Снежана Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Идеја за администрацију: Сталним члановима - атеистима на форуму наплаћивати пола евра по поруци Manolis, NemanjaVa, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Па нека буду среќни што им се дозвољава да улазе у храм... Шта ќе туристи по цркве? Цркве нису граѓене да се тамо шетају туристе, него да се богомолци у њих моле. И мало је 1 еуро, могли су да наплаќују бар 2,5 еура! A šta ako je to prilika da se susretnu sa Vaskrslim? Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Turizam se svugdje naplaćuje, vjerski život i liturgija ne. Tako je to kod nas u Pragu. Svuda u svijetu mnoge katedrale imaju neku formu ulaznice koja važi samo mimo vrijeme liturgijskih obreda uključujući sat pred njima i za njima tj. i sat vremena prije i poslije tih obreda, Mise, vjenčanja, pogreba, krštenja itd.. Inače kod nas se u Svatovitsku katedralu ulaz naplaćuje 9 eura/250Kč ali svako ko na vratima proglasi da je vjernik, to je dovoljno, ne mora biti ni katolik, može biti i pravoslavac i protestant i da se ide tamo pokloniti Bogu i kostima čeških vladara ima ulaz besplatno. Dovoljno je na ulazu usmeno to reći: Vjernik sam i idem se poklonit kostima ili ostacima čeških svetitelja i vladara. Takva je odluka praškog Kaptola. http://zpravy.idnes.cz/verte-v-boha-a-do-chramu-svateho-vita-muzete-zdarma-jinak-za-250-kc-psx-/domaci.aspx?c=A100802_143341_domaci_mku Pravoslavni klirik se klanja moštima svetog kneza Vaclava, pred grobom sv. Vaclava u Svatovitskoj katederali Pragu http://www.pomortzeff.com/eng/features/2013/orthodox/ Човек Жоја, Георгина and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Плус само учлањење, плус свако логовање. Па не може се тек тако у елитни клуб. Ma kad bilo sta kliknu, evro minimum. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Evo predlazem da se ovo aminovanje naplacuje, 1 amin = 1 evro, pa sad gledajte koliko para moze od toga da se zaradi. Биљана and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heruvim Написано Јул 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 I isusu bi mnogoooo lakse bilo da nam naplati spasenje nego da nas trpi ovake kakvi smo ali avaj Isus sam istera trgovce iz hrama.... Севастократор, goga63 and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Ал само атеисти. То мора бити јасно прецизирано у правилима форума. И не само то, него кад неко аминује атеистин пост и то се наплаћује атеистима, бар пола евра. Па после нека размишљају шта и како пишу. A ne ne, svima, zna biti gorih pisanja ovde od pisanja ateista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Ал само атеисти. То мора бити јасно прецизирано у правилима форума. И не само то, него кад неко аминује атеистин пост и то се наплаћује атеистима, бар пола евра. Па после нека размишљају шта и како пишу. А не, не, лакше је ново направити, него прекрајати старо, сходно томе...за чланове осталих конфесија 2.5 евра по клику Жичанин and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Како мислиш, шкљоцањем преко фотоапарата? Mislim da sam bio jasan... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 A šta ako je to prilika da se susretnu sa Vaskrslim? Ако за то плати само један евро, онда га тај сусрет супер јефтино коштао,него да из неке муке,невоље или болести спозна Васкрслог... NemanjaVa, Kaludjerovic Sreten, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hoffman Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Udjes u crkvu kao u kucu kod svog Oca. Kazes samo, u kuci mog Oca ja ne placam ulaz, u slucaju da ti neko trazi, a ako pokazes zaista da ulazis u kucu svog Oca nece ti niko traziti. As far as the East is from the West, I remember your sin no more. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Mislim da sam bio jasan... Naplaćivanje ulaza u crkvu bilo kome i iz bilo kog razloga je degutantno, bar za pravoslavne hrišćane... ИгорМ, Kaludjerovic Sreten, Натан and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Ма разумем ја тебе ал ово читају и атеисти брате мораш бити мало конкретнији да не кажем очитији. Možda se nekom dopadne ikonopis, bogosluženje, bilo kakav sadržaj koji crkva nudi i to ga podstakne da razmišlja o veri i možda vremenom postane vernik Благовесник and Севастократор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Dobra vest. Sad ce napokon i za svestenike siromasnih parohija da se nadje neki dinar iz crkvene kase... Биљана је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 A sta ako umesto toga, besplatno ode u OTO ili kod Laveja i dobije sigurno telesno isceljenje, poslovni uspeh i sve sto je zeleo, pa vise ne pozeli da udje i vi nikada ne dobijete evro? :p Не боји се стадо мало...неће оно пропасти без твог еврића Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука