Jump to content

ПРЕП. ЈУСТИН НОВИ И СРПСКИ О МИТР. ЈОВАНУ ЗИЗЈУЛАСУ

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Не зезај Чејо живота ти  0104_cheesy

Ovdje se neko sprda sa nama.

Ava Justin bio odusevljen sa Zizjulasom???

Boze pomozi i sveti Vasilije.

Sigurno su taj argumenat uzeli, kao razlog, da svog duhovnog oca izbace sa teoloskog fakulteta.

A ko zna, mozda je Zizjulas, koji je onda bio dijete, rekao nesto pametno, pa ava Justin pohvalio a Tasa sad to prepravlja, kao da je ava u sevdah padnuo od premudrosti mladog Zizjulasa.

Cujes sta Tasa kaze, kaze da je ava bio odusevljen sa hristocentricnoscu mladog Jarisa i da je po tome ava Justin veliki.

Nego, pogledajte mimiku i ponasanje vladike Atanasije do minut i pet sekundi, pa onda obratite paznju na mimiku i ponasanje za vrijeme dok prica pricu o Zizjulasu.

Videcete, kako odjednom dize obrve, pravi mimike, sara pogledom, obrce glavu lijevo desno itd.

Pa, nismo mi vesla sisali.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 125
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Sto su izbacili dogmatiku ave Justina sa teoloskog fakulteta i stavili ga u neobaveznu literaturu.

Bogomi, ne bi me cudilo da kazu, da je ava Justin ostavio neki testament u kojem je obavezao svoje ucenike da njegovu dogmatiku izbace sa teoloskog fakulteta.

U ruskoj Crkvi o mitropolitu Zizjulasu nemaju nikakvo misljenje.

Evo pitajte mene, ja idem u rusku Crkvu.

Kazem vam, ruske vladike ce poceti da se smiju, kada ih pitate za misljenje o Zizjulasu.

A ni u Grckoj ga ne fermaju bas previse.

A kod nas, ga proglasili guruom, i ko ga je proglasio guruom, avini ucenici.

Sramota.

Подели на овим сајтовима

Pa, posto je zaslugom monaha rasko-prizrenskih, narodu objasnjeno ko i zasto je izbacio avu Justina sa teoloskog fakulteta u Beogradu, i ko je i zasto doveo Zizjulasa na beogradski fakultet, sad moraju da izmisljaju razne price o odusevljenosti ave Justina nekim mladim Grkom.

Подели на овим сајтовима

razlika izmedju njih je 37 godina.... s obzirom da je ava živeo 85 godina... zizjulas je kad je ava umro imao... 48 godina.... uzevši u obzir i period pre toga ziki nije bio baš golobradi 0409_feel..

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pogledajte sada ovo: Irinej Bulovic Ekumenisticko udruzivanje

Pogledajte prvo mimiku i pokrete tijela vladike Irineja, dok govori, kako ne postoji nikakvo ekumenisticko udruzivanje.

Pogledajte vrlo pazljivo, ovdje nema podizanja obrva i okretanje glave lijevo desno, nego su ovdje u upotrebi pokreti ramenima.

E kada to dobro pogledate, pogledajte onda reakciju papskog sagovornika, koji je bio miran kao jagnje i bas u trenutku, kada vladika Irinej govori, da nema nikakvog ekumenistickog udruzivanja, bas u tom momentu papista mrda nogama i kao da nesto sa njegovim cipelama nije u redu.

A DJE NADJOSTE NAS DA FOLIRATE!!!

Подели на овим сајтовима

Митрополит Јован ће једнога дана бити Светитељ. То је природам след...

Сетите се колико си били омражени ава Јустин и отац Николај, од истих оних као што је Вукман Чејовић. Јер, све су знали да критикују, али ни речи о теологији нису знали.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

razlika izmedju njih je 37 godina.... s obzirom da je ava živeo 85 godina... zizjulas je kad je ava umro imao... 48 godina.... uzevši u obzir i period pre toga ziki nije bio baš golobradi tanning..

Sa 48 godina je bio laik, zivio je u svijetu, nije bio monah itd.

A onda postaje vladika, mitropolit, bez monastva.

Interesantno, zar ne.

Подели на овим сајтовима

pa ima puno primera za to.... uzmi recimo serafima rouza...po meni je on još "zanimljiviji"

a gotivi ga većina koima je ziki treš  tanning

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Митрополит Јован ће једнога дана бити Светитељ. То је природам след...

Сетите се колико си били омражени ава Јустин и отац Николај, од истих оних као што је Вукман Чејовић. Јер, све су знали да критикују, али ни речи о теологији нису знали.

Oce, ako ga ti i ovi sa ekumenistickog rotari kluba "verujem" proglasite.

A ava Justin i otac Nikolaj su bili omrazeni od ekumenista i samozvanih teologa a ne od antiekumenista i diplomiranih inzinjera.

Apropo teologije, za tebe i tvoje ortake sa ekumenistikog rotari kluba "verujem" ja sam doktor teologije.

Ti si prije dvije godine htio da otvaras neko poljoprivredno dobro i da sadis paprike i pamidoru.

A posto si lijen, odlucio si da postanes teolog i da specijalizujes Zizjulasa.

Bolje ti je da uzmes motiku i da sadis paprike, jer poslednja vremena su blizu.

Kad ogladnis, nece ti nista pomoci Zizjulas, nego paprike, brale.

Подели на овим сајтовима

pa ima puno primera za to.... uzmi recimo serafima rouza...po meni je on još "zanimljiviji"

a gotivi ga većina koima je ziki treš  tanning

Kakvi Zizjulas i kakvo monastvo, crni sine, taj Zizjulas ima veze sa monastvom kao ja sa beckom filharmonijom.

Zivi kod majke, koja ga pere i koja mu kuva.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...