Jump to content

Fajgelj: Treca Srbija je Vuciceva!

Оцени ову тему

Препоручена порука

То ти причам, знам људе то ми биле колеге. Много захебана сорта. Мала војска. 

И ја имам тај стаж, тј. иницијацију. Значи рачунајте и на мене. :good2:

Подели на овим сајтовима

Мени није јасно што се националисти крве међу собом, што се лепо сви не уједине, били би озбиљна снага у Србији?

Али су они изгледа сви толико смотани и сујетни да ће их на крају ујединити неки Борко Стефановић под управом оног усисивача Кирбија и то само док не сруше Вучића а после ће их избрисати из регистра странака.

Е, е, е то .. то се већ десило са ''Дверима'' ..  наравно у преносном смислу

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Овде је углавном подела на прорусе и прозападне политичаре и партије.

Трећа Србија, СНП, Двери , ДСС, и др. себе сматрају проруским партијама. Иду у Русију, сликају се у Думи, обилазе Крим итд.

Они на СНС гледају као на прозападну партију са неким малим патриотизмом.

Сем СНП-а сви имају на локалу коалицију са СНС-ом и Двери и Трећа Србија коју Двери оптужују због ове исте коалиције коју и они имају и ДСС.

Управо последње растурање ДСС-а је било због те коалиције са СНС-ом на локалу и то пре свега због учешћа у власти у Новом Саду и Београду.

Сем Двери, СНП, ДСС, И Трећа Србија немају довољно да пређу цензус, сви су ту негде на око 1% до 2%

Што се тиче СРС-а они су исто проруска партија али имају сада од како се Шешељ вратио довољну подршку да пређу цензус па не иду за Русију нити се сликују са Русима да би дигли популарност себи.

Од свих овде наведених најозбиљније везе са Русима има СНП и Ненад Поповић.

Ма који ДСС... Има маса примера где је са СНС-ом у власти...

Двери - државни пројекат за уништење десног блока...

Anquilla non capit muscas!!!

Подели на овим сајтовима

Dveri su kako ne znate...Djilasove,Botine i na kraju Cedine. Uskoro i Pajticeve. Svi su ih finansirali,svi su ih osnovali i svi rukovode njima.Tako se prica. Naravno zna se da su u dilu sa Vucicem,odavno.

Stranka koja je potpisala Briselski sporazum ne moze nikako sloviti za nacionalisticku stranku.

Lokal i biti u vlasti na lokalu sa  nekim je jedno,ali biti na vlasti u Beogradu ili Novom Sadu ili pak u jos nekim vecim gradovima tipa Kragujevac,Nis,a loziti se da je to samo lokal i da to nije bitno u odnosu na drzavnu vlast jeste stvarno debilizam. Vrlo rado cu objasniti i zasto,ako nekom bude bitno...

Dveri su jedino u Backoj Palanci u vlasti sa SNS i pritom cak i tu u malom gradicu od 30tak hiljada dusa da bi se doslo do situacije da se bude sa snsom u vlasti je bilo vecanja i vecanja,na kraju je prepusteno ljudima iz tog mesta da sami odluce,iako se cela stvar pet puta obrtala kao na raznju.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Inace SNP uz duzno postovanje ne postoji na listama eventualne podrske naroda,pa cak ni u promilima,a opet sto je zanimljivo Popovic vrlo cesto gostuje na Rtsu i vrlo cesto mu se ukazuje prostor u pro rezimskim medijima (informer,pink,kurir,rts...) zanimljivo je da imaju vise prostora od tog istog pokreta Dveri i Dssa koji prema proracunima imaju oko 7 procenata glasova.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ајде брате кажи што си таки...

ево реко сам ..читај испод :

Е, е, е то .. то се већ десило са ''Дверима'' ..  наравно у преносном смислу

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Dveri su kako ne znate...Djilasove,Botine i na kraju Cedine. Uskoro i Pajticeve. Svi su ih finansirali,svi su ih osnovali i svi rukovode njima.Tako se prica. Naravno zna se da su u dilu sa Vucicem,odavno.

Нису, нису .. али зна се и чије су ..

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Inace SNP uz duzno postovanje ne postoji na listama eventualne podrske naroda,pa cak ni u promilima,a opet sto je zanimljivo Popovic vrlo cesto gostuje na Rtsu i vrlo cesto mu se ukazuje prostor u pro rezimskim medijima (informer,pink,kurir,rts...) zanimljivo je da imaju vise prostora od tog istog pokreta Dveri i Dssa koji prema proracunima imaju oko 7 procenata glasova.

Па да, класично дверјански сви су лоши само ми смо добри. Сви су Вучићеве улизице, само се Двери нису продале( сем ово пролетос за геј параду, ал нећемо о томе). Сви су сви су, као Двери нису, а оно најобичнији спин и митологија, у Бачкој Паланци  у коалицији са СНС-ом, ал то није важно, важно је да је СНП у промилима, а Трећа Србија дрма Новим Садом заједно са злим СНС-ом...

Мислим смешно

Подели на овим сајтовима

Stranka koja je potpisala Briselski sporazum ne moze nikako sloviti za nacionalisticku stranku.

Странка која је одржала војну параду, Вучић није прелазио границу националног достојанства као Тадић са својим извињавањима, и уопштено више су национално активни него што је ДС био. Не видим како СНС не може бити националистичка странка када је и сама пуна националиста? А мимо тога на њеном врху благо провејавају те дешњачке вриједности. 

Хајд да не улазимо беспотребно у то да ли је Бриселски споразум издаја или прилагођавање стварности, то је за неку другу тему. Али и кад се узме да је Бриселски споразум издаја, опет не може се рећи само на основу тога да СНС није националистичка странка. 

Подели на овим сајтовима

Што се тиче подршке, мислим да сам на овом форуму прочитао да имају око 1%.  

Па имају сигурно јер прве контролише држава и даје им колико она хоће, а ови други се толико распадају да и оно што имају не знају да искористе...

Anquilla non capit muscas!!!

Подели на овим сајтовима

А коме смета десни блок у Србији? И зашто?

Смета лијевици и центристичкој десници. Десница код нас сада носи ону ружну стигму коју нацисти носе, након ратова деведесетих. Но, прије свега смета "мејнстриму" у ЕУ генерално. Нико не гледа повољно на УКИП, Национални фронт и Орбана у ЕУ. Прво, што су те опције у већој или мањој конфронтацији са ЕУ, а у 90% случајева су евроскептични и повезани са Русијом на неки начин.

Ето опет, сукоб цивилизација преко наших леђа.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...