obi-wan Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Ja sam ti rekao da nije bilo patetike na konferenciji za stampu. I nije je bilo. To sto navodis je izjava Suzane Vasiljevic. A kako bi ti reagovao da si se nasao u takvoj situaciji? ... Odvlacis paznju na patetiku, samo da ne bi neka desavanja nazvao pravim imenom. Ako ces stvari da zoves pravim imenom, onda pocnes lepo od Vucka i politicara generalno, pa krenes redom. Samo gledaj da ne pcujes mnogo, `oce da te isteru sa foruma... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Ne vidim razliku izmedju ove tvoje tvrdnje i izjave Bila Klintona. Sustina je ista, samo sto je on neko mocan, a ti nisi. Ovde se javljaju kao neki vernici, ateisti, ljudi razlicitih nacionalnosti, polutani, razlicitih stranackih orijentacija....ali to nije nikakvo merilo da li je neko covek ili necovek. I to je jedino ispravno polaziste i podela. Sve drugo je magla. Na izborima niko nije dobio moj glas, jer politika svih politicara ovoga sveta je mutna i prevrtljiva, i bas niko nema moje poverenje u tom smislu. Ali, to me nije sprecilo da prihvatim sve izglasane politicare kao vodje drzave u kojoj zivim. Moja percepcija na Kostunicu, Djindjica, Tadica, Vucica, je ista. Posmatram kako svako od njih vodi ovu zemlju. U Srbiji sam rodjen, tu sam se iskolovao, tu radim i zivim, tu pripadam... I mnogobrojne poteze nasih politickih vodja ne odobravam, ali nikome od njih ne bi pozeleo da budu meta linca, jer to je necovecno. To isto vazi i za politicare drugih drzava. Ako je neko nesto skrivio, za to postoji zakon, pa neka odgovara. I sad kad bi se vodio tvojom percepcijom i napravio paralelu, i uporedio sve one silne srpske zrtve sa prostora Hrvatske, Bosne i dr. stratista, ispalo bi da su ti isti Srbi krivi sto su poubijani, jer gle cuda, pa oni su znali gde zive i kolika je mrznja na tim prostorima... Jadno, bedno i neljudski.... Pa nije ista. Bil Klinton je iz zemlje koja je napravila dosije zvani "Srebrenica" kao i "Racak" gde su nariktali broj ubijenih lazno i napravili laznu famu i guraju na nesto sto se dogadjalo gde su starce,zene i decu vadili Srbi iz tog podrucja na bezbedno a sada pokusavaju da nam prisiju da je to bio genocid. I on je bio predsednik zemlje koja stalno primorava Srbe da klece zbog te Srebrenice,dakle njegovo "mogao je doci i kasnije" uz svo pravljenje fame oko Srebrenice i primoravanja nasih politicara da klece i cute i moje da nije trebao ni da ide a da kad je otisao uprkos sto je receno da je bezbednosni rizik,sto je izigravao supermena ne dajuci ljudima koji ga obezbedjuju da rade svoj posao, kriv je sam sto mu se to desilo,nije isto,niti jednako. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Ako ces stvari da zoves pravim imenom, onda pocnes lepo od Vucka i politicara generalno, pa krenes redom. Samo gledaj da ne pcujes mnogo, `oce da te isteru sa foruma... Vec sam se izjasnio o politicarima: Na izborima niko nije dobio moj glas, jer politika svih politicara ovoga sveta je mutna i prevrtljiva, i bas niko nema moje poverenje u tom smislu. Obi-wan, da li ti to meni pretis banovanjem? I kakvo psovanje pominjes? Da mozda ne mislis da ces me uplasiti? Ako je ovaj forum mesto gde covek ne sme da izrazi svoje misljenje, onda taj forum i nije dostojan prisustva ljudi koji se slobodno izjasnjavaju. I ti sebe nazivas vernikom. p.s. Slobodno me banujte, nikakva steta, jer internet je prepun foruma i to kvalitetnih. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 A kako bi ti reagovao da si se nasao u takvoj situaciji? ... Odvlacis paznju na patetiku, samo da ne bi neka desavanja nazvao pravim imenom. facenew22222222 BorisR је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Obi-wan, da li ti to meni pretis banovanjem? I kakvo psovanje pominjes? Da mozda ne mislis da ces me uplasiti? Ako je ovaj forum mesto gde covek ne sme da izrazi svoje misljenje, onda taj forum i nije dostojan prisustva ljudi koji se slobodno izjasnjavaju. I ti sebe nazivas vernikom. p.s. Slobodno me banujte, nikakva steta, jer internet je prepun foruma i to kvalitetnih. To je bio geg, `ocu reci stos, sinko... jos si relativno nov, pa nisi ukapir`o... Vec sam se izjasnio o politicarima: Mnogo si to lepo srocio, samo ti ne verujem ni rec. Al` to i nije bitno, sta ima ti da se osvrces na to sta ja mislim. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Obi-wan, ukapirao sam ja tebe odavno, jos onda kad si mi prisivao laznu etiketu da sam protestant. Ti i jos neki najpogrdnije pisete o politicarima, a niste ni svesni koliko ste politicki ostrasceni. Toliko, da je nekima drago sto je covek pogodjen u glavu, neki za taj cin osudjuju istog tog Vucica. Onda to znaci da opravdavate taj fizicki atak. Ovde se konkretno radi o pocinjenom delu, a ne da li nam se Vucko svidja ili ne. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Mnogo si to lepo srocio, samo ti ne verujem ni rec. Uopste me ne zanima da li mi verujes ili ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Севастократор Написано Јул 13, 2015 Пријави Подели Написано Јул 13, 2015 Можда је тако код Хрвата и босанских муслимана , али опет кажем, Срби имају пуно мана, али осветољубивост сигурно није једна од њих . Не, само се једни другима светимо по фамилијама, радним местима и на улици и имамо више народних изрека о освети него о праштању, али гарант не патимо од тога да се осветимо Хрватима и Муслиманима, то су само они такви. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2015 zanimljivo: Човек Жоја, Н И Н Е, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 15, 2015 Пријави Подели Написано Јул 15, 2015 zanimljivo: Objasnio. Човек Жоја, Manolis and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 15, 2015 Пријави Подели Написано Јул 15, 2015 Obi-wan, ukapirao sam ja tebe odavno, jos onda kad si mi prisivao laznu etiketu da sam protestant. Ti i jos neki najpogrdnije pisete o politicarima, a niste ni svesni koliko ste politicki ostrasceni. Toliko, da je nekima drago sto je covek pogodjen u glavu, neki za taj cin osudjuju istog tog Vucica. Onda to znaci da opravdavate taj fizicki atak. Ovde se konkretno radi o pocinjenom delu, a ne da li nam se Vucko svidja ili ne. I sve si to video samo uz obicnu ishranu? Jel uzimas i neke vitamine mozda? Cim sve tako jasno vidis mora da ima jos nesto... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 15, 2015 Пријави Подели Написано Јул 15, 2015 Uopste me ne zanima da li mi verujes ili ne. Pa to ti kazem... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 I sve si to video samo uz obicnu ishranu? Jel uzimas i neke vitamine mozda? Cim sve tako jasno vidis mora da ima jos nesto... Hahaha....ti ces radije pribeci ironiji i sarkazmu, nego sto ces priznati da si u nekim etiketiranjima prenaglio i pogresio. Nema veze, ne zameram ti, jer je sujeta opsta pojava, podloga ljudske prirode i nema coveka bez sujete. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Ja sam nazvao desavanja pravim imenom: Vucic je budala sto je isao tamo ako su mu iz MUP RS rekli da nije bezbedno. Ja od muslimana i Hrvata ne ocekujem da budu normalni i miroljubivi, ali ocekujem od naseg rukovodstva da se ponasa normalno i odgovorno. Zbog njegovog ludila, ljudi iz z RS koji su mu radili obezbedjenje su rizikovali najvise. A moglo je sve bez toga proci, samo da nije otisao. A otisao je da pokupi malo pluseva od zapadnih politicara i naseg naroda jer je sad kao ispao heroj. Naravno da je otisao da pokupi pluseve za sebe i minuse za muslimane i svaka mu cast na tome, i na mudrosti i na hrabrosti i na zalaganju za srpske nacinalne interese i pre dvadeset godina na frontu i danas na celu vlade. i treba i da patetise i da se prenemaze i da radi sve u korist srba a na stetu srpskih neprijatelja.Obavio je svoj posao posteno i kako dolikuje a muslimani su opet pokazali zube i svoje pravo lice i opet - Svaka cast Vucicu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 I ja smatram da nije trebao da ide u Srebrenicu, ali mi ne znamo kakvom su pritisku izlozeni nasi politicari. Pa Tadic je sam izjavio da su izlozeni nevidjenim pritiscima i ponizenjima, i da za mnoge javnost nece ni saznati. Kakvi plusevi, oni rade sve u skladu sa ucenama, pa to je sad bar ocigledno. Ja medjutim smatram da je bas trebao da ode i da nije moglo bolje ispasti .. To sto je neko dobio udarac kamenom proci ce za nedelju dana ali opet pokazana muslimanska mrznja prema srbima ce se pamtiti puno duze ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука