Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

A Taton?

Ни Татон а ни овај несрећни новинар Теофил Панчић немају везе са Образом. Татона су убили Гробари.

Види се како подлежеш медијској манипулацији.

Ali je Mladen Obradovic opravdao taj dogadjaj time sto je eto Taton pokazivao homoseksualne sklonosti

u tog dana u gradu.

Tih nekoliko dana pre parade je krenula serija prebijanja stranaca. A zato ste odgovorni medju

ostalom i vi sa onim glupim sloganom "Cekamo vas!".

Подели на овим сајтовима

Дарко. О: 1. Ти мене неможеш учити о Христу зато што сам у њега не верујеш, то је исто као што би ја тебе подучаво о марксизму

2. Исак Асиел је то рекао, па шта?Какво је чудо да један рабин то каже за слебенике Христа?Па они су га разапели и викали "крв његова на нас и нашу децу".

Исти тај рабин је говорио како је владика Николај антисемита, како их је као мрзио...(да не кажем како циља да каже да је владика Николај био фашиста)

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Organizacija KLEMPOTRES I SATELITI - ZAJEDNO BEZ OBRAZA sa parolom U IME BOGA, PROTIV SVIH KOJI NISU KAO JA - MUŠKI HETEROSEKSUALNI PRAVOSLAVAC. PO MOGUĆSTVU DA SE IZJAŠNJAVA KAO СРБЕНДА КОЈА ПИШЕ СРБСКИ - ЋИРИЛИЦУ СВУДА И УВЕК!

Potpisujte forume! Like i potpis svi.  Thumbs up.

Znate da sam u pravu.

Подели на овим сајтовима

Дарко. О: 1. Ти мене неможеш учити о Христу зато што сам у њега не верујеш, то је исто као што би ја тебе подучаво о марксизму

2. Исак Асиел је то рекао, па шта?Какво је чудо да један рабин то каже за слебенике Христа?Па они су га разапели и викали "крв његова на нас и нашу децу".

Исти тај рабин је говорио како је владика Николај антисемита, како их је као мрзио...(да не кажем како циља да каже да је владика Николај био фашиста)

Nisam hrišćanin ali poznajem tu ontologiju dobro. Verovatno bolje od Obrazovaca.

Oni su iz kamenog doba. Zato imaju potrebu da bacaju kamenje na druge.

Подели на овим сајтовима

Ocito je da se vi aktivirate iskljucivo u vreme kad se pominje neka parada gay/gandza. A ostalo

vas ne interesuje, ne prebijate pijance i narkomane na ulici. Verovatno ne bi ni pedere samo eto

uplasili se ljudi ne smeju da se ljube u javnosti.

Не пребијамо пијанице и наркомане јер се они не хвале како су нешто посебни, не промовишу своју болест. А када би промовисали своју болест исто би поступили. Само пијаница и наркоман људима око себе говори како је тај порок убиство, упозорава људе око себе да то не раде док педери свим срцем желе нека права на венчање и на усвајање деце. У томе је разлика.

А делили смо налепнице гдје пише СТОП ДРОГИ са прецртаном иглом...летке едукативне који говоре о зависност наркотика и како делује...

Подели на овим сајтовима

Isus postoji samo u hrišćanskoj ontologiji, stvarna ličnost vrlo verovatno nije nikada ni postojala.

I ti potcenjuješ mišljenje rabina zato što je neko iz njegovog naroda navodno razapeo čoveka koji verovatno nije ni postojao a to znaš zato što tako kaže u Bibliji. Mislim da je ispravnije "Pa šta što ti tako misliš?" ili "Pa šta što tako kaže u Bibliji?". Ne kaže li tamo da su Rimljani ubili tvog mesiju, hm? Pontije Pilat i ta pričica?

Hrišćanstvo je krivo za 2000 godina propovedanja antisemitizma i direktni je krivac za holokaust.

Da nije toga, holokaust se nikada ne bi dogodio. Adolf Hitler je bio Hrišćanin.

Подели на овим сајтовима

Semberac... ''због глупог форума''.... 4lg1k751spamte-bilo...

ako je   forum  slava3 ... ''glup''' ... sta trazimo ovde...  pivo...

Нисам тако буквално мислио. Па ја волим са не истомишљеницима да зборим. Исто мислим за било који форум па и наш Образовски, о таквим стварима се не прича преко форума већ искључиво у четири ока.

Подели на овим сајтовима

Isus postoji samo u hrišćanskoj ontologiji, stvarna ličnost vrlo verovatno nije nikada ni postojala.

I ti potcenjuješ mišljenje rabina zato što je neko iz njegovog naroda navodno razapeo čoveka koji verovatno nije ni postojao a to znaš zato što tako kaže u Bibliji. Mislim da je ispravnije "Pa šta što ti tako misliš?" ili "Pa šta što tako kaže u Bibliji?". Ne kaže li tamo da su Rimljani ubili tvog mesiju, hm? Pontije Pilat i ta pričica?

Hrišćanstvo je krivo za 2000 godina propovedanja antisemitizma i direktni je krivac za holokaust.

Гдје су сада админстратори да упозоре овог богохулника?Реко сам ти, са тобом немам шта да причам о Христу. Чим ти кажеш да је Христос био обичан човјек ти ниси мој брат у Христу. Нека с тобом зборе наши професионалци за дијалоге и враћање неверника у Цркву. Ја нисам за то рођен.

Подели на овим сајтовима

Нисам тако буквално мислио. Па ја волим са не истомишљеницима да зборим. Исто мислим за било који форум па и наш Образовски, о таквим стварима се не прича преко форума већ искључиво у четири ока.

Ja to nikada ne bih uradio (pričao sa nekim takvim u četiri oka) zato što iskreno mislim da bi me prebio kada bih ti rekao o nekim stvarima šta mislim. Tj. šta god da mislim a da nije to što ti misliš.

I kakav god da sam, i zato bi me prebio. To je ta moja opšta slika o toj organizaciji a ti ne pokazuješ nikakve znake odstupanja. Dijalog - iza monitora samo.  Eto takvi ste vi ljudi. Nevaljali.

Подели на овим сајтовима

Semberac...ima tu jos jedno SVEVIDECE BOZIJE OKO PLAVO...  pivo...

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

Ocito je da se vi aktivirate iskljucivo u vreme kad se pominje neka parada gay/gandza. A ostalo

vas ne interesuje, ne prebijate pijance i narkomane na ulici. Verovatno ne bi ni pedere samo eto

uplasili se ljudi ne smeju da se ljube u javnosti.

Не пребијамо пијанице и наркомане јер се они не хвале како су нешто посебни, не промовишу своју болест. А када би промовисали своју болест исто би поступили. Само пијаница и наркоман људима око себе говори како је тај порок убиство, упозорава људе око себе да то не раде док педери свим срцем желе нека права на венчање и на усвајање деце. У томе је разлика.

А делили смо налепнице гдје пише СТОП ДРОГИ са прецртаном иглом...летке едукативне који говоре о зависност наркотика и како делује...

Hahahahaahhaha e ovo je vec glupiranje u raspravi. Ne homoseksualci se uopste ne hvale da su

nesto posebno.

Ali pretpostavimo da se sada zaista "hvala" i da se odjenom prestanu "hvaliti" jer bi ih onda ignorisali

kad bi se ljubili na ulici??? Cisto sumnajm.

Opet lepo demonstriras vase licemerje.

Подели на овим сајтовима

Adolf Hitler je bio Hrišćanin.[/b]

Он је био латински јеретик а не Православни Хришћанин. Није исто бити паписта и Православац. Да је Адолф био Православац никада неби било 2. светског рата...

А шта кажеш на ову чињеницу да су Хитлера на власт довели Јудео-банкари? pivo

Проучи мало литературе о јудео-банкарству и њихој болесној жељи да владају светом. Зна рецимо и брат Андреј о чему причам, ово је и његов покојни кум Небојша говорио...Слава му

Подели на овим сајтовима

Гдје су сада админстратори да упозоре овог богохулника?Реко сам ти, са тобом немам шта да причам о Христу. Чим ти кажеш да је Христос био обичан човјек ти ниси мој брат у Христу. Нека с тобом зборе наши професионалци за дијалоге и враћање неверника у Цркву. Ја нисам за то рођен.

Nemaš ti veze sa tim, to je poenta mene i Akvilija i većine ljudi ovde. Ja sam tebi dao savršenu argumentaciju za sve što sam ti rekao.  Ne kažem da je bio običan čovek, ne shvataš me ništa.  Gde si čuo za to "Brat u Hristu?" čoveče?   To se manifestuje na druge načine.

Kažem ti da sam ja kao ateista bliži izvornoj ontologiji od tebe koji u ime svoje vere radiš te grozote.

Ti ili bilo ko iz te organizacije. Bio to Krstić, Dambo, ti ili ne znam ko...

Подели на овим сајтовима

Ma daa, ti si rodjen samo za prebijanje i ateista i pedera i lezbejki i koga sve vec ne.

Подели на овим сајтовима

Ja to nikada ne bih uradio (pričao sa nekim takvim u četiri oka) zato što iskreno mislim da bi me prebio kada bih ti rekao o nekim stvarima šta mislim. Tj. šta god da mislim a da nije to što ti misliš.

I kakav god da sam, i zato bi me prebio. To je ta moja opšta slika o toj organizaciji a ti ne pokazuješ nikakve znake odstupanja. Dijalog - iza monitora samo.  Eto takvi ste vi ljudi. Nevaljali.

Вараш се. Не бих те ударо, ја ти кажем досада откада сам у Образу ни једном се нисам потуко...верово ти или не.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...