Ivan Vladimir Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 a dje se nalazi taj Pergam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2010 a dje se nalazi taj Pergam? У Турској... Укуцај Пергам и показаће ти википедија.... smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Vladimir Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 a znači to je Turska eparhija? smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2010 a znači to je Turska eparhija? smej.gif Да,али митр. Јован је викарни епископ, значи, не постоји више та епархија, већ само сећање на њу.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Vladimir Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 selo gori, a... sad mi jasno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 mislim da ti je bilo jasno i pre odgovora age koji pije mleko 1327_womens Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2010 mislim da ti je bilo jasno i pre odgovora age koji pije mleko 1327_womens па Аге су из Турске...... whackado girls036 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Vladimir Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 kaže jedan jako mudar episkop.. "misliš, dakle ne slušaš" 1327_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 pa to je tačno... nisam čuo ništa 31 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2010 kaže jedan jako mudar episkop.. "misliš, dakle ne slušaš" girls036 +АТАНАСИЈЕ !!! 1327_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Господ нас исувише опомиње чишћењем Космета од нас, а ми бисмо хтели и даље бити толико глупи. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Vladimir Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 kah kah... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Подсмевати се Цркви у Пергаму је исто као и подсмевати се Цркви на Косову. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 ВЕЛИКИ православни теолог и Митрополит Јован Зизјулас је, као лаик, посетио оца Јустина. И био је задивљен оцем Јустином. Али и отац Јустин је био задивљен тадашњим Јанисом, и дубином његове ХРИСТОчежњивости, ХРИСТОцентричности..." АВВА ЈУСТИН О МИТ.ЈУСТИНУ од 1.минуте клипа : Ja njemu nista ne vjerujem. Pogledajte mu lice i kako mu pogled sara dok tvrdi da je ava Justin bio odusevljen sa Zizjulasom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Не зезај Чејо живота ти 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука