Баба Написано Јул 2, 2015 Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 Високо телигентни и проче како замишља Холивуд и остали љубитељи СФ-а ванземаљци стижу на земљу. Мирољубиви су и желе да се упознају са нашом цивилизацијом и врстом. Превалили су огромне бездане просторе да би пронашли живот ван њиховог месеца. Успут су наилазили на жива бића али нигде нису нашли цивилизацију и интелигентну врсту сличну себи. Приближавајући се земљи почели су да ватају сигнале наших тв станица, гледали филмове, слушали музику, и успели да укапирају већину људских језика. Потом су истражујући тв програме склопили неку слику о нашем свету. Чим су пристали на земљу почели су причати локалним језиком. Рецимо да се то десило у Војводини, дакле српским. Прво што су питали јесте да ли могу да упознају нашег монарха кога ми у свим литературама називамо Бог. Лале на то нису имале одговор, па су их проследиле ( ванземаљску делегацију) у Београд, рецимо на води. Тамо су ванземаљци изложи све што знају о нама, рекли су да су погледали све тв програме и да знају наше муке са разним чудовиштима која нас нападају и да ће они радо помоћи у спречавању вампира, вукодлака, диносауруса, нациста, и осталих караконџула да нас униште, али да би прво хтели да упознају главног бају ове планете кога у целом земаљском свету зову Бог. Хтели би што пре да изуче нашу цивилизацију јер им ваља ићи и у друге галаксије. Господар Вучић им је у Београду на води објаснио да: Тренутно је главни баја на планети у Вашингтону у Белој кући мада има још један потенцијални главни баја који није толико далеко свега два сата летења на североисток. Ванземаци су на то реаговали тврдећи да за два сата летења ће бити на ивици галаксије а да њих заправо занима главни баја на овој планети. Онда им је господар Вучић причао нешто о инвестицијама и аутопутевима и тврдио како се Србијом доста брже путује него протеклих година чега су доказ и они сами те да је јасно да су његове реформе довеле Србију из мрачних 90-их у 21. век. Али би било најбоље да се прво сликују па да има са чим отићи пред Брисел јер рачуна да ће ово пријатељство са ванземаљцима свакако допринети бржем уласку у ЕУ. На инсистирање ванземаљаца да би они ипак хтели упознати Бога, Господар Вучић је изјавио да он чисто сумња да тај баја постоји а и ако је некад постојао остао је на Косову. Но за то је најбоље да се посаветују са српским патријархом јер је он са тим главним бајом најбољи гари. Мада има још један лик, како тврди господар Вучић који живи у Италији за кога се такође сматра да је са главним бајом у добрим односима. И тако се ванземаљци упуте пут Косова на коме се тог момента налазио и патријарх и неки амерички поклисар. наставиће се Човек Жоја, horatio, Sasa 015 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 Како бисте ви објаснили ванземаљцима атеистима ко је Бог? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 2, 2015 Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 "Слушај, брате, то ти је много компликовано, за то треба доста да се помучим да ти објасним. Ал ако већ толко оћеш да знаш, де ми само прво реши својим ванземаљским моћима ових пар ствари са списка, док ја изгубим своје драгоцено време да ти објасним ко је Бог." Драгана Милошевић, Баба, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 2, 2015 Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 evo sa'cu se skoncentrishem al moram da zavrsim prvo peglanje jerbo je konacno zahladilo...nadam se da ce braca AV (ateisti vanzemaljci ) imati razumevanje..... Снежана, Човек Жоја, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јул 2, 2015 Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 Хехе... опасан си Жељко. Шта ти све неће пасти на памет. Немогуће је да такви ванземаљци постоје. Ако су толико софистицирани и на толико високом технолошком нивоу - немогуће је да не знају да постоји Бог и ко је Он. Да не ширим причу око тога како и зашто. Пре ће бити да би они нама требали мало боље да разјасне ту тематику.Јес ти нешто у сродству са браћом Грим? Zoran.P and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 On 2. 7. 2015. at 19:59, Столе рече Јес ти нешто у сродству са браћом Грим? Даљи рођаци по менори RYLAH and Столе је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 2, 2015 Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11039838_941764819220786_8553094162606866772_n.png?oh=0fe7a98204376b6ddcbeb012e57c77bc&oe=56209308 Данче*, Човек Жоја and emilija је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Севастократор Написано Јул 2, 2015 Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 Ех, право је питање како верник вернику да објасни шта је то Бог и да ли постоје два човека који га на исти начин доживљавају и схватају. А у шаљивом контексту... Да ли уопште сатански сатвореним лажним људима без душе ишта објашњавати, јер само њино постојање није у сагласју са оним како смо ми одредили Богу да је створио свет и свесна бића у њему? emilija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јул 3, 2015 Пријави Подели Написано Јул 3, 2015 On 2. 7. 2015. at 19:59, Столе рече Немогуће је да такви ванземаљци постоје. Ако су толико софистицирани и на толико високом технолошком нивоу - немогуће је да не знају да постоји Бог и ко је Он. Да не ширим причу око тога како и зашто. Пре ће бити да би они нама требали мало боље да разјасне ту тематику. Ајд да у пркос свему замислимо да је такав ванземаљац стварно атеиста. Једино што би православац могао да уради је да га пусти да живи поред њега. Ништа више од тога не може да уради. Није ова тема баш за разбибригу иако је споља гледано шаљива. Ја сам чуо из "поузданих" извора да марсовци намеравају да окупирају нашу планету. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јул 3, 2015 Пријави Подели Написано Јул 3, 2015 On 3. 7. 2015. at 1:42, Столе рече Ајд да у пркос свему замислимо да је такав ванземаљац стварно атеиста. Једино што би православац могао да уради је да га пусти да живи поред њега. Ништа више од тога не може да уради. Није ова тема баш за разбибригу иако је споља гледано шаљива. Ја сам чуо из "поузданих" извора да марсовци намеравају да окупирају нашу планету. sHa_sarcasticlol A, nema mesta-tu su već ljudi gušteri.....neka nađu drugu planetu, ova je zauzeta RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јул 3, 2015 Пријави Подели Написано Јул 3, 2015 Ма то Жељко нешто мрси са ванземаљцима. Кад они буду дошли једино што може да нас спасе су цитати из Библије. Има да радимо ко суботари ја ти кажем! Ко ће бре сад да учи толике цитате напамет? Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 3, 2015 Пријави Подели Написано Јул 3, 2015 Еј, ванземољци! Главни баја се налази ... ено тамоо у оној кући с крстом на крофу... Трећа улица десно, ма види се... Ал има квака. Која? Баја је тамо само кад је кућа пуна човечуљака и деце. Тад ће нађете бају сто посто! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 3, 2015 Пријави Подели Написано Јул 3, 2015 mene mnogo vishe brinu zemaljci od vanzemaljaca....... Kaludjerovic Sreten and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 3, 2015 Пријави Подели Написано Јул 3, 2015 On 3. 7. 2015. at 20:34, emilija рече mene mnogo vishe brinu zemaljci od vanzemaljaca....... ... а мене земљаци Kaludjerovic Sreten, emilija and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука