Jump to content

Свети уреднички сабор ЖРУ хиротонисао новог главног администраторa и новe уредникe друштвене мреже Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

ZASHTO ME MRZISH SHTO VOLIM RADULA!?!?!?!1

Ма јок, ја се радујем што се ти све више усавршаваш у овом политичком маркетингу јер кад прођу избори и пропадне ДЈБ такав један пропагандиста ће нам требати за Поуке!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 513
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

А ово за ову феминисткињу, стварно не знам шта да кажем. Брука за форум.

Zastranilo pravoslavlje totalno.Bruka i sramota.Umesto da stave Velizara i Rapsodiju mi dobismo feminističko liberalistički tandem.Voimje oca.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Чуо сам да су о мени изречене неке ружне ствари, ал' нема везе...

Није истина!

Рекао сам само да ти је аватар грозан и кад год га видим  имам кошмаре до зоре.

Подели на овим сајтовима

Zastranilo pravoslavlje totalno.Bruka i sramota.Umesto da stave Velizara i Rapsodiju mi dobismo feminističko liberalistički tandem.Voimje oca.

Е сад знаш како је мени. Увек сам мањина у уредништву.

Од почетка је тако.

Муке моје нико не зна.

Држе ме ту ко неко страшило и ради реда, ко међеда у кавезу. Само ради показивања. Да могу да кажу како форумом не влада једноумље.

Подели на овим сајтовима

Dobro si napisao Kratose, hocemo Velizara i Rapsodiju na vlast, moze i niksrbin.

Подели на овим сајтовима

Pa ovom forumu samo ja falim medj moderatorima  :))  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

МОЈА ИДЕОЛОГИЈА ЈЕ БЕСМРТНА!

Tvoja ideologija ne prlazi celzijus. :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Плаши те Радуле, а? :)

Ima više lajkova nego Vučić,mene to plaši  :))

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Dobro si napisao Kratose, hocemo Velizara i Rapsodiju na vlast, moze i niksrbin.

Samo tvrda pravoslvana struja.Liberali kaput. :D

Подели на овим сајтовима

Администрацијо, помоћ! Успевам да приступим сајту можда једном у десет покушаја, у осталим пријављује следећу поруку:

2z4ft54.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...