Danijela Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Popularni pevač Vlado Georgiev pozvao je putem Tvitera ljude dobre volje koji mogu da mu ustupe prostor kako bi organizovao humanitarnu svirku i pomogao u prikupljanju novca za lečenje Isidore Bjelice. https://twitter.com/VladoGeorgiev/status/610041978122838017 Ubrzo se javio predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić i ponudio Halu sportova! Nadamo se da će se ovoj akciji priključiti i druge poznate ličnosti i da ćemo svi zajedno uspeti da prikupimo novac za Isidorino lečenje. http://www.alo.rs/v-i-p/estrada/georgiev-organizuje-humanitarnu-svirku-za-lecenje-isidore-bjelice/101835 Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Sad rizikujem da me neko shvati pogresno...jako cenim preokret u zivotu Isidore u smislu prolaska puta od promocija gej zurki,bahanalija,trosackog mentaliteta,ismejavanja crkve do iskrene nadam se vernice i zene koja se ispoveda i veruje,svaka cast na tome. Nadam se da je sad svesna da nije zivot skupo putovanje,boravak na Sejselima,Maldivima,Bahamima i slicno,vec nesto sasvim drugo,ono sto imamo pred ocima. Nadam se da ce se skupiti novac i da ce Isidora uz Gospoda ozdraviti! i ne smemo zaboraviti mnoge druge kojima isto je pomoc potrebna,ali nazalost razumljivo nemaju istu medijsku paznju. Јефимија Крунић and Hoffman је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Po ko zna koji put je Vlado pokazao da je pravi covek. Brzo ozdravljenje Isidori! Ako budem mogao doci cu na koncert. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 meni je drago kad vidim da ljudi pomazu drugima bez obzira ko je u pitanju... 8086.gif JESSY, Danijela, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Tacno, Milenice. Pomoci uvek i bez obzira na sve. JESSY, мирођија and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Samo Otac nas Nebeski zna sta kome treba i na nama je samo da ne sumnjamo u Njegov sud i odluke... 8086.gif Danijela, Zero, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 MOLI ZA POMOĆ: Isidora Bjelica prodaje knjige zbog skupe terapije! 12.06. // 13:41 ESTRADA Isidora Bjelica se već nekoliko godina bori sa kancerom koji se ponovo vratio. Književnica je uspela već jednom da se izbori sa bolešću, ali se ona nažalost vratila i zbog terapije, njena porodica i ona su odlučili da prodaju retke knjige koje su u njihovom posedu, kako bi platili njeno lečenje. Ona je na svom "Twitter" nalogu postavila obaveštenje da zbog skupe terapije koju mora da primi u inostranstvu prodaje preko 3 hiljade retkih knjiga. - Zbog neophodne završne terapije u inostranstvu prodajemo biblioteku 3000 retkih knjiga 0693390067 #hitno,, napisala je Isidora. Mojatv.rs ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 KONCERT ZA ISIDORU BJELICU: Georgiev će održati humanitarni koncert u Domu omladine! 15.06. // 15:19 ESTRADA Pop pevač Vlado Georgiev obavestio je svoje pratioce na društvenoj mreži "Twiter" da je zakazao humanitarni koncert kako bi pomogao književnici Isidori Bjelici koja se bori sa opakom bolešću.. Barba je napisao da će se koncert za književnicu Isidoru Bjelicu održati 23. juna sa početkom u 20 časova u beogradskom Domu omladine... Humanitarni koncert "za Isidoru" održaće se u Domu omladine 23.06 u 20h @DomOmladineBG uskoro detaljnije. — Vlado Georgiev (@VladoGeorgiev) June 15, 2015 Mojatv.rs ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 8086.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Isidora Bjelica: Stanje mi se sada pogoršalo! Dok će večeras kantautor Vlado Georgiev održati dva koncerta u Domu omladine kako bi prikupio novac za lečenje spisateljice Isidore Bjelice, ona će spektakl posmatrati iz bolničke postelje u Švajcarskoj. 23.06.2015. 19:16h Isidora Bjelica, foto: Story arhiva Nažalost, njoj se poslednjih nekoliko dana zdravstveno stanje pogoršalo, zbog čega je od juče izolovana, piše dnevni list Alo. - Terapija je do skoro išla dobro, ali došlo je do jakog pogoršanja krvne slike, pa sad moram u izolaciju dok se to ne stabilizuje. Leukociti i eritrociti su jako nisko, ali humor mi je u dobrim parametrima tako da se ne brinem. Kažem Pajkiću: Duša mi je u nosu, ali s ozbirom na to koliki mi je nos, neće se odatle lako izvući, mirni smo - i u najtežim trenucima ova hrabra žena nalazi način da se osmehom bori protiv tumora koji joj se treći put vratio. Iako će na večerašnjim koncertima biti njena deca Vila i Lav, Isidora žali što ne može da prisustvuje Vladinom koncertu u njenu čast. - Strašno sam uzbuđena pred večerašnji koncert i baš sam Vladi napisala da Cirih nije tako daleko, došla bih kao što je moja sestra po bolovima Frida Kalo sve sa krevetom došla na izložbu. Dopisujem se sa njim sve vreme i vidim da ima bronhitis i virus, pa sam ga preklinjala da ne peva u tom stanju, ali on me ne sluša - poručuje Bjelica i dodaje. - Neki ljudi izgleda ne razumeju šta znači rak u trećoj fazi. Čovek se razboli od svakodnevnog zla, mržnje, laži i ljubomore, a onda vam heroj kao Vlada vrati veru u ljude. Teško mi je, jako je teško sve ovo fizički izdržati, ali kada postoje ljudi kao Vlada i vi koji ćete đuskati za mene, ima šanse ne samo za mene nego za sve. Kao što je napisala Bilja Lukić - pred svakim od nas je izbor ili si stoka ili čovek, ili biraš svakodnevno ljubav ili seješ mržnju - zaključuje spisateljica. http://www.story.rs/vesti/u-fokusu/53721-isidora-bjelica-stanje-mi-se-sada-pogorsalo.html ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 26, 2015 Пријави Подели Написано Јун 26, 2015 http://www.alo.rs/v-i-p/estrada/georgiev-skupio-novac-za-isidorin-zivot/103435 Georgiev skupio novac za Isidorin život! Овај Владо ме је баш пријатно изненадио. Показао је да има лавље срце. Хвала му у сваком случају. Велика душа. JESSY, Данче* and МилошБГ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Vlado Georgiev prikupio novac za Isidorin život! Pevač Vlado Georgiev pre dve večeri dobio je najveću nagradu u svojoj karijeri - život Isidore Bjelice! 25.06.2015. 10:21h Vlado Georgiev, Isidora Bjelica, foto: Story arhiva Popularni Barba je, bez obzira na bronhitis, pevao punih šest sati, na tri uzastupna koncerta i uspeo da skupi 15.000 evra, koliko je potrebno Isidori da plati prvu turu terapija u Švajcarskoj. Pored dece Isidore Bjelice i njenog tate Dimitrija, koncertu su prisustvovali humani ljudi koji su želeli da pomognu poznatoj spisateljici u njenoj borbi sa opakom bolešću. Isidora je koncerte pratila putem društvenih mreža, a kada je videla koliko je ljudi došlo da pomogne i pruži podršku, rasplakala se, i za naš list iz Švajcarske je poslala poruku svima onima koji su joj pomogli u životnoj borbi. Isidora je dan nakon koncerta na društvenoj mreži Tviter, napisala da je Vladu skuvala supu da dođe sebi, nakon tri održana koncerta i bolova koje ima od bronhitisa. - I dobro, ko će danas odneti vruću supu Vladu Georgievu, da dođe sebi posle tri herojska koncerta. Ja sam skuvala, ali sam daleko - napisala je Bjelica, a brojni fanovi javili su se kao dobrovoljci da se pobrinu za zdravlje pevača. - Oduševljena sam atmosferom, porukama, fotkama, klipovima. Hvala Beogradu, Vladi i vama. Zaista sam prvi put posle dugo vremena plakala od sreće - rekla je vidno dirnuta Isidora. - Danas mi dolazi Vila, jedva čekam da mi detaljno ispriča utiske sa koncerta. Ona i Lav su oduševljeni Vladom i ljudima koji su bili na koncertima. Ovo je duga borba, ali moram da pobedim. Samo da uđem u remisiju, pa da krene drugo poluvreme - kaže Isidora, ohrabrena onim što je Vlado učinio za nju. Na tri održana koncerta bilo je 1.800 ljudi, a karta za koncert koštala je 1.000 dinara, tako da je skupljeno ukupno 1.800.000 dinara, tačnije 15.000 evra, koliko je trenutno neophodno Isidori. Kada su joj novinari dnevnog lista Alo saopštili da novac stiže uskoro, Bjelica je poslala emotivnu poruku: - Ovo je moja šansa, moja ulaznica za život, i kad se odbije porez, moći ću da platim prvu turu terapija, lekova i analiza, boravak... Posle pet skenera ćemo znati šta dalje. Nažalost ovo je dugotrajna borba, ali zahvaljujući Vladi, vama, svim ljudima koji su bili na koncertima, ja imam šansu. Rak je najgora sponzoruša, troši bez prestanka. Živimo u strašnom vremenu, da kad nemaš novac za lečenje - umireš. Ja sam bila na ivici da umrem ćutke, ne priznavši da posle dve i po godine nemam više novca za lečenje, ali onda sam shvatila da nemam pravo na to zbog dece. Tako je počelo sa prodajom knjiga i vašim tekstom. Umetnici u Srbiji žive tako teško da im ne treba ni bolest da bi bili siromašni. Ja više nisam mogla da radim i bez ovih Vladinih koncerata ja bih bila mrtva. Hvala vam. http://www.story.rs/vesti/u-fokusu/53761-vlado-georgiev-prikupio-novac-za-isidorin-zivot.html МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 6, 2015 Пријави Подели Написано Јул 6, 2015 svaka cast. Gospod da daruje Isidori isceljenje... Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука