Срђан Шијакињић Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Ко што рече Милена и ја имам нека искушења (тешко ми је), а ко их па нема, и не знам како ће се заврши, дал ће испадне како се надам .... Држи се Драле, свако добро ти сви желимо, људино! Милан Ракић, Снежана, Adelaida and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Нишизава и Лепи су светли ликови, као и Никола Ђоловић, + Милојков, Оби и Соломон Mилена КШ, Данче*, arizan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Искрено, волео би више теолошких дебата, без иједног освртаја на неку врсту дуализма међу саговорницима. Ту би можда могао бити мало строжији режим будне нам администрације, како не би долазило до беспотребног троловања и уништавања одређене теме, од стране лаика, атеиста, неупућених и недобронамерних. ЖРУ по мени плаче за теолозима и покретање оваквог мини пројекта би сигурно могло нашем сајту помоћи и повећати популарност и квалитет овог мисионарског брода СПЦ. Школованих теолога у Србији има пуно... где су шта раде, где разговарају са другим теолозима, не знам али знам да би овде то могло. Претпостављам, да се теолози мало боје живе речи, лакше им иду од руке цитати светих отаца, а контекст увек може да се нађе кад се за извор стави назив опширне књиге одређеног светог ауторитета... Жива реч, треба нама и теолозима!!! Благовесник, Снежана, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 20, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Иако можемо рећи да сам наслов има ту своју таблоидну привлачност да кликнеш и да видиш о чему се пише, мени је наслов веома дегутантан и непримерен. Али ајд... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Шта те је спречило у овоме :bleh: :***** nije bila Bozja volja 8086.gif Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 p.s.ja taj faks nisam upisala da bih bila Mica koja trazi muza vec me je privukao necim i to je to. 8086.gif Човек Жоја, Снежана and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 p.s.ja taj faks nisam upisala da bih bila Mica koja trazi muza vec me je privukao necim i to je to. 8086.gif Човек Жоја and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Gospodin Lepi svojom temom kruzi oko glavne stvari. Teologija je danas potpuno nebitna. Svet trazi Boga, a ne rec o Bogu. Hriscani su uzasni tako da svet vise ne moze da nadje Boga u Crkvi. Mилена КШ, feeble, Дијана. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Hriscani su uzasni tako da svet vise ne moze da nadje Boga u Crkvi Па и неће Христа наћи, ако чекају, да им га неко покаже. Човек Жоја and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Nažalost, živeo sam sa ovim nesvesno prethodnih par dana, i sam sam bio takav... Sad, mislim da je rešenje u ljubavi... Ako ne možemo da vidimo (pa i da se poistovetimo) sa čovekom (u ovom slučaju i teologom), da učestvujemo sa njim u onome što on živi, ne možemo da shvatimo njegove razloge niti da se ozbiljno pozabavimo nekim ključnim životnim pitanjima. Ako ga ne volimo kao čoveka, mogućnost da ga vidimo kao oboženog čoveka, eto i kao optimističnog, pada u vodu. Hoću da kažem da je nekad i do nas... Јанко, Mилена КШ and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Па и неће Христа наћи, ако чекају, да им га неко покаже. Tражи, тражи па ћеш наћи Volim_Sina_Bozjeg and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Tражи, тражи па ћеш наћи Топло (вруће, хладно) ајмо......... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Hoću da kažem da je nekad i do nas... И теолози су нас. Zero and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Топло (вруће, хладно) ајмо......... лево...лево Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 лево...лево Знам, срце. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука