Jump to content

Šta može bog po blagodati?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ali popravka pumpe je korisna, jer planina bacena u more znaci da brodovi koji tuda idu ne smeju da imaju dubok gaz, a i Durmitor je korianiji tu gde je.

Al i bacanje planine u more recimo moze da bude korisno,da se recimo potopi neki americki nosac aviona.Da smo imali vere dovoljno 99 odbranili bi Kosovo.Samo bi ih gadjali planinama. :D

Подели на овим сајтовима

Не везано за овај разговор који је у току , пчеле су ми донеле доста меда , и то је једна благодет од Бога . 

Ми радимо да би нешто имали , то је Воља Божија јер нема ништа док се ми људи не потрудимо , а Господ сав наш труд на крају награди.

Исусе Христе Сине Божији , хвала ти на свему сто си ми приуштио у овом животу. 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ниједно чудо у НЗ није учињено да засени гледаоца. Увек је чудо имало и духовну страну.

Мали Закхеј је само успео да види Лице Христово и променио се...

Ироду није довољно било што гледа Лице него је тражио чудо. Наравно да није видео чудо;јер и тада срце би му остало неосетљиво, тврдо..

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Dakle, ako bi pop imao vere ko gorusicino zrno i naredio pokvarenoj pumpi na Audiju da postane ispravna, a ona ostane pokvarena, da li to znaci da je Hristos porekao samog sebe kada je govorio o bacanju gore u more?

Опет упадаш у замку. Те мађије раде само на Мерцедесу, за Ауди је другачији поступак.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ма јок, то важи само за фијат. :D

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...