Arsenija Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Tacno. Ali,ako vec ucis...uci do kraja...:-)...A kad student nauci za 8,treba ga nagraditi i dati mu 9. Bashful Anna је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 P.s.Sto da budes prosek? :-)...Budi najbolji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Da zavrsim svoj rad na ZRU...Volite svoje roditelje.Skupite snage i recite,Oprosti,ja sam kriv.Ne ocekujte nista,dajte sve.Radite najbolje,sta god to bilo,neka ne bude osrednje ili polovicno,vec najbolje sto mozete,a mozete i bicete srecni,puni optimizma.Ali,ko vam kaze... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 @@Arsenija, И да резимирамо...Лаку ноћ Арсенија Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Немам трем а мислио сам да га направим. Лепо је то кад изађеш на лето пред кућу па седнеш под трем а оно ладовина, узмеш неко ладно пиће па буљиш у зеленило... Sanja Т. and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 http://www.homedepot.com/p/Simpson-Strong-Tie-Z-MAX-16-Gauge-Galvanized-Gazebo-Tie-GT6Z/204842307И у газебо, ако нис' назеб'о... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Ima da odem,iz principa.Da se razumemo,kad ja nesto obecam,to je obecano,to je pouzdano nepouzdano.No,jaca sila.Moram prvo na selo da kopam kukuruz,sadim sljive,berem jabuke,da se malo naucim pameti,a posle,ako Bog da da odem na more... Da obucem svoj novi kupaci,izvadim Psaltir i kuliram,dok me fizoterapeut masira.... Lol. :-) Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука