Jump to content

ЖРУ теолози - социопате, психопате и мрачњаци!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ко није макар једном био социопата, психопата и мрачњак - не може бити ни добар човек а камоли теолог.   :)))

Подели на овим сајтовима

• Одговори 115
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Бог је један зато што је Отац! :)

ako je jedan onda su trojica :)))

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Dobra ova Elma, ima sve kvalitete jedne vrhunske domaćice.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Нису. 

Неки су још гори.

:-)))

mnogo gorih ima  8086.gif

Подели на овим сајтовима

hocete li jedan iskren odgovor?

nije bitno toliko nabubati i toliko se muciti da bi imao zvanje ili da bi bio pop/popadija i sl.(inace mene su svi kolektivno zaj****ali da sam upisala faks da bih se udala jer zena nije sposobna za drugo?!)

najbitnije je to da ti tu teologiju primenis u zivotu prvenstveno na sebi.

ja sam 8 g na teologiji i najvise mi je pomogla u izgradjivanju svog ja.

iskusenja imas u zivotu koliko oces,trebas samo da naucis da sve to Gospod salje jer On zna sta je tebi potrebno i sta je najbolje za tebe.

ja sam opet sad u nekom iskusenju,ali znam da mi to Otac salje kao vaspitnu meru...a On mi je sve...

Подели на овим сајтовима

@,

Је л` био дипломски?

bolje da ne pricam nista necu dusu da prljam glupostima.u sustini me ostavio za kraj juna jer mi je na sam dan odbrane napljuvao rad i moram da menjam neke stvari i ponovo branim. juce preplakah ceo dan a danas se smejem jer znam da Otac misli najbolje za mene.

Подели на овим сајтовима

hocete li jedan iskren odgovor?

nije bitno toliko nabubati i toliko se muciti da bi imao zvanje ili da bi bio pop/popadija i sl.(inace mene su svi kolektivno zaj****ali da sam upisala faks da bih se udala jer zena nije sposobna za drugo?!)

najbitnije je to da ti tu teologiju primenis u zivotu prvenstveno na sebi.

ja sam 8 g na teologiji i najvise mi je pomogla u izgradjivanju svog ja.

iskusenja imas u zivotu koliko oces,trebas samo da naucis da sve to Gospod salje jer On zna sta je tebi potrebno i sta je najbolje za tebe.

ja sam opet sad u nekom iskusenju,ali znam da mi to Otac salje kao vaspitnu meru...a On mi je sve...

:dedica: Шта те је спречило у овоме :)))   :bleh:  :***** 

Подели на овим сајтовима

Да ли су ЖРУ теолози заиста социопате и психопате? Мрачњаци? Песимисти? Како ви то видите драги форумаши? Како помоћи и има ли лека за младе/старе теологе ЖРУ форума који болују од наведеног?
Нишизава и Лепи су светли ликови, као и Никола Ђоловић, за остале не знам, нису ми упали у очи.

На њиховим текстовима се буде наде, отварају се врата, однос са Богом у новој димензији-искрености, без бау бау страха.

И још много тога лепог и у љубави.

Довиђења 8086.gif

Ко што рече Милена и ја имам нека искушења (тешко ми је), а ко их па нема, и не знам како ће се заврши, дал ће испадне како се надам ....

Како год

Одох на одмор, што дужи надам се :hvala: свима!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...