Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Ma daa, ti si rodjen samo za prebijanje i ateista i pedera i lezbejki i koga sve vec ne.

Јел желиш двобој? slava3

Жалим се.

Zar bi digao mac na brata u Hristu? :(

pivo  Vi Vojvođani ste gadni skroz.

U svakom Vojvodjaninu vide Canka i Kostresa. Sta da im ja radim kad

haluciniraju.

Čanak malo navija za onu autonomiju ali je super ovako.

Подели на овим сајтовима

Zar ti opravdavas te inkvizitorske metode srednjovekovnih srpskih vladara? U cemu si ti bolji od papista

onda?

А што је њих Црква прогласила светитељима?Да нам буду узори. Мени је средњи век нешто с чиме се могу поносити спрам овог 21. века, пун неморала и изрода. Јесил чито Душаном законик например?Шта је ту антихришћански?

Теби је демократија испрала мозак као и многим другим.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Zar ti opravdavas te inkvizitorske metode srednjovekovnih srpskih vladara? U cemu si ti bolji od papista

onda?

А што је њих Црква прогласила светитељима?Да нам буду узори. Мени је средњи век нешто с чиме се могу поносити спрам овог 21. века, пун неморала и изрода. Јесил чито Душаном законик например?Шта је ту антихришћански?

Šta da se radi? Jesam li ja izrod?

reci reci reci.

Подели на овим сајтовима

Stormfrontovici

su takodje posveceni glupostima ali bar su svesni ko su i svesni su sta su izabrali za razliku od vas.

Какви год они били, дражи су ми милион пута од педера, лезбејки, шиптарских терориста, србских изрода и свих оних за чија се права ти бориш. Али заборавио си потом да се бориш за права Срба. Исти си као онај Марко Караџић и ЛСВ-а :bla:

Mozda su ti stormfrontovci dragi ali vi njima niste. Idi vidi malo na njihov forum sta misle o vama

"gibanicarima".

Ja se uopste ne borim za prava pedere niti za bilo cija prava to prepustam tim grupama koji osecaju

da su im prava ugrozena nek se bore i rade kako misle da treba.

Ja samo zelim da istaknem i da naglasim da to sto vi radite nema veze sa Hristom i hriscanstvom nego sa

vasom politickom ideologijom koja je prilicno morbidna. A o vasim Crkvorusiteljskim aktivnostima i da ne govorim.

Подели на овим сајтовима

Ех Дарко кад ти незнаш ни гдје је србска Семберија...јадан ти. Шта кажеш да је Семберија у Војводини?хехе

Добар си

Семберија је у РС, односно на северу-истока Босне.

Што се тиче Чанка...јел то онај који је рекао нама Образовцима да ће нам ломити кичму?Хехе

Подели на овим сајтовима

Mozda su ti stormfrontovci dragi ali vi njima niste. Idi vidi malo na njihov forum sta misle o vama

"gibanicarima".

Нису ми драги али су ми дражи од ових педера и осталих. Па наравно да нас не воле јер смо хришћански покрет а многи од њих су родноверни... :bla:

Подели на овим сајтовима

Ех Дарко кад ти незнаш ни гдје је србска Семберија...јадан ти. Шта кажеш да је Семберија у Војводини?хехе

Добар си

Што се тиче Чанка...јел то онај који је рекао нама Образовцима да ће нам ломити кичму?Хехе

Nisam to tebi rekao. Ja sam recimo stanovnik centralne Srbije.

Ta teritorija je bila Bosna još u vreme Nemanjića. O čemu mi pričamo?

Nadam se da će se zabraniti Obraz.

Подели на овим сајтовима

onda?

Kazem ja da vi pojma nemate sta je Hriscanstvo. Ne postaje se svetitelj ispravnim delima nego velikim pokajanjem. I nije Crkva nikog proglasila svetiteljem zato sto je radio velike stvari a ponajmanje da nekom bude

uzor. Nego je svetiteljstvo ontoloska kategorija, oni jesu svetitelji jer su u zajednici sa Bogom a ne zato sto su bili moralno superiorni ili sto su branili veru. Da se po morali gleda niko ne bi mogao biti svetitelj.

To sto su oni svetitelji ne znaci da je to ubianje i mucenje nevernika monstruzno delo.

Подели на овим сајтовима

Добар си

To se odnosilo na mene. Ja sam Vojvodjanin.

Подели на овим сајтовима

И Аквилио заборавих ти одговорити: Неби диго мач на тебе, једино ако се 10. октобра нађеш са педерима иза кордона жандармерије...хехе

Али пре би ти мене објесио и све нас "клерофашисте-екстремисте-псевдозилоте-нацисте-неонацисте" како нас све већ не зову...хехе

Подели на овим сајтовима

Da se po morali gleda niko ne bi mogao biti svetitelj.

То ти је владика Игњатије рекао?Ово сам само од тебе сад и од њега чуо...

Подели на овим сајтовима

Od tebe ova zemlja ima samo štetu.  Ko žitna kuga.

Ako znaš šta je to.

Ето ти прилике да 10. октобра одеш на геј параду, па можда и уклониш нас куге из Образа...хехе

Подели на овим сајтовима

И Аквилио заборавих ти одговорити: Неби диго мач на тебе, једино ако се 10. октобра нађеш са педерима иза кордона жандармерије...хехе

Али пре би ти мене објесио и све нас "клерофашисте-екстремисте-псевдозилоте-нацисте-неонацисте" како нас све већ не зову...хехе

"xexe"? Ja bih plakao da nekom kažem da ću ga prebiti ako ga vidim iza kordona žandarmerije desetog oktobra.

Biće sigurno održana parada, to svi najavljuju. A vi gledajte da ne lupetate previše sa izjavama za medije i da ne demolirate ambasadu SAD ili pola grada.

:bla: joooj dada dada dada

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...