Candy Butcher Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 šta ima veze moj paroh ne zna ni kod koga je došao kad sveti vodicu, a ne koliko je sati- Inače jako dobar čovek, samo malo(više) pogubljen Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 @, па такав приступ "ваља се или не ваља се" ствара погубљеност са свих страна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 šta ima veze moj paroh ne zna ni kod koga je došao kad sveti vodicu, a ne koliko je sati- Inače jako dobar čovek, samo malo(više) pogubljen 0110_hahaha Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 @, па такав приступ "ваља се или не ваља се" ствара погубљеност са свих страна. ahhaahaaha oče on kod mene nema problema sa tim šta se valja, a šta ne, nego ovo mu je prva parohija i tek je godinu dana na ovoj parohiji, jako je mlad, pa možda zato Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Млађи - мисллила сам на моју, конкретну ситуацију (и моју генерацију) у кући и околини. Имаћете Ви, оцо, проблема са Чарапанима :rolleyes: (а и лепих момената, да не грешим душу) Предлажем - само оштро и свећење водице у поподневним часовима, искључиво. Него, бојим се да вам не залепе етикету намћор. 4chsmu1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Sada se prisećam kod mene je moj sveštenik stalno i dolazio popoden da sveti vodicu . Zna da i ja i žena radimo po smenama pa ako nismo u prvoj onda smo radili treću pa smo pre poden u krevetu a ako radimo popodne navratiće sutra .Jedino sam se bunio i nisam voleo kada mi je došao u Novembru da sveti vodicu za Nikoljdan . Nisam prihvatio izgovor da ima puno domaćinstava koji ga očekuju . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Suzana Ivan Dinic Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 dobro vece oce nemoze se svima ugoditi tako da radite kako mislite da treba pozzzz Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Можда ће ми многи замерити,али ако ми нешто не прија у нашој Цркви,то су разно-разна освештавања,хране,пића,ствари,кућа,просторија ,аутомобила и слично... Живи ти Богоугодним животом, и све ће то бити освештано... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Млађи - мисллила сам на моју, конкретну ситуацију (и моју генерацију) у кући и околини. Имаћете Ви, оцо, проблема са Чарапанима :rolleyes: (а и лепих момената, да не грешим душу) Предлажем - само оштро и свећење водице у поподневним часовима, искључиво. Него, бојим се да вам не залепе етикету намћор. 4chsmu1 Шта фали нама чарапанима? :О Ми смо златни 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Шта фали нама чарапанима? :О Ми смо златни 4chsmu1 Јес вала, на `леба да нас мажу ladan Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Можда ће ми многи замерити,али ако ми нешто не прија у нашој Цркви,то су разно-разна освештавања,хране,пића,ствари,кућа,просторија ,аутомобила и слично... Живи ти Богоугодним животом, и све ће то бити освештано... Типична протестанстска прича, али у оном негативном контексту. Хвала Богу па имамо освештавања. Заборавио си да је све призвано у вечно постојање, те освећујући материју и ми се освећујемо. Мене нервира и та неуравнотежена окренутост есхатологији као нечемо са чим ми немамо додира, заборављајући да њу живимо још сада и овде. Драгана Милошевић and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Шта фали нама чарапанима? :О Ми смо златни 4chsmu1 Хахаха, фали нам још перушка па да полетимо Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 dobro vece oce nemoze se svima ugoditi tako da radite kako mislite da treba pozzzz Добро вече Сузана и добродошла на zru тачно је да не може свима да се угоди али СВАКО хоће да се баш њему угоди, те му често свештеник дође као певаљка која наплаћује песме које пева. Још, те песме не треба певати после 12 јер онда иде "назадица дана" (а ово је, јелте, била "напредица")... не, ја се у томе не налазим, могу да лажем и себе и друге да је све ок, све је потаман и што би рекли да ћутим и да не таласам, јер то тако сви раде, али не могу. Нека ми ти који раде тако и заговарају такву праксу дају теолошко ( а у 21. веку и практично) оправдање за то. Ако је немају, онда нека ућуте. Suzana Ivan Dinic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Oče, kod mene je paroK za slavu došao uveče u jedanest i 15, i osvetio vodu To mu je praksa da kod nas dolazi u kasne večernje sate Mi smo navikli, i pošto smo mu mi poslednja kuća za to veče, onda barem može malo sjesti kod nas i popiti kaHfu i rakiju pink panter and Ел Нињо је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Новембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2012 Хахаха, фали нам још перушка па да полетимо 'ће се нађе 4chsmu1 Ленка* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука