feeble Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Bas me zanima da li ce SNS nacionalisti uraditi nesto ovim povodom. Samo treba da zatraze od Rusije, da li ce imati toliko hrabrosti? Rusi će staviti veto ako Srbija to zatražiAutor: M. StojanovićNacrt rezolucije o Srebrenici, koju priprema Velika Britanija, povodom obeležavanja dvadesetogodišnjice genocida, mogao bi da bude usvojen u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija i mimo volje Rusije, ali bi bio blokiran u slučaju da Rusi stave veto, objašnjavaju izvori Danasa koji su nekada bili visoki diplomatski predstavnici u UN. Kako ističu naši sagovornici, potrebno je da Srbija izrazi protivljenje predloženom dokumentu da bi dobila podršku Moskve."Rusi neće nastojati da budu veći Srbi od Srba. Preduslov za njihov veto u UN treba da bude nezadovoljstvo Srbije, dakle, oni će želeti da najpre čuju stav Srbije. Srbija treba da insistira da se oda počast svim žrtvama rata, a ne da se klasifikuju žrtve, jer humanost nalaže da se uvaže svi oni koji su stradali, na svim stranama. Ukoliko se ne uvaže sve žrtve, biće to politizacija genocida od strane Zapada", smatraju izvori Danasa. Баба and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Ko vlada Srbijom danas? Ko su ljudi u vlasti, koji svojim strucnim znanjem iz odredjene oblasti, za koju su zaduzeni, gradjanima daju mir i sigurnost, da ne kazem veru u bolji zivot? Ko su srpske patriote, koje stoje na platformi predsednika srbije koju je skupstina usvojila? Koji je minimum ispod kojeg srbija kao drzava ne moze da egzistira a da ne ugrozava nacionalni interes? Koji su konstitutivni narodi u srbiji? Sta ste do sada culi, od nekog a da to nije veliki aleksandar, sto je vama, dalo nadu za bolje sutra u bilo kojoj oblasti zivota ove zemlje? Buduci da poznajemo vucica dugi niz godina, da li je po vama moguca transformacija, pa cak i ona nemoguca karekterna, vucica, bez jednog dobrog i istreniranog strucnog tima, koji ocigledno sa vucicem radi jedan dugi niz godina, sa jedinim ciljem, kako bi nas predsednik vlade delovao marketinski besprekorno i autoritativno, sa pojacanim dejstvom i samih drzavnih institucija, kako se ne bi dovodila u sumnju i jedna jedina premijerova izjava, pa makar i ona neformalna. Ko su ljudi koji stoje iza aleksandra vucica? Sam vucko nije ili ja nisam dobar upamet. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јун 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Srbijom vlada Amerika i zapad i njene ispostave u liku ambasadora Amerike i EU. Oni se trenutno pitaju i za broja autobusa u Beogradu a kamoli nesto vise...Zato mi je i smesno sto Vucic se lozi da ima ulogu beskromisnog velikog vodje,kad se zna da je samo pijun koga lupaju po usima. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Ovaj nas vodja veliki slabic, opet poceo da kuka Vučić: Stvari se komplikuju, budimo jedinstveni Trazi podrsku i jedinstvo, a ne kaze za sta... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Ovaj nas vodja veliki slabic, opet poceo da kuka Vučić: Stvari se komplikuju, budimo jedinstveni Trazi podrsku i jedinstvo, a ne kaze za sta... Prijatelju on preti!!!! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Ovaj nas vodja veliki slabic, opet poceo da kuka Vučić: Stvari se komplikuju, budimo jedinstveni Trazi podrsku i jedinstvo, a ne kaze za sta... Ето, сад кука, а до јуче је држао говоре пуне оптимизма... Да л' je могуће да реформе не дају резултате!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Srbijom vlada Amerika i zapad i njene ispostave u liku ambasadora Amerike i EU. Oni se trenutno pitaju i za broja autobusa u Beogradu a kamoli nesto vise...Zato mi je i smesno sto Vucic se lozi da ima ulogu beskromisnog velikog vodje,kad se zna da je samo pijun koga lupaju po usima. A neke kriminalno "policijske" strukture, koje su udružene (zaokružene) u dve tri porodice? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Ето, сад кука, а до јуче је држао говоре пуне оптимизма... Да л' je могуће да реформе не дају резултате!? Preti !!!! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Prijatelju on preti!!!! Ma kakvi, sigurno ga pritisli da ode u Srebrenicu i on da se izvini pa dramatizuje nepotrebno. Kao da je prvi nas drzavnik koji to mora da uradi. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Kao da je prvi nas drzavnik koji to mora da uradi. Извор feeble and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Ето, сад кука, а до јуче је држао говоре пуне оптимизма... Да л' je могуће да реформе не дају резултате!? Ovo si dobro pitao, evo jos jedan komentator sa slicnim pitanjem Kakve, sad', komplikacije? Pa zar nismo: -Lideri u regionu -stub mira -na pravom putu ka EU -diverzifikovali energetiku (gas) -zemlja koju sve zemlje sveta podržavaju u reformama -zemlja kojoj se Nemci dive na hrabrosti -zemlja koja više nema neprijatelja -zemlja otvorena za potpunu saradnju u regionu -zemlja u kojoj pada broj nezaposlenih -zemlja u kojoj se izdaju gradjevinske dozvole za dva dana -zemlja u koju hrle šeici -zemlja najbolja za investicije u regionu... Meni sada neišta nije jasno.... (Lepo ozelenela trava da pasemo, 11. jun 2015 13:11) Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Колико смо ми сервилни а Шиптари стручни још ће нас запад натерати да им ми направимо велику Албанију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Колико смо ми сервилни а Шиптари стручни још ће нас запад натерати да им ми направимо велику Албанију Предосећам успешне преговоре нашег премијера о умањењу великоалбанске таксе са 15% на 12%. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Ovo si dobro pitao, evo jos jedan komentator sa slicnim pitanjem Kakve, sad', komplikacije? Pa zar nismo: -Lideri u regionu -stub mira -na pravom putu ka EU -diverzifikovali energetiku (gas) -zemlja koju sve zemlje sveta podržavaju u reformama -zemlja kojoj se Nemci dive na hrabrosti -zemlja koja više nema neprijatelja -zemlja otvorena za potpunu saradnju u regionu -zemlja u kojoj pada broj nezaposlenih -zemlja u kojoj se izdaju gradjevinske dozvole za dva dana -zemlja u koju hrle šeici -zemlja najbolja za investicije u regionu... Meni sada neišta nije jasno.... (Lepo ozelenela trava da pasemo, 11. jun 2015 13:11) Kad čovek pomisli da je djavdjav naivan, mlad, glup i patetičan .... ja mislim da nije, evo postavio je Vučka za predsednika vlade. Vi ozbiljno mislite da aleksandar vučić, sa svojom "ekipom" ministara, svojom stručnošću, radom i zalaganjem, mogu obezbediti bilo kakav rezultat, koji recimo u brojkama postoji a Nemačka naprimer ima reči ohrabrenja i podstreka. Rezultat zatezanja kajiša, koji pri tom razvali kompletnu srpsku opoziciju u paramparčad, gde više ne postoji mišljenje a da nije dobijeno posle zadatog domačeg zadatka aleksandra vučića, profesora svih svera u državi? Liči li bre ovo na državu ili na kremansko proročanstvo? Žao mi je što sam se smejao dok sam jeo sendvič tomi nikoliću, koji nije savladao ni najosnovnije protokolarno ponašanje... Žao mi je što sam ikada pomislio ili barem nisam rekao, da aleksandra vučića nisu uzeli pod svoje............. Svi pokrenuti procesi protiv korupcije i kriminala su doneli jednu bezobraznu dramsku predstavu pavićevskog tipa. Srbija će i u narednom periodu imati rezultata i to samo ekonomskih, mini pomaka, dobijaćemo pohvale a narod srbije je već zaposlen i to čak i onaj deo naroda koji do danas još nije ni rodjen. Direktor nam je Vučko i on samo radi za platu u to budite sigurni. Ko je gazda ovog broda, ne znam ali znam da srećom brod ludaka ume da pristane i sam. Sve ovo su moje insinuacije a šta ću kad je realnost još gora. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Жељко, on 11 Jun 2015 - 23:51, каже: Колико смо ми сервилни а Шиптари стручни још ће нас запад натерати да им ми направимо велику Албанију Предосећам успешне преговоре нашег премијера о умањењу великоалбанске таксе са 15% на 12%. Ima tu jedna ključna stvar, zašto mislim, da je vučkov gazda iz srbije ipak.... U ovo stanje kakvo jeste, nijedan srbin, ne može dobiti dobar novac ako kosovo i metohiju vrati u okrilje srbije. Prosto mu je nomoguće, barem za narednih deset svojih generacija sinova, napraviti "šapu" na kosovsko metohijske finansije. Jedna druga stvar je takodje za razmišljanje, srbin, da i pored gore navedenog betona, mogao bi ali samo uz pomoć amerikanaca, staviti "šapu" i to onu koju amerikanci sada imaju ali zauzvrat ovaj deo balkana bi morao postati jedna sigurna i velika američka vojna baza. To onda dovodi do dila, da srbin, mora podeliti i onu "šapu", koju već ima u samoj srbiji bez kosova i metohije. što dovodi do jedne 1 na 1 situacije.... Gde su rusi? Pa oni su u onoj prvoj jedinici srbina i sa dilom oko kosova i metohije, rusi naprosto nestaju sa ovih prostora..... Patriotizam? Gde je? A, da... Lazanski...... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука