Jump to content

Долазак ванземаљаца атеиста на земљу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Високо телигентни и проче како замишља Холивуд и остали љубитељи СФ-а ванземаљци стижу на земљу.

Мирољубиви су и желе да се упознају са нашом цивилизацијом и врстом.

Превалили су огромне бездане просторе да би пронашли живот ван њиховог месеца.

Успут су наилазили на жива бића али нигде нису нашли цивилизацију и интелигентну врсту сличну себи.

Приближавајући се земљи почели су да ватају сигнале наших тв станица, гледали филмове, слушали музику, и успели да укапирају већину људских језика. Потом су истражујући тв програме склопили неку слику о нашем свету.

stigli-vanzemaljci.jpg

Чим су пристали на земљу почели су причати локалним језиком.

Рецимо да се то десило у Војводини, дакле српским.

Прво што су питали јесте да ли могу да упознају нашег монарха кога ми у свим литературама називамо Бог.

vanzemaljci-oteli-vodju-ljudi.jpg

Лале на то нису имале одговор, па су их проследиле ( ванземаљску делегацију) у Београд, рецимо на води.

Тамо су ванземаљци изложи све што знају о нама, рекли су да су погледали све тв програме и да знају наше муке са разним чудовиштима која нас нападају и да ће они радо помоћи у спречавању вампира, вукодлака, диносауруса, нациста, и осталих караконџула да нас униште, али да би прво хтели да упознају главног бају ове планете кога у целом земаљском свету зову Бог.

Хтели би што пре да изуче нашу цивилизацију јер им ваља ићи и у друге галаксије.

sta-rade-vanzemaljci-na-zemlji.jpg

Господар Вучић им је у Београду на води објаснио да: Тренутно је главни баја на планети у Вашингтону у Белој кући мада има још један потенцијални главни баја који није толико далеко свега два сата летења на североисток.

Ванземаци су на то реаговали тврдећи да за два сата летења ће бити на ивици галаксије а да њих заправо занима главни баја на овој планети.

Онда им је господар Вучић причао нешто о инвестицијама и аутопутевима и тврдио како се Србијом доста брже путује него протеклих година чега су доказ и они сами те да је јасно да су његове реформе довеле Србију из мрачних 90-их у 21. век. Али би било најбоље да се прво сликују па да има са чим отићи пред Брисел јер рачуна да ће ово пријатељство са ванземаљцима свакако допринети бржем уласку у ЕУ.

На инсистирање ванземаљаца да би они ипак хтели упознати Бога, Господар Вучић је изјавио да он чисто сумња да тај баја постоји а и ако је некад постојао остао је на Косову. Но за то је најбоље да се посаветују са српским патријархом јер је он са тим главним бајом најбољи гари. Мада има још један лик, како тврди господар Вучић који живи у Италији за кога се такође сматра да је са главним бајом у добрим односима.

tAVyzB2.gif

И тако се ванземаљци упуте пут Косова на коме се тог момента налазио и патријарх и неки амерички поклисар.

y4xBsx7.jpg

наставиће се

Подели на овим сајтовима

"Слушај, брате, то ти је много компликовано, за то треба доста да се помучим да ти објасним.

Ал ако већ толко оћеш да знаш, де ми само прво реши својим ванземаљским моћима ових пар ствари са списка, док ја изгубим своје драгоцено време да ти објасним ко је Бог."

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

evo sa'cu se skoncentrishem al moram da zavrsim prvo peglanje jerbo je konacno zahladilo...nadam se da ce braca AV (ateisti vanzemaljci ) imati razumevanje.....

Подели на овим сајтовима

Хехе... опасан си Жељко. Шта ти све неће пасти на памет. joooj

Немогуће је да такви ванземаљци постоје. Ако су толико софистицирани и на толико високом технолошком нивоу - немогуће је да не знају да постоји Бог и ко је Он. Да не ширим причу око тога како и зашто. Пре ће бити да би они нама требали мало боље да разјасне ту тематику.

Јес ти нешто у сродству са браћом Грим? :D

Подели на овим сајтовима

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ех, право је питање како верник вернику да објасни шта је то Бог и да ли постоје два човека који га на исти начин доживљавају и схватају.

А у шаљивом контексту... Да ли уопште сатански сатвореним лажним људима без душе ишта објашњавати, јер само њино постојање није у сагласју са оним како смо ми одредили Богу да је створио свет и свесна бића у њему?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 2. 7. 2015. at 19:59, Столе рече

Немогуће је да такви ванземаљци постоје. Ако су толико софистицирани и на толико високом технолошком нивоу - немогуће је да не знају да постоји Бог и ко је Он. Да не ширим причу око тога како и зашто. Пре ће бити да би они нама требали мало боље да разјасне ту тематику.

Ајд да у пркос свему замислимо да је такав ванземаљац стварно атеиста.

Једино што би православац могао да уради је да га пусти да живи поред њега. Ништа више од тога не може да уради.

Није ова тема баш за разбибригу иако је споља гледано шаљива. Ја сам чуо из "поузданих" извора да марсовци намеравају да окупирају нашу планету. sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

On 3. 7. 2015. at 1:42, Столе рече

Ајд да у пркос свему замислимо да је такав ванземаљац стварно атеиста.

Једино што би православац могао да уради је да га пусти да живи поред њега. Ништа више од тога не може да уради.

Није ова тема баш за разбибригу иако је споља гледано шаљива. Ја сам чуо из "поузданих" извора да марсовци намеравају да окупирају нашу планету. sHa_sarcasticlol

A, nema mesta-tu su već ljudi gušteri.....neka nađu drugu planetu, ova je zauzeta :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ма то Жељко нешто мрси са ванземаљцима. Кад они буду дошли једино што може да нас спасе су цитати из Библије. Има да радимо ко суботари ја ти кажем! Ко ће бре сад да учи толике цитате напамет? :laugh1:

Подели на овим сајтовима

Еј, ванземољци!

Главни баја се налази ... ено тамоо у оној кући с крстом на крофу...

Трећа улица десно, ма види се...

Ал има квака.

Која?

Баја је тамо само кад је кућа пуна човечуљака и деце. Тад ће нађете бају сто посто! :)))

• Волим 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 3. 7. 2015. at 20:34, emilija рече

mene mnogo vishe brinu zemaljci od vanzemaljaca.......

... а мене земљаци :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...