Heruvim Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1658021-skandal-u-beogradu-popovi-naplacuju-ulaz-u-crkvu-jedan-evro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Sa evrom u Boga Данче*, RYLAH, Биљана and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heruvim Написано Јул 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 mislis da evrom kupimo oprost .... :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 @@Heruvim, Што је сигурно, сигурно је Жичанин је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heruvim Написано Јул 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 super ne treba vise da se trudimo sada samo platimo :good2: :good2: :good2: :good2: Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 super ne treba vise da se trudimo sada samo platimo :good2: :good2: :good2: :good2: Ал` мораш прво да донесеш потврду из кредитног бироа Жичанин је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Ne znam zašto je to čudno, kada se u svetu ulaz u mnoge verske objekte naplaćuje – kaže starešina Saborne crkve u Beogradu, otac Petar Lukić. Verski objakat . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Здраво свима! Ако сам једно научио читајући онлине новине схватио сам да никада не треба веровати ни једној вести!! Толико глупости данас пишу разноразни и онда се сви збунимо. Не знам да ли је ово истина, не верујем... Gordana ., Kaludjerovic Sreten and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Vidi se da se popovi prilagodjavaju kapitalizmu, svakako za pohvalu, tako treba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Ulaz u Sabornu crkvu košta jedan evro Na vratima Saborne crkve nalazi se obaveštenje na ngleskom jeziku da se ulaz naplaćuje jedan evro, piše Blic. "Ta odluka se primenjuje godinama unazad. Doneo ju je Crkveni odbor, koji je odredio i cenu, ali je sad uočljiva jer smo na ulaz u crkvu stavili obaveštenje. Ne znam zašto je to čudno, kad se u svetu ulaz u mnoge verske objekte naplaćuje", kaže starešina Saborne crkve u Beogradu otac Petar Lukić. Ispred vrata crkve bili su posetioci koji su čitali natpis, zbunjeno odmahujući glavom."Srpkinja sam, ali živim u Parizu 10 godina, pa se pitam da li treba da platim ulaz ili ne. Ne smatram da je normalno naplaćivati ulaz u crkvu, jer su to mesta koja treba da budu slobodna za sve posetioce, bez obzira na nacionalnu pripadnost", kaže Maša Burgić (22).Sve i da je htela da plati, Maša ne bi znala gde to da uradi, jer u crkvi ne postoji šalter za prodaju karata, već ulaz naplaćuje žena koja prodaje cveće.Blic piše da kada čuje strani jezik, ona od turista zatraži evro.U natpisu na vratima zatraženo je plaćanje u evrima. Otac Petar kaže da je valuta proizvoljna."Ulaz se plaća u evrima ili u dinarskoj protivvrednosti i njega moraju da plate svi oni koji dođu u turističku posetu, uključujući i naše ljude, ukoliko nisu vernici", objašnjava Lukić.Na pitanje zašto je obaveštenje o naplati napisano na engleskom, a ne na srpskom jeziku, otac Petar kaže da je to zato što stranci dolaze kao turisti, a posetioci iz Srbije uglavnom kao vernici. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Ко сада сме да каже како Црква не прати дух модерног доба. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 цвеће? Ваљда свеће продаје... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Па нека буду среќни што им се дозвољава да улазе у храм... Шта ќе туристи по цркве? Цркве нису граѓене да се тамо шетају туристе, него да се богомолци у њих моле. И мало је 1 еуро, могли су да наплаќују бар 2,5 еура! Георгина, Човек Жоја, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Хм,саборни храм је иначе "пун ко брод", што се финансија тиче,мада искрено говорећи,они који на цркву гледају као туристички објекат и треба да плате... Данче*, Kaludjerovic Sreten, Gordana . and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Па нека буду среќни што им се дозвољава да улазе у храм... Шта ќе туристи по цркве? Цркве нису граѓене да се тамо шетају туристе, него да се богомолци у њих моле. И мало је 1 еуро, могли су да наплаќују бар 2,5 еура! Могли су пре тога да исценирају неку мистерију везану за тај објекат. Неки "нашки код" на фрескама попут Да Винчијевог. Па да видиш како се черупају протестанти са запада. Какав један евро, пет минимум. Kaludjerovic Sreten, Георгина, Orthophill and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука