Dragi Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Inspirisao me ovaj topik.. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4640.msg124400/topicseen.html#msg124400 :smiley: I šta da kažem, ko se nečega lepog seća i želi da podeli sa drugima, može da napiše, bilo bi lepo.. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 ''Обожавана Јулијо''. Куку мене грдне :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 ''Коњу буљави'' :cheesy2: 0110_hahaha 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Март 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Jao kuku mene, može na svakom prstu da ima deset devojaka, a on se zaljubio u onu pi*anku koja ima nos kao da joj je krastavac izrasto... :cheesy2: Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Нека, нека, ја ћу. 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Сине никад не укради, тражи и даће ти се 0442_feel. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Sunce mamino, dusa moja, srece mamine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Татина тарапоћка 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 iskreno ih se ne sećam.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука