Гости Guest ага пије млеко Написано Март 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Ja ne bih da sam moderator! administrator .... hmmmm... takođe NE! Ivane, pošto ovaj sajt? (a, šta bih posle uradio sa njim ... otpustio bih sve moderatore i administratore i uveo bih diktaturu !) klapklap klapklap 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Уозбиљила сам се. Да ја имам власт на овом форуму, не би било 10 тема о исламу, већ једна, две највише. Смористе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Уозбиљила сам се. Да ја имам власт на овом форуму, не би било 10 тема о исламу, већ једна, две највише. Смористе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Уозбиљила сам се. Да ја имам власт на овом форуму, не би било 10 тема о исламу, већ једна, две највише. Смористе! klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Хвала, хвала, можете да седнете 0205_whistling Ако се овако настави, мораће да се дода слово И у ЖРУ, па ће да бидне ЖИРУ (живе исламске речи утехе). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Хвала, хвала, можете да седнете 8084.gif Ако се овако настави, мораће да се дода слово И у ЖРУ, па ће да бидне ЖИРУ (живе исламске речи утехе). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Уозбиљила сам се. Да ја имам власт на овом форуму, не би било 10 тема о исламу, већ једна, две највише. Смористе! E Mašo svaka čast na ovome! Brate udaviše. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Уозбиљила сам се. Да ја имам власт на овом форуму, не би било 10 тема о исламу, већ једна, две највише. Смористе! confused 0110_hahahaАко овако наставе имаће на форуму три модератора и три муслимана који су дошли да се зезају. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Tako je Pajko ! 0110_hahaha Muka mi kad vidim na naslovnoj deset tema o svakom pitanju sto padne na pamet u vezi Islama... Napravite poseban podforum za to ! Не кради ми аплаузе поводом мог генијалног закључка!Дакле, то сам ЈА прва рекла, а не Рајко (ја га зовем Рајко, шта ћеш). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Tako je Pajko ! klapklap Muka mi kad vidim na naslovnoj deset tema o svakom pitanju sto padne na pamet u vezi Islama... Napravite poseban podforum za to ! Не кради ми аплаузе поводом мог генијалног закључка!Дакле, то сам ЈА прва рекла, а не Рајко (ја га зовем Рајко, шта ћеш). Ја ћам Пајко а не Лајко 0110_hahaha БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Види, па ти си променио име у ћирилицу, ааа, па онда си Пајко од данас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Види, па ти си променио име у ћирилицу, ааа, па онда си Пајко од данас.Слушај ово лепаPLAVI ORKESTAR Odlazim БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Да. у праву сте, форум "међурелигијски разговори" ће бити затворени за јавност. На њему ће моћи писати само теолози и инославни. Наравно и они који у својем налогу имају титулу "мисионар". То ће данас бити сређено. Извињавамо сесвима којима је ово било непријатно. У сваком случају, ја се радујем што је ово заживело, те да о вери причамо као људи и ако не исповедамо веру на исти начин. Модерација Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Извињавамо сесвима којима је ово било непријатно. У сваком случају, ја се радујем што је ово заживело, те да о вери причамо као људи и ако не исповедамо веру на исти начин. Модерација[/color] 0110_hahaha klapklap klapklap klapklap klapklap kolo2 kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Форум "међурелигијски разговори" је затворен за ширу јавност. Ко каже да не слушамо глас чланова? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука