SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Da se razumemo, nisam ja govorio o carolijama, to je demonska rabota, nego o onome sto je Hristos rekao da ko ima vere, moze da zaobilazi zakone prirode. Pa rekao je i da ko veruje u njega nece umreti nikada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Мешаш Бога и веру са измишљеним ликовима. A koja je razlika izmedju vere i uverenja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Супер...шарате мало...живи били! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Ali popravka pumpe je korisna, jer planina bacena u more znaci da brodovi koji tuda idu ne smeju da imaju dubok gaz, a i Durmitor je korianiji tu gde je. Al i bacanje planine u more recimo moze da bude korisno,da se recimo potopi neki americki nosac aviona.Da smo imali vere dovoljno 99 odbranili bi Kosovo.Samo bi ih gadjali planinama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Da smo koristili veru u ratovima, sad bi bilo vladari sveta, Srbija do Tokija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Ali popravka pumpe je korisna, jer planina bacena u more znaci da brodovi koji tuda idu ne smeju da imaju dubok gaz, a i Durmitor je korianiji tu gde je. El vreme pece ili tece? tetku ti tvoju poljubim Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Не везано за овај разговор који је у току , пчеле су ми донеле доста меда , и то је једна благодет од Бога . Ми радимо да би нешто имали , то је Воља Божија јер нема ништа док се ми људи не потрудимо , а Господ сав наш труд на крају награди. Исусе Христе Сине Божији , хвала ти на свему сто си ми приуштио у овом животу. Volim_Sina_Bozjeg, Драгана Милошевић and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Ниједно чудо у НЗ није учињено да засени гледаоца. Увек је чудо имало и духовну страну. Мали Закхеј је само успео да види Лице Христово и променио се... Ироду није довољно било што гледа Лице него је тражио чудо. Наравно да није видео чудо;јер и тада срце би му остало неосетљиво, тврдо.. Ненад Р. and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Dakle, ako bi pop imao vere ko gorusicino zrno i naredio pokvarenoj pumpi na Audiju da postane ispravna, a ona ostane pokvarena, da li to znaci da je Hristos porekao samog sebe kada je govorio o bacanju gore u more? Опет упадаш у замку. Те мађије раде само на Мерцедесу, за Ауди је другачији поступак. verum est in beer, Драгана Милошевић and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Ма јок, то важи само за фијат. RYLAH and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука