ВИЛМА Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Kad je već otvorena tema na kojoj se raspravlja o vezama starijih muškaraca i mlađih žena,ajde da vidimo šta mislite o tome kada je suprotno ? http://zena.blic.rs/tag/11631/Kuguarke Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Оставите жене на миру... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Мемам појма...........мени је то смијешно. :hihihihi: Али шта ћеш, има свега на овом бијелом дуњалуку (свијету) Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 После детаљне и дубоке психоанализе супружника Едне и Мартина, дошао сам до сазнања у чему је тајна њихове љубави. Поред заједничке љубави према акустичној музици мислим да је битан још један детаљ, а то је: Pre Edne Simon nije poljubio nijednu ženu i kod pripadnica suprotnog pola nije imao nimalo uspeha. сиротан, дај шта даш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 KUGUARI I KUGUARKEMirjana Bobić Mojsilović Moj školski drug, zgodan čovek u najboljim godinama, posle dvadesetak godina tumaranja po džunglama na asfaltu, posle brojnih kratkotrajnih ljubavnih afera, koje je on sasvim sigurno doživljavao kao svoje intimne uspehe, na proslavi 35.godišnjice mature, ponosno nam nam je objavio da je napokon odlučio da se, što se kaže, skrasi, i da počne da vodi miran i staložen život, posvećen jednoj ženi sa kojom je odlučio da osnuje porodicu. Iako je već imao dvoje odrasle dece, i od ćerke upravo dobio i prvu unuku, ponovo je bio spreman, ali sada stvarno, da opet bude porodičan čovek. Izabranica njegovog srca je samo tri godine starija od njegove ćerke. Ne krijući ponos, pokazivao nam je njihove selfije sa mora, sa skijanja i sa prošlogodišnjeg Rolan Garosa. Lepa devojka koja ume da se slika. Bio je oduševljen što je neko od naših drugova primetio da njegova verenica izgleda kao Viktorijin anđeo, i malo se kiselo nasmejao kada je jedna duhovita drugarica poluglasno dobacila da joj nije jasno „zašto muškarci od žena očekuju da izgledaju kao Viktorijini anđeli, ako sami ne izgledaju kao manekeni Kalvina Klajna“. Nije bilo sumnje da se uz nju i njenu sliku i sam osećao mnogo mlađe, i da je kao i svi muškarci u krizi srednjih godina, verovao da za njega nova mladost tek počinje. Zanimljivo je kako je njegova priča bila dočekana skoro aplauzom, a moram priznati da mi je bilo divno videti ga tako iskreno i dečački zaljubljenog. U isto vreme, na drugom kraju stola, naša drugarica, zubarka, dva puta razvedena, u jedanaest je objavila da mora da ide. Na vratima kafane, u crnoj kožnoj jakni, i sa naočarima za sunce, nataknutim poput rajfa na vrh glave, stajao je njen dečko. Mislim, i bukvalno je bio dečko – kratko joj je mahnuo, i ona je potrčala za njim. Razlika u godinama bila je vidljiva – dečko je stvarno izgledao kao dečko u odnosu na njenog bivšeg muža koga svi znamo – on ne dolazi na proslave mature poslednjih godina, jer se srećno oženio Ruskinjom od 30 godina i živi u Moskvi. Odmah pošto je izašla iz kafane sa svojim dečkom, bilo vidljivo i izvesno nezadovoljstvo na maturi. Gotovo da nije bilo osobe koja nije negativno prokomentarisala našu kuguarku iz razreda.Muzika je treštala, pa me je mrzelo da pitam prisutne: Kako je moguće da danas, u 21. veku, imamo tolike dvostruke standarde?Matorac koji je maznuo klinku, ćerkine generacije, smatra se nekom vrstom heroja, a žena koja šeta mladića je šta? Veštica?A radi se samo o jednoj jednostavnoj stvari: svako ko se usudi da se zaljubljuje i da bude lud od ljubavi, jeste neki mali heroj današnjice. Ili možda grešim? Данче*, Bashful Anna, ВИЛМА and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Muzika je treštala, pa me je mrzelo da pitam prisutne: Kako je moguće da danas, u 21. veku, imamo tolike dvostruke standarde? Matorac koji je maznuo klinku, ćerkine generacije, smatra se nekom vrstom heroja, a žena koja šeta mladića je šta? Veštica? A radi se samo o jednoj jednostavnoj stvari: svako ko se usudi da se zaljubljuje i da bude lud od ljubavi, jeste neki mali heroj današnjice. Ili možda grešim? To ti kažem ... Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Кгуарарке , ма велике су зверке то . У први мах помислио сам да су у питању неке велике маце , кад оно... Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Кгуарарке , ма велике су зверке то . У први мах помислио сам да су у питању неке велике маце , кад оно... Pa,sad, u neku ruku i jesu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Волим Кугуарсе, били су баш симпатичан бенд. Лидија Миленковић, Arsenija and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 "Жене у Србији воле млађе мушкарце":http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Zene-u-Srbiji-vole-mladje-mushkarce.sr.html Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Мишљења сам да жена треба бирати мало старијег мушкарца од себе, на пример 18:24. Не више од 5- крајње 6 година разлике. Данашњи психолози би вероватно говорили о комплексу оца или тако нешто, али старији мушкарац привлачи миром и мудрошћу, поседују квалитете који долазе са годинама, почива у себи, зна шта жели, предузима одговорност. Има успостављено домаћинство, не гомила пивске гајбе, воли свеће и цвеће у вази на столу. Има контролу над својим животом. И тако је убедљив - зна шта хоће. Познам једну жену која је са старијим мушкарцем, каже невероватно мало га усрећи - мала шоља кафе у вечерњим сатима, нежан као јагње са изјавама љубави. Наравно, постоје и оне ситуације у којима опсује разлику у годинама (33:49)- проблеми са спавањем, и то је мало убоде у срце! хахаха! Следећи пут окренуће 50 година и то мора да прогута, није тако давно када су њени родитељи напунили 50. Жена старија од мушкарца може, али не више од 2-3-4 године по мом мишљењу (заиси од спољашњег изгледа жене, мора бити лепа ;-)) Дијана., Kaludjerovic Sreten and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Meni sva ta biranja malo bezveze zvuče, ako ti neko prija onda nema veze dal je stariji ili mladji. Meni lično neka velika razlika u godinama ne odgovara , takve žene ne gledam kao potencijalne partnere. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Lepo kaže Balašević : " To ne bira pamet, nego srce" ... Sasa 015 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Кгуарарке , ма велике су зверке то . У први мах помислио сам да су у питању неке велике маце , кад оно... Pa jesu velike matore mace koje leče svoje komplekse preko mlađanih mačora. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Pa jesu velike matore mace koje leče svoje komplekse preko mlađanih mačora. Pre mislim da jesu velike zverke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука