vitko Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 mozda mi zaista i nije lako.. ko zna. ali poslednji put kad sam se raspitivao wikipedija je i dalje bila apsolutno irelevantna.. ne mozes nista da tvrdis na osnovu wikipedije jedino kad od foruma napravis pijacu, mozda tu mozes.. otkud znam, nisam tu cesto:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 Па изгледа нисте истима поставили исто питање... nisam istima ,mislila sam na nedica i na waltera nedic je odgovorio није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 Знате како каже један чувени графит на тему наталитета и морталитета у Србији? "Ј...те се, Срби" "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 ni nedic ni walter :D Ма није то толико битно... као што може да изгледа.. јер ту и јесте квака... што ми не разумемо ништа... Бог није тражио да испунимо ни један услов (''квалитативни'', образовни, генетски...) просто је рекао то што је рекао .. а то пре свега подразумева ВЕРУ у Његове речи и Њега самог... ''Множите се '' ... Ови са 19-деце... верују... како...Бога само зна...дал су болесни..незнам ... то је ипак и друга култура и друга вера... (да не кажем религија..) ... Али је сигурно да верују ... Мене увек интересујемо прво ми..! ... Ми изгледа не верујемо... ет то је то... А кда већ мислите да је то толико битно .. ето , ..код мене Сека и Бата... чекају ... за који дан још једног Бату.... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 @ Ivan Nedic sta znaci Пази с ким причаш и како причаш, Витко је заслужан лик на овом форуму molim te otkrij nam tajnu ko je vitko ja ne znam vidim da ima cele 22 poruke prosvetli nas !!!!!! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 А сад ми, домаћини, да поставимо исто питање дамама... "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 Ма није то толико битно... као што може да изгледа.. јер ту и јесте квака... што ми не разумемо ништа... Бог није тражио да испунимо ни један услов (''квалитативни'', образовни, генетски...) просто је рекао то што је рекао .. а то пре свега подразумева ВЕРУ у Његове речи и Њега самог... ''Множите се '' ... Ови са 19-деце... верују... како...Бога само зна...дал су болесни..незнам ... то је ипак и друга култура и друга вера... (да не кажем религија..) ... Али је сигурно да верују ... Мене увек интересујемо прво ми..! ... Ми изгледа не верујемо... ет то је то... А кда већ мислите да је то толико битно .. ето , ..код мене Сека и Бата... чекају ... за који дан још једног Бату.... da upravu si ne verujem ljudima koji se prodaju i koji prodaju svoju porodicu za tv show cestitam није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 Еј, аман, амааан, ко продаје своју породицу?! "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 ivice, moraces malo ozbiljnije na tu temu (siguran sam da ti to mozes).. wikipedija je totalno irelevantna pojava Netačno. Vikipedija je potpuno relevantna ukoliko sadrži linkove (dole, u fusnotama) ka citatima koji su korišćeni u pisanju teksta. Kada to nije slučaj, na početku svakog članka stoji upozorenje čitaocima da su informacije sadržane u tekstu neproverene, pa svako odmah zna sa čime ima posla. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 ма сека Петрија ... и код нас би исто ово радили ...плашим се још и горе...само да има могућности... ми смо већа америка за неке ствари од саме САД... па ово ...''натезање'' са ''време је за БАБЕ'' , ''48 сати(пр_ни па у'вати)сваТба'' ..то је горе и глупље од многе чега... и мени лично није јасна поента осим финансијске за учеснике... и прање савести за државу..као ето пропагира породицу и рађање... Од тога нема ништа... Дуња је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 Еј, аман, амааан, ко продаје своју породицу?! ima jedna replika iz domaceg filma koja tebi bas pristaje : "decko ti si mlad " !!!!!! :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 Знате како каже један чувени графит на тему наталитета и морталитета у Србији? "Ј...те се, Срби" Prihvatam te u zastitu! https://www.pouke.org/forum/topic/17734-%d1%88%d1%82%d0%b0-%d1%98%d0%b5-%d0%bc%d0%be%d1%98-%d0%b4%d0%b5%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%88%d0%b0%d0%be/page__st__36#entry597780 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 Испашће да је ова МАЈКА само на новац мислила и родила 19-оро.. или да кажемо да то нису деца из љубави рођена.. или да су мање вредна што су баптисти... или да их не воли... или да та деца пате... или шта већ... Мислим... који је њихов грех(?)... па и они се ипак сналазе како знају и умеју ..како верују пре свега, и како им држава - каква била да била, дозвољава... Мислим и то ..спремни смо да свакојаке ''слободе'' без поговора прихватамо... а нешто што је опет у крајњој линији СЛОБОДА... ми ПРОЗИВАМО (ајде нећу рећи ОСУЂУЈЕМО) као болесно, затуцано, себично... Заиста велика контрадикторност.. али зато просечан србин има 43 година ... А шиптар (и да је ЖИВ и ЗДРАВ) 24 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 a ti genije napisi naucni rad i citiraj iz wikipedije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 1, 2012 Пријави Подели Написано Април 1, 2012 да не будем погрешно схваћен ..мислим да је борба против беле куге..најгора могућа ствар... ''борити се туђом ''алатком'' за..'' било шта па и децу јесте безвезно... А колико је то лицемерје па Србија је највећи доказ... о томе не треба трубити..треба радити... Држава свој посао... Очеви и Мужеви свој .. а Жене и Мајке ..наравно свој... али код нас то није тако .... зато је код нас '' ''ВРЕМЕ за БАБЕ'' ..и деде наравно.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука