Лидија Миленковић Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Бог да им душу прости... Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лела Написано Децембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 Надам се да ће црквене хуманитарне организације искористити популарност нашег портала да покренемо акције за помагање ових унесрећених људи. Увек сам спреман за такав рад. Извини, али које црквене хуманитарне организације? Ако знаш, наведи контакт телефоне или адресу beggingpleasesmiley-1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 о Боже smej.gif Господ да их посвети smej.gif молим вас, само нахраните и утоплите оног до себе, учините што може бити учињено. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 STARAČKI DOMOVI Tuge ljudi. Danas odemo velečasni sa Čukarice i ja u jedan starački dom da vidimo i obiđemo, čuli smo da ima jedan katolik i ajde da ga obiđemo. Koja je to tuga, da ste to videli, kao čekaonica smrti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Нису сви домови чекаонице смрти. Има и лепих, уређених домова, са осмишљеним садржајима за кориснике. Неки иду у дом и зато да не би живели сами и усамљени. Није то баш тако црно како се чини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Ovo je tuga, dom je nekada vidi se bio moćan, ali ga godine pojele. Dosta je zapušten iako se vidi da se održava kako tako. Ali ti ljudi, ne znam, nikada nisam osetio toliko tuge u jednoj sredini, u očima, u vazduhu, na licima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Tuge ljudi. Danas odemo velečasni sa Čukarice i ja u jedan starački dom da vidimo i obiđemo, čuli smo da ima jedan katolik i ajde da ga obiđemo. Koja je to tuga, da ste to videli, kao čekaonica smrti. Чекаоница смрти је и предворје вечног живота. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 По мени су они као и пензија нешто сасвим неприродно... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Сид, то си јако лепо рекао. Јесте, има и врло депресивних људи, из разних разлога. Многима је до тада већ помрло доста родбине и пријатеља, некима су најрођенији далеко и незаинтересовани за њих, има много разлога да буду депресивни. Ипак, има и оних који баш воле да бораве тамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 По мени су они као и пензија нешто сасвим неприродно...Свашта,вероватно имаш тлинаест година, па мислиш,никад остарити нећеш... :group111: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Био сам више пута. Није свима исто, зависи како је ко навикао. Некоме је комфор а некоме затвор. Galija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Био сам више пута. Није свима исто, зависи како је ко навикао. Некоме је комфор а некоме затвор.Управо тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 По мени су они као и пензија нешто сасвим неприродно...Свашта,вероватно имаш тлинаест година, па мислиш,никад остарити нећеш... :cheesy:Смешно... Старење нема никакве везе са сурогатним обитавањем у таквој заједници гето типа каква је старачки дом. Galija је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Не дао ти Бог да остариш сам самцијат ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Зато и јесте неприродно. Како то хришћанин може остарити или умрети сам? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука