Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Никада нисам ни био без речи хвала када је у питању митрополит Амфилохије и владика Атанасије. Они су много тога урадили за Србе у рату као и владика Василије Качавенда. Не спорим да су они патриоте.

Али у данашњим искушењима, када се Срби оптужују за фашисте, слабо ко има храбрости да се слика са верницима за које кажу да су фашисти. Зато кажем свака част владици Никанору на свим подршкама и на свим благословима које је дао Образу и нашим активностима, знам да ово задње неће те веровати, али тако је.

Нема акције Образа без благослова СПЦ. 0212_rolleyes

П.С Иначе ова девојке лево поред оца Симеона је супруга нашега лидера Младена. Отац Жарко их је венчао са још два свештеника и благословио им је брак. Слава Богу

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Образ кокетира са фашистима и то је довољно да свако трезвен и трезан се огради од Образа!

Такође,свака групација људи је подложна за манипулацију ,тако да је Образ нешто последње што треба српској Цркви!

Образ нема благослов СПЦ, само има благослов само пар људи у мантијама!

Подели на овим сајтовима

Образ кокетира са фашистима и то је довољно да свако трезвен и трезан се огради од Образа!

Такође,свака групација људи је подложна за манипулацију ,тако да је Образ нешто последње што треба српској Цркви!

Прво се информиши шта је фашизам да би коначно знао да фашизма у Србији нема. Али то је тема за себе. Даље читај мало Димитрија Љотића и ако и даље будеш тврдио да је он фашиста, поносан сам да будем фашиста. Исто ако сматраш да је св. владика Николај фашиста, и тад сам поносан следбеник фашисте.

Добро знаш ко су нам узори, светосавски националисти а не фашисти.

Даље како се назива то када Образ има благослов блаженопочившег владике Данила, добијо је и благослов и од владике Василије и од владике Никанора. Даље вам могу рећи да имамо благослов и за спречавање геј параде свим средствима. Наравно да вам нећу рећи ко је дао благослов, јер би ви то синоду изтрачали.

Подели на овим сајтовима

Прво се информиши шта је фашизам да би коначно знао да фашизма у Србији нема. Али то је тема за себе. Даље читај мало Димитрија Љотића и ако и даље будеш тврдио да је он фашиста, поносан сам да будем фашиста. Исто ако сматраш да је св. владика Николај фашиста, и тад сам поносан следбеник фашисте.

Добро знаш ко су нам узори, светосавски националисти а не фашисти.

Даље како се назива то када Образ има благослов блаженопочившег владике Данила, добијо је и благослов и од владике Василије и од владике Никанора. Даље вам могу рећи да имамо благослов и за спречавање геј параде свим средствима. Наравно да вам нећу рећи ко је дао благослов, јер би ви то синоду изтрачали.

Тврдити да нема у Србији фашизма је поприлично неозбиљно!

ја нисам рекоа да је Образ фашистички али сам рекао да кокетира са фашизмом!

Али да се вратимо оном потенцијалу Образа а тај је да се врло лако са њим може манипулисати и нанети штета Цркви!

То се види у твојој изјави да имате "тајни" благослов да свим средствима прекинете параду!

Може ли Образ да се огради од тих благослова и изјава да је СПЦ иза њега када иде у обрачуне свим средствима?

Подели на овим сајтовима

Ми немамо чега да се ограђујемо. Нама није сабор и синод дао благослов већ један свештеник или Епископ (није битно, нећу да кажем ко је у питању јер би и њега следила судбина владике Артемија и монаха са Космета, не због Цркве већ зато што би то дражава наредила и послушне владике који слушају државу би то испуниле).

Ми имамо људе у покрету који су задужени за то да небудемо од никога изманипулисани. Нас нико не плаћа, нас једино србски народ плаћа са подршкама док неке друге плаћају стране службе, ту мислим на антисрбске НВО.

Подели на овим сајтовима

Јао брате мој,па сви знамо да имате благослов ова три свештеника са слике ,то није никаква тајна,али и они ће кад тад доћи на дневни ред сабора и синода!

Подели на овим сајтовима

У Србији дефинитивно нема фашиста. Рецимо једна карактеристика фашиста је да желе Истру и Далмацију- али у Италију. Фашисти су прецизно речено нека врста италијанских националиста који немају везе са словенима, германима...

У Србији има национал-социјалиста али са њима немамо никакве сарадње јер немају светосавску идеологију. Али наравно да нам је драго што ће и они 10.10 да спрече параду, али они немају благослов за то од некога из Цркве док ми имамо. Младен је у интервју лепо објаснио наш став према хомосексуалцима. Прочитај и онда ми реци дал ту има нешто антихришћанског...

Подели на овим сајтовима

Јао брате мој,па сви знамо да имате благослов ова три свештеника са слике ,то није никаква тајна,али и они ће кад тад доћи на дневни ред сабора и синода!

Можда и јесу а можда и нису, то нећу коментарисати нити ће те икада дознати. Довољно је да Бог зна ко је дао благослов и тога чега велика плата на небесима. Када кажем спречавање параде свим средствима, мислим да смо се разумели да се ту мисли на физички отпор, али не рецимо да неко од нас баци бомбу...то неби нико ни урадио.

Па нека дођу на ред пред сабор и синод, само нисте свесни какав раскол изазивате са тиме. Шта ти мислиш да ће и један антипаписта остати у СПЦ ако нам протјерате све часне владике и свештенике из Цркве који се одупиру наметању уније?

Ми немамо намере да напуштамо Цркву и уврен сам да до раскола неће доћи. Али и ако дође ја знам на коју ћу страну. Само немојте мислити да ћемо паписитма дати наше лепе манастире и храмове...спремни смо страдати пред портама за наше светиње.

Подели на овим сајтовима

У Србији дефинитивно нема фашиста. Рецимо једна карактеристика фашиста је да желе Истру и Далмацију- али у Италију. Фашисти су прецизно речено нека врста италијанских националиста који немају везе са словенима, германима...

У Србији има национал-социјалиста али са њима немамо никакве сарадње јер немају светосавску идеологију. Али наравно да нам је драго што ће и они 10.10 да спрече параду, али они немају благослов за то од некога из Цркве док ми имамо. Младен је у интервју лепо објаснио наш став према хомосексуалцима. Прочитај и онда ми реци дал ту има нешто антихришћанског...

У србији има фашиста!

Нема их срећом много али их има!

И не одређује се дал је неко фашиста зато што жели неку територију!

И право да ти кажем,боли ме уво шта тамо неки Младен говори о хомосексуалцима имам ја свог патријарха и сабор па ће они да ми кажу!

Подели на овим сајтовима

Можда и јесу а можда и нису, то нећу коментарисати нити ће те икада дознати. Довољно је да Бог зна ко је дао благослов и тога чега велика плата на небесима. Када кажем спречавање параде свим средствима, мислим да смо се разумели да се ту мисли на физички отпор, али не рецимо да неко од нас баци бомбу...то неби нико ни урадио.

Па нека дођу на ред пред сабор и синод, само нисте свесни какав раскол изазивате са тиме. Шта ти мислиш да ће и један антипаписта остати у СПЦ ако нам протјерате све часне владике и свештенике из Цркве који се одупиру наметању уније?

Ми немамо намере да напуштамо Цркву и уврен сам да до раскола неће доћи. Али и ако дође ја знам на коју ћу страну. Само немојте мислити да ћемо паписитма дати наше лепе манастире и храмове...спремни смо страдати пред портама за наше светиње.

Због оваквог размишљања ,које са реалношћу баш и нема неке везе ,сам против Образа!

овакви стави припадника Образа и јесте разлог зашто смо образ ставили у секте!

Подели на овим сајтовима

У србији има фашиста!

И право да ти кажем,боли ме уво шта тамо неки Младен говори о хомосексуалцима имам ја свог патријарха и сабор па ће они да ми кажу!

Реци ми једну фашистичку организацију у Србији?Кажем има нацистичких али то није ни мало исто...

Тај тамо неки Младен је будући теолог, тако да мало будеш пристојнији према будућем оцу Младену :cheesy2:

Слава Богу. Само ти слушај шта ти патријарх каже, немам ништа против. Али онда ти желим срећно да на Космету живиш са "браћом" Шиптарима у братској љубави који су клали нашу браћу Србе и Православне Албанце.

Шта хоћу да кажем: Да треба поштовати и патријарха, и синод, и сабор али да си ти човјек и да требаш и својом главом да размишљаш, Бог ти дао мозак, хвала Богу. Ниси глуп, тако да требаш и сам мало да размишљаш.

Подели на овим сајтовима

Због оваквог размишљања ,које са реалношћу баш и нема неке везе ,сам против Образа!

овакви стави припадника Образа и јесте разлог зашто смо образ ставили у секте!

Лепо називати многе свештенике СПЦ секташима, врло лепо...свака ти част. Јесил ти свјестан колко ми теолога и студената БФ БГ у својим редовима имамо?Није, јер иначе неби такве небулозе говорио.

Поредити Образ са сектом је смешно и жалосно у исто време.

Подели на овим сајтовима

У србији има фашиста!

Реци ми једну фашистичку организацију у Србији?Кажем има нацистичких али то није ни мало исто...

Тај тамо неки Младен је будући теолог, тако да мало будеш пристојнији према будућем оцу Младену :cheesy2:

Слава Богу. Само ти слушај шта ти патријарх каже, немам ништа против. Али онда ти желим срећно да на Космету живиш са "браћом" Шиптарима у братској љубави који су клали нашу браћу Србе и Православне Албанце.

Шта хоћу да кажем: Да треба поштовати и патријарха, и синод, и сабор али да си ти човјек и да требаш и својом главом да размишљаш, Бог ти дао мозак, хвала Богу. Ниси глуп, тако да требаш и сам мало да размишљаш.

Наравно,зато ми неће никад Младен бири ауторитет нити Отц Симеон који јадан ни незна у шта верује ,а но отац Жарко који више мисли о антихристу него о Христу!
Подели на овим сајтовима

Наравно,зато ми неће никад Младен бири ауторитет нити Отц Симеон који јадан ни незна у шта верује ,а но отац Жарко који више мисли о антихристу него о Христу!

Добро битно је да си ти завршио теологију, битно је да си ти игуман једног манастира, битно је да си ти завршио два доктората...

Дал би прихватио одлуку синода или сабора да на своју руку  каже да смо ушли у унију са Папом, дал би прихватио одлуку синода и сабора да каже Косово је независно, дал би прихватио одлуку да сабор дозволи хомосексуалне бракове?

Одговори на ова хипотетична питања која нису тренутно реална свакако.

Подели на овим сајтовима

Добро битно је да си ти завршио теологију, битно је да си ти игуман једног манастира, битно је да си ти завршио два доктората...

Дал би прихватио одлуку синода или сабора да на своју руку  каже да смо ушли у унију са Папом, дал би прихватио одлуку синода и сабора да каже Косово је независно, дал би прихватио одлуку да сабор дозволи хомосексуалне бракове?

Одговори на ова хипотетична питања која нису тренутно реална свакако.

Ti si svoje poverenje dao pogrešnim ljudima definitivnio!

na ova pitanja ,koja ni ne znam kako da nazovem, već znaš odgovor!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...