници који воле своје ближње и Христа.

Све дотле док ми не побијете онај снимак који сам Ти овде милион пута показивао као крунски доказ за све што говорим немамо о чему да говоримо. Ја немам проблем са сујетом, веруј ми. Апсолутно није оно што сам видео нормално верништво. Не верујеш? Хајде да поново погледамо снимак:

SUBJEKAT OTAC ŽARKO 03

ОВА БАКИЦА МЕ ОДУШЕВИЛА !

Жива и здрава мила на многаја љета!

Подели на овим сајтовима

Када на снимку видиш мајицу Образа или заставу Образа, онда ћемо причати даље о Образу и прекидању литургија. Знаш и сам да то није тачно, да ту није Образ био организатор.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

A ja bas mislim da je pogresila...

hriscanski bi bilo da je okrenula drugi... obraz... :DDDDD

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Када на снимку видиш мајицу Образа или заставу Образа, онда ћемо причати даље о Образу и прекидању литургија. Знаш и сам да то није тачно, да ту није Образ био организатор.

Дакле, ви ипак на Литургије идете са мајицама и заставама? Чекај мало човече, одлучи се: идете ли у Литургију као и сви хришћани или са заставама и мајицама? Мени кажеш да долазите нормално као и сви други (мислим на стајлинк и мејк ап) је л тако? АКо је тако, зашто би овде неко носио мајицу или заставу или шта ја зна шта још? Дакле, не само да мислим него је толико очигледно да присталице Образа овде учествују. На крају и сам Младен хвала ово као супер ствар!

Брате, ја не знам да ли заиста мислиш да овако можемо да разговарамо. Све време не осуђујеш ово прекидање Литургије а дошао си да нам причаш како Образ брани Цркву. Знаш ли Ти брате мој да је Црква = Литургија?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ваш је проблем што мислите да су хришћани будале којима свако лупа дланове.

Подели на овим сајтовима

• Гости

и то би Баба урадила али јој нико није звекнуо  catfight  :bla:
Подели на овим сајтовима

Па понекад и одему у мајицама на литургију, јер мајице стално носамо и поносни смо на наш покрет, немамо чега да се стидимо. Много пута нас монаси из манастира хвале и говоре како смо честити момци.

Подели на овим сајтовима

hahaha... Ivane bre pa taj princip sa okretanjem obraza je vas kocept... vasa ideja a ne moja ili nedajboze "nasa"... e moj svestenice... c c c

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Па понекад и одему у мајицама на литургију, јер мајице стално носамо и поносни смо на наш покрет, немамо чега да се стидимо. Много пута нас монаси из манастира хвале и говоре како смо честити момци.

Знаш ли колико ме брига што вас монаси који нису гледали овај снимак (или га подржавају) хвале? Није то у питању, него Ваше подржавање и учествовање у прекидањима Литургије по Епархијама, кршећи сваки постулат православне еклисиологије. Одаскле вам смелости за то? Шта сте умислили, да сте ви нека православна полиција? Па то ни најгори противници Цркве нису радили, чак су и комунисти чекали да се прво заврши служба па дапосле хапсе свештеника. Треба да се стидите а не да овде истичеш то што вас неко хвали.

Подели на овим сајтовима

Ne mora da se vidi da li su u prekidanju Liturgija učestvovali obrazovci ili ne.Dovoljno je što vaš vodja to podržava.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Знаш ли колико ме брига што вас монаси који нису гледали овај снимак (или га подржавају) хвале? Није то у питању, него Ваше подржавање и учествовање у прекидањима Литургије по Епархијама, кршећи сваки постулат православне еклисиологије. Одаскле вам смелости за то? Шта сте умислили, да сте ви нека православна полиција? Па то ни најгори противници Цркве нису радили, чак су и комунисти чекали да се прво заврши служба па дапосле хапсе свештеника. Треба да се стидите а не да овде истичеш то што вас неко хвали.

Прекидам даљу дискусију јер видим да ниси добронамеран и човјек за дијалог. Довиђења.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Прекидам даљу дискусију јер видим да ниси добронамеран и човјек за дијалог. Довиђења.

Моћеш да мислиш шта хоћеш, сада ми је више свеједно, али нећу да вам, бар овде на форуму, као и у мојој литургијсој заједници дозволим да радите ово шта радите. Доста је више тога било.

Оно што на крају моје и Твоје дискусије могу да закључим јесте да Ти подржаваш оно ђавоимано прекидање Свете Божанске Литургије, драње и вриштање у Цркви, пљување по канонском Епископу у његовој Епархији са јеретиком и секташем Дидијем и рад на даљем рушењу Свете Цркве. Верујте и атеисти вам завиде на томе и радују се што радите њихов посао. Уместо да се покајете за то ви и даље идаље идете. Ако, само напред! Али немојте више да људе фолирате како сте много добри и православни и да све то радите како би помогли Цркви. Не, то радите у својој гордости и духовној незрелости и нека вам је Господ у помоћ да се вратите на пут Цркве.

Подели на овим сајтовима

hahaha... Ivane bre pa taj princip sa okretanjem obraza je vas kocept... vasa ideja a ne moja ili nedajboze "nasa"... e moj svestenice... c c c

проблем је у твом буквалном схватању и провокацијама ...
Подели на овим сајтовима

Немам потребе да се кајем за нешто што нисам урадио нити било ко из Образа.

Подели на овим сајтовима

Немам потребе да се кајем за нешто што нисам урадио нити било ко из Образа.

па јес вала, кад ни немаш свест да грешиш.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...