Semberac Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Pa mislite da isterate greh iz njih batinama??? Али макар ћемо зауставити да се то шири над другим људима који су још нормални, али гледајући те наказе сваки дан постаће им то нормално. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Pa mislite da isterate greh iz njih batinama??? Али макар ћемо зауставити да се то шири над другим људима који су још нормални, али гледајући те наказе сваки дан постаће им то нормално. To ne može da se širi nad drugim ljudima ako to ne žele. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 ''Иначе тада је марш спречен без капи крви, само пропагандом. Зар то није добра ствар?''.... to je ODLICNO...samo primenite i vi iz OBRAZA tako, ali bukvalno... i svima ce biti lepo..... 0205_whistling.... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 А што има више педера у западним земљама?Зато што тамо имају слободу, шетају се улицама, љубе се. ТВ сваки дан народу представља педере као угрожене врсте неке, људи се сажаљевају са њима (као и неки од вас са форума). Наравно да се то не може десити мени, или било ком вернику. Али много људи је опсетнуто стварима са запада...увек им је туђе слађе него наше, тако и хомосексуализам. Чињеница је да их у Србији нема много, а у Немачкој их има. Чињеница је да у Србији нема параде док је Образа и навијача, а у Немачкој скупе преко милион педера на паради... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 ''Иначе тада је марш спречен без капи крви, само пропагандом. Зар то није добра ствар?''.... to je ODLICNO...samo primenite i vi iz OBRAZA tako, ali bukvalno... i svima ce biti lepo..... 0205_whistling.... Па Образ је то и радио у том случају...тада је могло. Па и рецимо ми смо спречили параду прошле године без капи крви, није дошло до ње само захваљујући нашој пропаганди преко медија, графитима, плакатима... Дакле и ове године ћемо тако покушати да спречимо- да то параде и не дође. То је наш циљ. А ако дође онда смо спремни на битку која ће одлучити дал ће педеризам проћи у Србији или не... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Опет се види да ниси у току. Јеси ли рецимо чуо за спречавање Ганџа марша, марш наркомана који траже легализацију марихуане?Ниси наравно јер те то не занима, само те занима да вређаш без основа Образ...али нема везе Иначе тада је марш спречен без капи крви, само пропагандом. Зар то није добра ствар? Када је Образ подржо онај центар у Црној Реци за лечење наркомана, и ту смо испали насилници само зато што смо подржали оца Бранислава који је наркомане мало лопатом ударо по тури...хехехе Али занимљиво је рецимо да су НВО организације биле против тог оца Бранислава док су ти исти наркомани који су били бијени лопатом бранили оца Бранислава. Исто тако и њихови родитељи...али некоме је у интересу да пропагира хришћанство као да смо следбеници Гандија... Шта мислиш о том случају рецимо?Дакле исти ти наркомани и њихови родитељи бране начин лечења оца Бранислава док су медији нападали оца Бранислава (као и поједини екуменисти, али није битно). Uopste me to ne interesuje jer te to sada nisam pitao. Cuj, pretili nekome pre Gandza Marsa i sad kao time je nesto uradjeno protiv narkomanij. Pa pogledaj bilo koji grad u Srbiji na ulicama koliko ima pijanaca i narkomana koji se tako drogirani teturaju. Sto njih ne napadate i sprecavate da se to siri? Jer koliko sam shvatio vi kada bi ste videli u parku da se dve devojke ljube vi bi krenuli da ih mlatite da bi ste sprecili sirenje bolesti. A sto ne mlatite tolike pijance i narkomane na ulicama? Da li je to mozda jedno veliko licemerje u pitanju? Jedno mangupsko foliranje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 ''спремни на битку''.... hocete malo pojasniti...kao ste zamislili tu ''bitku'' i taj ''obracun''... verovatno ste dobro razradili taktiku...kakvi su vam planovi... i kad kazete '''bitka''...sta se pod ''bitkom'' tacno podrazumeva... 0205_whistling... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Аквилио немаш ти појма о нашој искреној борби против наркоманије. Делили смо налепнице, летке и остале едукативне материјале деци по школама да неби упали у наркоманију. Е сад не стигнемо ми свукуда да интервенишемо...јер има много зла у нашем друштву а мало изабраних који се бори против тих ствари, али ти то никада нећеш схватити јер су ти очи фиксиране само на материјалистички свет.... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 ''Иначе тада је марш спречен без капи крви, само пропагандом. Зар то није добра ствар?''.... to je ODLICNO...samo primenite i vi iz OBRAZA tako, ali bukvalno... i svima ce biti lepo..... 0205_whistling.... Па Образ је то и радио у том случају...тада је могло. Па и рецимо ми смо спречили параду прошле године без капи крви, није дошло до ње само захваљујући нашој пропаганди преко медија, графитима, плакатима... Дакле и ове године ћемо тако покушати да спречимо- да то параде и не дође. То је наш циљ. А ако дође онда смо спремни на битку која ће одлучити дал ће педеризам проћи у Србији или не... A Taton? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 ''спремни на битку''.... hocete malo pojasniti...kao ste zamislili tu ''bitku'' i taj ''obracun''... verovatno ste dobro razradili taktiku...kakvi su vam planovi... i kad kazete '''bitka''...sta se pod ''bitkom'' tacno podrazumeva... 0205_whistling... Драго ми што се интересујеш, али нажалост не смем ти детаље саопштити. Ваљда ме разумеш. Видећеш само преко ТВ-а 10. октобра ако дође до тога, али не до Бог. Могу ти само рећи нашу паролу па ти сама протумачи шта то значи: ЧЕКАМО ВАС (Није паметно о таквих стварима преко форума зборити, мене полиција зна, и ко сам и гдје живим, неби да ме пре параде приведу због глупог форума) "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 A Taton? Ни Татон а ни овај несрећни новинар Теофил Панчић немају везе са Образом. Татона су убили Гробари. Види се како подлежеш медијској манипулацији. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Semberac... ''због глупог форума''.... 4lg1k751spamte-bilo... ako je forum 319.gif ... ''glup''' ... sta trazimo ovde... 0205_whistling... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 E svašta. Izabrani će da spasavaju zemlju od "pederluka". Jedino od čega treba spasiti zemlju su izabrani. Šta bi Isus rekao za homoseksualizam? Misliš li da bi ih on ČEKAO kao što ćeš ti da ih čekaš? Sa kamenicom u ruci, pravoslavljem u srcu i u ime boga, JURIIIIIŠ ! Je li uzvišeni altruisto? Ti nemaš veze sa tim, da razjasnimo to odmah. Što Aquilio ne ide da gađa kamenicom nekoga zato što misli da nije normalan? Ja mislim da ti nisi normalan tj. da to što ti radiš nije normalno ali ne bih te nikada ali nikada gađao kamenicom. I bilo bi me sramota da tako mislim i delam. Evo malo o homoseksualizmu, EAT DA POO POO. I tuži me Dambu da ne pišem ćirilicu. 319.gif Znaš na koga mislim. 0205_whistling Svako dobro. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 A Taton? Ни Татон а ни овај несрећни новинар Теофил Панчић немају везе са Образом. Татона су убили Гробари. Види се како подлежеш медијској манипулацији. Kako smo samo uspeli da steknemo pogrešnu sliku o borcima za uzvišeno. Beogradski rabin Isak Asijel je izjavio za vas da veze nemate sa hrišćanstvom jer iz vas izbija samo mržnja. Svuda i samo mržnja. Mržnja i ništa više. I da znaš da smo danas radili Na Drini ćuprija i moja tema je bila "Kako se zlo maskira u dobro? Šta se iz toga zaključuje?". Dobro, naravno da ta knjiga nije ni blizu idejama o organskom pravoslavlju i drugim GENIJALNIM idejama tog GENIJALNOG čoveka po imenu vladika Nikolaj ali šta da se radi... Nikolaj je pravi. Samo nije baš bio jasan u knjizi? Da gađam samo pedere kamenjem ili i pedere i muslimanske ekstremiste i ustaše i domaće izdajnike? Možeš li ti da mi kažeš to? Ajde reci bre. Imam samo tri reči: SRAM VAS BILO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Аквилио немаш ти појма о нашој искреној борби против наркоманије. Делили смо налепнице, летке и остале едукативне материјале деци по школама да неби упали у наркоманију. Е сад не стигнемо ми свукуда да интервенишемо...јер има много зла у нашем друштву а мало изабраних који се бори против тих ствари, али ти то никада нећеш схватити јер су ти очи фиксиране само на материјалистички свет.... Evo ponovicu, tacno me ne interesuje sta ste delili jer te NISAM to pitao. Vi smatrate da se homoseksulanost sprecava tako sto se premlacuju pederi. A pijance i narkomane imas bukvalno na svakom cosku i nemoj da pricas da to ima neke veze sa "nemanjem vremena" za intervencije. Ocito je da se vi aktivirate iskljucivo u vreme kad se pominje neka parada gay/gandza. A ostalo vas ne interesuje, ne prebijate pijance i narkomane na ulici. Verovatno ne bi ni pedere samo eto uplasili se ljudi ne smeju da se ljube u javnosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука