Зосима Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Добра је била буца и песма је ок... :good2: Данче*, ВИЛМА, Иоанна and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Како је певала? Је л' их изула? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Чини ми се да је ипак имала мало треме,али све у свему ок... Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Mилена КШ, Зосима, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Не знам да ли ти је познато,фински бенд је група људи са потешкоћама у развоју(даунов синдром,аутизам), а то што је панк песма,Финска је такава држава,метал ,пунк код њих слуша 80% становништва... Човек Жоја, Данче* and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Лепа песма и држимо јој палчеве , мада би био срећнији да је песма на нашем језику. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Наши су прпшли полуфинале . Нека им је са срећом!!! Данче* је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Уф бре,кад те прочитају предзадњег,да си прошао... Хвала дијаспоро ! Данче* and nana је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 moram da kazem da je nasa Bojana razvalila i cestitam joj. Rusi su isto tako super,samo mi malo zao za Fince svideli su mi se... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 elem, mnoge pesme po mom misljenju nisu trebale da prodju...najgluplje su mi bile Grcka i Madjarska (a o Albancima da ne pricam ) a svideli mi se i Danci koji nisu prosli... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 летећи Ахонен :good2: Најбољи рипач! Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Шта очекујете од Кнеза? Да сам ја Црна гора, послао бих га са „Mia bella signorina“. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Види се да фали нешто у рефрену, нпр. овај део: Још те не дам маглама са планина, mia bella signorina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Види се да фали нешто у рефрену, нпр. овај део: Још те не дам маглама са планина, mia bella signorina. Da, fali, šteta, onda bi to bilo to pravo, ovo je Evrosong kakav treba biti i izgledat i sa svim tim što treba imat:: Film European Championship of folklore EUROFOLK 2014 s Плутон је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Nisam ni znao da imamo predstavnika ove godine. Da sam znao verovatno bih pogledao polufinale naročito jer se sećam ove devojke sa neke emisije tipa X faktor i jako mi se svideo njen glas i kako peva. Saću poslušati našu pesmu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука