Milan Nikolic Написано Јун 18, 2015 Пријави Подели Написано Јун 18, 2015 ivanaika, Ленка*, drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2015 ИгорМ, Kaludjerovic Sreten and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 18, 2015 Пријави Подели Написано Јун 18, 2015 Не знам да ли сам неки филм у животу више пута погледала од "Терминатора 2" Била сам 5. разред основне, даклем 11 година. Један дечак из разреда је био "смртно" заљубљен у мене, а ја га кулирала , правила се важна... Знао је да се продере на сред часа: "Јелооо бреее, Јеленооо... А што нећеш самном, да те водим у биоскоп да гледамо Терминатора 2?!" И тако две године (5. и 6. разред). У 7. и 8. сам ја била заљубљена у њега, али ме он није више примећивао... Набавила сам видео касету "Терминатор 2" и одгледала безброј пута Интересантна ствар, дечко се зове Милан Николић, као и постављач теме sHa_sarcasticlol Поздрав за Милана. Обојицу :4869: Milan Nikolic, ivanaika, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука