Тања1 Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Jedan si od najvecih hejtera (ako ne i najveci) i nema osobe sa kojom se nisi pokacila. Takodje smatram da si jako ljuta. Kad mi je, ovako preko ekrana, mucno citati neke tvoje post-ove, jasno je da ne mogu ni da zamislim kako je tek tebi. Душо, била сам у најлепшем сну када си ово писала. У свом животу имам само једну свађу иза себе из средње школе са једном новопристиглом девојком у разреду. И то је све. Овде се ни са ким нисам покачила, не товари ми што је твоје! Мени је дивно са људима свих узраста и њима са мном. Мучно ти је што твоје етикетирање мене преко екрана у стварности не пролази ни трункицу, ја сам нарадоснија девојка на свету. Најдобра девојка! :bleh: Ја сам тако у послу и уживању у животу да ме твоје булажњење о мени преко екрана не дотиче. Пријатан дан желим. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Мени Тања делује као позитивна и духовита и мислим да је овде настао неки тешки неспоразум јер на много места видим да се користе исте речи, а да се не мисли на исто. Можда је и генерацијски јаз, иако сви говоримо истим језиком, некад је он средство неразумевања, а не споразумевања, ако смо одрасли у различитим временима. ...и у различитим срединама са различитим људима, додала бих, али не мислим да је настао неки тешки неспоразум, има овде људи који воле да понижавају и етикетирају преко екрана (интернета), верују да имају моћ моје стварности. Прљаве технике мобинга. Мислим да нису толико респектовани и вољени као ја, па не умеју да препознају и узврате. Е ту ми их је већ жао као људе, али не могу ја њих мењати, морају се сами мењати. Нема богаташа који не би могао примити, нити сиромаха који не би могао дати. И теби пријатан дан. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Ne bih volela, naravno. Ne znam odakle ti ta ideja. Najdobronamernije i najiskrenije sam ti rekla kakav utisak je ostavilo tvoje pisanje, i bas zato sto NE VOLIM da iko, pa ni ti, bude ljut i iznerviran rekla sam svoje misljenje. A ti shvati kako zelis i hoces. Ne znam, da li se drugi smeju na sahranama. Ne sudim im, to je izmedju njih i Boga. P.S. Sigurno si cula za suze RADOSNICE. Laku noc i mirni snovi i tebi, takodje. Одлично, да се вратимо теми, доста о мени, треба живети своје животе и водити своју бригу. Чула сам за сузе радоснице и видела „сузе радоснице“. Људи генерално плачу када су емоционално узнемирени. Ако су били под стресом неко време, долази често до плача као врхунац узбуђења. Верујем да се на тај начин отарасе хормона стреса, који је обавио тело током нервирања или каквог узбуђења. Можда је то разлог зашто већина људи доживљавају као умирујуће да „исплачу“. Када се је у плачу од радости, углавном се прошао стресан процес у коме се није знао крај ситуације, па када се све добро заврши, људи су наравно срећни, али у исто време се ослободили свог стреса, а самим тим реагују са сузама. Ја тако не реагујем и зато сам секташ. И теби пријатан дан. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Плачем кад оћу да ми драга купи ново одело. И кад не могу да је убедим да више не могу да јој шетам оне пудлице, ј..ле је пудлице! Има 72 године, шта ће јој више пудлице?! И плачем кад видим да неће мени да остави имовину, него оној својој похлепној деци, што је се сете само кад им нешто треба, оће сву имовину да јој развуку. Мисли ли на мене неко на овом свету?!!! Adelaida, Снежана, Deja Vu and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 I dalje mi ne izlaze postovi ,napravicu mali izuzetak od bojkota foruma iz inata prema administraciji.Tanja,ti se stalno oslanjas na razum,pa onda sebi objasnjavas sta treba da osecas,pa se trudis da tako izgledas,ali postoje emocije koje te obuzmu i mimo tvoje volje.Ja sam to bezbroj puta dozivela...plakala sam dok sam gledala porodjaj,a posle 5 minuta sam pala u nesvest.Ne zelim da se rastuzim,ne zelim da sve primam k srcu,ali to se jednostavno desi...Ne zelis da osecas ovo ili ono ali uprkos svemu je to tako.Sve sto je receno,samo je bio nacin da se objasni kako nismo svi isti,i kako muske suze nisu znak nemoci,nego odraz nekih dubokih i potresnih osecanja...a to nikome ne moze da ugrozi muskost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 P.s.Kad sam bila dete nikad nisa plakala.Prvi put sam plakala,a da se toga secam, kad sam imala 10 godina,umrao je brat moga dede,dok je moja sestra slavila rodjendan,ja sam se javila na telefon i cula da neko tamo place,nisam shvatala o cemu je rec,jer sam juce bila u bolnici,sedela na krevetu i rekla"Ni jedan bol ne traje dugo.Brzo se zavrsi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Дакле, моје природно стање је радост! Kako li tek ljutnju iskazujes.... Opusteno...Bogu hvala da si radosna, takva i treba da budes, ali iskreno iz tvojih postova se stice utisak da si ,pored radosti , poprilicno prgava....naprasita i lako se isprovociras. Skaces na svaku loptu koja, cesto, uopste tebi nije ni upucena. To je iz razloga sto vecinu stvari shvatas licno. Ego sestro, Ego....to tvoj EGo progovara iz tebe...Stanje duse po prirodi jeste radost...ali Ego sve shvata personalno...uvek imas potrebu da kao branis svoje stavove ,od nekoga ili necega, u startu predpostavljajuci da ima potrebe za tim. Jbg....niko nije savrsen. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 I dalje mi ne izlaze postovi ,napravicu mali izuzetak od bojkota foruma iz inata prema administraciji.Tanja,ti se stalno oslanjas na razum,pa onda sebi objasnjavas sta treba da osecas,pa se trudis da tako izgledas,ali postoje emocije koje te obuzmu i mimo tvoje volje.Ja sam to bezbroj puta dozivela...plakala sam dok sam gledala porodjaj,a posle 5 minuta sam pala u nesvest.Ne zelim da se rastuzim,ne zelim da sve primam k srcu,ali to se jednostavno desi...Ne zelis da osecas ovo ili ono ali uprkos svemu je to tako.Sve sto je receno,samo je bio nacin da se objasni kako nismo svi isti,i kako muske suze nisu znak nemoci,nego odraz nekih dubokih i potresnih osecanja...a to nikome ne moze da ugrozi muskost. Да, то си у праву, ослањам се стално на разум, и кад се пободу ножевима па појединци почну крварити до смрти многи се успаниче и вриште, не знају где ће са собом, остајем сама да зовем амбуланту, пружам прву помоћ и остало. Да ли мислиш да неко ко обезбеђује место таквих догађаја треба да има слабу концетрацију и емоционалне поремећаје (психичку лабилност, напетост, грчеве од лудила, нервозу, фрустрације, страх и сл, да цмиздри и зове маму и тату). Не драга моја, неки људи немају организам за дубока и потресна осећања...а то некоме може да спаси живот. Ти ми причаш плакала док си гледала порођај, долазак бебе на свет ејј. То је по мом мишљењу мало претерано, сретан догађај претвараш у трагедију, ко да је породиља отишла у рат. Узми читај Албанску голготу, биће ти лакше други пут. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Kako li tek ljutnju iskazujes.... Opusteno...Bogu hvala da si radosna, takva i treba da budes, ali iskreno iz tvojih postova se stice utisak da si ,pored radosti , poprilicno prgava....naprasita i lako se isprovociras. Skaces na svaku loptu koja, cesto, uopste tebi nije ni upucena. To je iz razloga sto vecinu stvari shvatas licno. Ego sestro, Ego....to tvoj EGo progovara iz tebe...Stanje duse po prirodi jeste radost...ali Ego sve shvata personalno...uvek imas potrebu da kao branis svoje stavove ,od nekoga ili necega, u startu predpostavljajuci da ima potrebe za tim. Jbg....niko nije savrsen. Само је недостајао твој коментар о мени. После кажу да ми недостаје пажње! Хајде о јаду се позабави своме. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Само је недостајао твој коментар о мени. :0102_laugh: Pa gde si Tanjice bre...nije ti dugo trebalo za odgovor... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 :0102_laugh: Pa gde si Tanjice bre...nije ti dugo trebalo za odgovor... Није, потрефило се да држим паузу. Имам и ја душу. Плачем како добар ручак припремили. Мммм Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Плачем како добар ручак припремили. Мммм Pa kako to sad ?! Reče ti da nije normalno plakati kad se desi nešto lepo Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Мушкарци не плачу, зар не? Најновије студије показале су да је само мит веровање о жени као емотивнијој и интуитивнијој половини човечанства (Фото lookafteryoureyes.org) Уврежено је мишљење да жене имају неке специфичне особине „недоступне” мушкарцима. На пример, емотивније су и интуитивније. Недавна истраживања довела су у питање ово широко распрострањено веровање. Многи верују да жена има „шесто чуло” које јој омогућава да разуме ситуацију на „ирационалном” нивоу слушајући свој „унутрашњи глас”. Са овим се не слаже доктор биолошких наука и истраживач британског Врховног савета за научна истраживања Данијел Клос који сматра да су мит о „женској интуицији” сковали људи који нису желели да признају равноправност жена. Зачудо, ово његово мишљење добило је и експерименталну потврду. Тим енглеских истраживача, који је предводио Ричард Вајсман, окупио је 15.000 добровољаца оба пола и 80 одсто жена међу њима као и 65 одсто мушкараца изјавили су пре експеримента да имају повећану интуицију. Када су им научници показали слике особа које се смеју и од њих затражили да кажу која особа на слици се смеје искрено а која се само претвара да јој је нешто забавно, одговори испитаника су показали да неких разлика између мушкараца и жена и нема. Наиме, проценат тачних одговора код једних и других разликовао се незнатно. Тачни одговори су код једних и других били у 72, односно 71 одсто случајева. Интуиција, сматрају научници, зависи од дате ситуације, знања, искуства и разних других фактора. Разлика у половима у овом случају не игра никакву улогу. Недавна студија британских научника са неурологом Дејвидом Луисом на челу демантовала је још један популарни мит – да су жене емотивније од мушкараца. Студијом је обухваћено 30 особа – подједнак број жена и мушкараца. Испитаницима је показан низ слика које су у себи „носиле” одређени емоционални набој. Све слике су биле подељене у четири категорије – срећно, смешно, узбудљиво и дирљиво. Док су добровољци посматрали слике, научници су бележили своја запажања користећи електроде које су учесницима биле прикачене за прсте. Резултати су били прилично неочекивани. Јачи пол је нешто емотивније од „слабијег” реаговао на слике из прве три категорије. А када су приказане слике дирљивог садржаја, попут фотографије на којој се војник по повратку из рата састаје са ћерком, реакција мушких испитаника била је знатно снажнија него код жена. Када су у следећој фази испитаници писали о својим емоцијама у понуђеном им упитнику, жене су навеле да су осетиле јаче емоције него што су у том истом упитнику били спрени да писмено признају мушкарци. „Наша студија је показала да су мушкарци емотивнији од жена, али су мање спремни да та осећања и изразе због притиска друштва. Момци, дакле, не плачу, али су далеко осећајнији него лепша половина човечанства”, закључио је Дејвид Луис. Можда би се са овом студијом тај лепши део човечанства и сложио, али велико је питање да ли би је без икакве резерве прихватио и „јачи пол”. С. Ч. http://www.politika.rs/rubrike/spektar/zivot-i-stil/Muskarci-ne-placu-zar-ne.sr.html ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 @, mislim da bi ovi tvoji postovi mnogo bolje isli uz https://www.pouke.org/forum/topic/897-%D0%B4%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D1%98%D0%B5-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%87-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука