Лазар Нешић Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Nema, ali nije fer osuditi nekog na pakao, a da taj nije cuo za Hrista ili je odrastao u zajednici koja ga je naucila da je hriscanstvo laz. Pa da sam muslimanka i odgajana u tom duhu, ne bih pomislila da se pokrstavam. Sto bismo mi bili privilegovani u odnosu na nekog ko nije sa hriscanskog podneblja? Ма не, жено! Не ради се о томе. Нема осуде на пакао, али има људи жедних пакла. И добиће га. У томе је разлика. И нисам рекао ништа о хришћанству, причао сам о Христу. Да ли си икада од неког теолога овде чула либералнији став од мог: ван Цркве ће се многи спасити! Наравно. Али не ван Христа. Како и на који начин, не знам, али ће ту бити и они који никада нису ни чули за њега. feeble, Јефимија Крунић, sleki and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ceo svet je cuo za Hrista.Od njega merimo i vreme. А,не. Кинези, Јевреји не мере по њему време, они имају своје рачунање година. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Довело је више фактора, у периоду од неколико месеци. Најпре разочарење у свештенике (признајем, идеализовала сам их), онда разочарење у људе из цркве којима сам вапила за помоћ кад сам препознала да сам у великој кризи вере каква ме никад није дрмала и видела да је то био вапај у празно, затим читање неких књига, слагање са мишљењем атеиста по форуму и тако се трансформација одвијала постепено, док нисам себи признала да је до промене дошло. Разумем... и сам сам био неколико пута..у сличном искушењу... али сам сконто да Црква није Свештенство....да је Црква милиони људи који искрено верују у Хришћанство...и својим примером...то показују... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 А,не. Кинези, Јевреји не мере по њему време, они имају своје рачунање година. Bog je isti svuda - Bog poznaje samo Boga, na ovaj ili onaj način ljudi preko Hrista dolaze do Boga, na svim meridijanima, na različitim jezicima i nazivima "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Fenomenalno! A što tebi smeta da budeš ubijeđena da si i ti Bog Не могу заиста никако да прихватим неке идеје попут безгрешног зачећа, оних чуда које је Исус изводио, Лазаревог, па и Исусовог ускрснућа... Заиста сам се трудила да верујем у то,а онда сам просто капитулирала. Иронија у целој причи што ми је баш књига "Време чуда" Б. Пекића дала други угао гледања на писања јеванђелиста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 А,не. Кинези, Јевреји не мере по њему време, они имају своје рачунање година. hahaha kako ne mere, koja je sad godina u kini ili izraelu?dobro je da nisi spomenula jos i kalendar maja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Не могу заиста никако да прихватим неке идеје попут безгрешног зачећа, оних чуда које је Исус изводио, Лазаревог, па и Исусовог ускрснућа... Заиста сам се трудила да верујем у то,а онда сам просто капитулирала. Иронија у целој причи што ми је баш књига "Време чуда" Б. Пекића дала други угао гледања на писања јеванђелиста. Nije strašno, postoji vrijeme za sve Bog silu ne voli "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Bog silu ne voli Надам се да је тако, зато се сад и не плашим Бога, верујем да ће на крају све бити добро, за све. Andre Williams and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Не могу заиста никако да прихватим неке идеје попут безгрешног зачећа, оних чуда које је Исус изводио, Лазаревог, па и Исусовог ускрснућа... Заиста сам се трудила да верујем у то,а онда сам просто капитулирала. Иронија у целој причи што ми је баш књига "Време чуда" Б. Пекића дала други угао гледања на писања јеванђелиста. I know . Cak i da prihvatim Vaskrs, nekad sumnjam u sopstveni, mnogo vise posle krstenja nego pre . Valjda je trebalo da bude obrnuto, ali nije . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ceo svet je cuo za Hrista.Od njega merimo i vreme.Ko nece da izabere Istinu,Put i Zivot ne moze da krivi Boga za svoj izbor. Je l :D ? http://culturextourism.com/wp-content/uploads/2011/12/South-Africa-Tribes-%E2%80%93-South-African-Culture-2.jpg http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 I know . Cak i da prihvatim Vaskrs, nekad sumnjam u sopstveni, mnogo vise posle krstenja nego pre . Valjda je trebalo da bude obrnuto, ali nije . Ето, мени делује да је почетна еуфорија спласнула и да се твој разум буди и да ти говори да неке ствари једноставно не можеш да уклопиш никако у мозаик, јер заиста звуче немогуће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Надам се да је тако, зато се сад и не плашим Бога, верујем да ће на крају све бити добро, за све. Zašto na kraju kada je i sada sve dobro "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Pa sta ako je cuo ceo svet za Hrista? Da si musliman, 95% je verovatnoca da bi ga smatrao prorokom, ali nikako Bogom. Ne bi ti palo napamet da menjas misljenje. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 I know . Cak i da prihvatim Vaskrs, nekad sumnjam u sopstveni, mnogo vise posle krstenja nego pre . Valjda je trebalo da bude obrnuto, ali nije . Da li ti možeš vaskrsnuti sebe? Da li je Hristos sebe vaskrsao? Imaj makar malo povjerenja u Onoga koji te je ovdje i doveo "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ето, мени делује да је почетна еуфорија спласнула и да се твој разум буди и да ти говори да неке ствари једноставно не можеш да уклопиш никако у мозаик, јер заиста звуче немогуће. Ali tako lepo zvuce... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука