Milan Nikolic Написано Јун 18, 2015 Пријави Подели Написано Јун 18, 2015 ivanaika, drvce, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2015 Volim_Sina_Bozjeg, ИгорМ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 18, 2015 Пријави Подели Написано Јун 18, 2015 Не знам да ли сам неки филм у животу више пута погледала од "Терминатора 2" Била сам 5. разред основне, даклем 11 година. Један дечак из разреда је био "смртно" заљубљен у мене, а ја га кулирала , правила се важна... Знао је да се продере на сред часа: "Јелооо бреее, Јеленооо... А што нећеш самном, да те водим у биоскоп да гледамо Терминатора 2?!" И тако две године (5. и 6. разред). У 7. и 8. сам ја била заљубљена у њега, али ме он није више примећивао... Набавила сам видео касету "Терминатор 2" и одгледала безброј пута Интересантна ствар, дечко се зове Милан Николић, као и постављач теме sHa_sarcasticlol Поздрав за Милана. Обојицу :4869: ИгорМ, Milan Nikolic, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука