Gordana . Написано Мај 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2015 Него ја бих отворила пдф дезинформације у ком би завршавале све теме у ојима је тема нека полуистина полулаж у медијима, па да се одмах уврсти у манипулације народом. Али да се наслови не преносе тако, него да гласи: Блиц тврди да спц има пуно пара Баба, Драгана Милошевић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 4, 2015 Пријави Подели Написано Мај 4, 2015 Ubaci u glasanje, obavezno. Чекам да смислите још неко "озбиљно" питање Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 4, 2015 Пријави Подели Написано Мај 4, 2015 Него ја бих отворила пдф дезинформације у ком би завршавале све теме у ојима је тема нека полуистина полулаж у медијима, па да се одмах уврсти у манипулације народом. Али да се наслови не преносе тако, него да гласи: Блиц тврди да спц има пуно пара Овим си се кандидовала за члана уредништва Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2015 Понекад ставим новине да заштитим радни сто када радим са децом. Сад сам одустала, или неке груди преплављују страну или неке гадости, некад то није смело ни у жуту штампу тако nana, Kaludjerovic Sreten and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2015 Овим си се кандидовала за члана уредништва Ћутаћу ко заливена, часна реч, нећу никад више! Баба је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 4, 2015 Пријави Подели Написано Мај 4, 2015 Sad kad na Blicu vide ovu temu - pa iduci naslov bude "Orkestrirana hajka na Blic od strane SPC" Ignjatije, Adelaida, Crveni Baron and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 4, 2015 Пријави Подели Написано Мај 4, 2015 Vec su videli. Evo ih dole medju posetiocima. Nisu to kreativci, nisu istrazitelji. Samo ordiniraju pet smena dnevno po drustvenim mrezama skupljajuci pogodan materijal. A da znas samo kako se kotiraju kod njih zaposleni koji znaju engleski - odmah sve pocasti dobiju - jer su onda sposobni da prenose tekstove i sa stranih izvora - a sve bez Gugl prevodioca. Човек Жоја, Баба and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 4, 2015 Пријави Подели Написано Мај 4, 2015 Иако мислим да су велико ђубре од новина, ипак их морам похвалити због књижица које деле суботом, уживао сам читајући неке писце које иначе тешко да бих се сетио да узмем... Рецимо одушевио сам се приповеткама Штефана Цвајга. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Danas su jedine novine koje sam čitao u prethodnih 2 godine i to jedno vreme vrlo redovno. I po nešto mi se svidelo šta piše u njima. Čitao sam ih dok sam bio kući pa kad ćale ode po novine uzme i dnas između ostalih, a sada kad sve to moram sam da radim mrzi me, a i zaboravim. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Иако мислим да су велико ђубре од новина, ипак их морам похвалити због књижица које деле суботом, уживао сам читајући неке писце које иначе тешко да бих се сетио да узмем... Рецимо одушевио сам се приповеткама Штефана Цвајга. Занимљиво ми сад ово... Понеко и купи штампано издање (ово им звучи ко оксиморон) Blic Online | Najtiražnije novine u Srbiji. Додуше из погрешних побуда, ал' опет. Ја сам већ дуже време био у убеђењу како су ти тиражи чисто симболични, или бар служе као шлагворт спикерима на ТВ-у, оно као, "Блиц на насловној страни објављује тра ла ла", и да то нико уствари и не купује да би се пара-информисао. А и што би кад је све већ "Online"? Па још бива и одрецитовано на дигиталним телевизијама шес' пет пута дневно... једино неко кречење итсл. покућни радови где је већ нужна хартија. Али с друге стране, опет, та новина нема неку тржишну оправданост постојања па ми све чудно, како уопште још увек постоји на тржишту мишљења а није финансирана из ко зна каквог центра за производњу масовних халуциногених имагинација? Љута је то данас недоумица. Gordana . and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Blic sam prestala da citam pre par godina dok je Tadic bio na vlasti, jer od samog gospodina Tadica, nisam mogla da procitam novine. Kako uzmem Blic sa trafike, tako ispadne Tadic na nekom kartoncetu na kojem me lazu kako zivim bolje. Zatim kad otvorim prvu starnu opet Tadic koji me laze kako samo sto nisam nasla stalan posao u struci, zatim sledeca strana p®oster ( jer se prostire na dve strane) na kojem isto Tadic laze sa nekim sloganom....itd...meni se smuci od toliko Tadica i lazi da jednostavno prestanem da citam Blic. Alo nikad nisam ni citala, to su novine koje prelistam dok cekam drugaricu ili druga koji kasne na dogovorenu kafu u kaficu...i nemam sta ni da procitam...samo starlete, ogovaranja i ekskluzivne price nekih ljudi za koje nikad nisam cula, koji su od totalne nevaznosti za mene, a to su neki sto su se tukli ili razveli, ili se varaju, zalosni i bedni ucesnici nekog jos zalosnijeg rijalitija... Informer sam prestala da citam prosle godine kada su poceli sa hvalospevima Vucic Aleksandru, uplasena od traume sa Blicom i Tadicem, pomislih da ce i ovaj da mi iskace svaki put kad kupim novine...al pocese da se dodvoravaju...i to mnooogo brate. Kurir ne citah skoro nikad. Jedino na poslu ( dok sam ga imala) ako koleginica kupi ujutru pa ostane za moju smenu. Medjutim tamo materijala za horor film koliko ti dusa zeli. I od svih tih " sokantnih, monstruoznih, stravicnih, jezivih " naslova me nesto presece preko stomaka...pa velim, vaznija je meni moja psihicka stabilnost neko novine. Politika to cu da citam kad napunim odredjeni broj godina, jos sam mala za takve novine. Vecernje novosti jedino jos njih mogu da citam, i ako odlucim da kupim novine, to bi bio moj izbor. Ostale novine ne znam ni koje su... Mada iskreno bih zelela jedan bojkot svih novina i televizije, sve dok ne prestanu sa zaglupljivanjem ovog i onako ne toliko bistrog naroda. Cast izuzecima, ali nisu svi te srece da misle svojom glavom. Mnogi su podlozni uticajima.... Kaludjerovic Sreten, Gordana ., Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Lepo moje Delije rekose Kaludjerovic Sreten, Човек Жоја, nana and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Ljudi pišu ono što je zanimljivo za čitaoce, seks, malverzacije, ogovaranja, Crkva itd. Mušterija je uvek u pravu... Ja bih na vasem mestu razmislio o tome otkud u drzavi sa 90% pravoslavaca toliko interesovanja za "ogovaranje crkve"...? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Blic sam prestala da citam pre par godina dok je Tadic bio na vlasti, jer od samog gospodina Tadica, nisam mogla da procitam novine. Kako uzmem Blic sa trafike, tako ispadne Tadic na nekom kartoncetu na kojem me lazu kako zivim bolje. Zatim kad otvorim prvu starnu opet Tadic koji me laze kako samo sto nisam nasla stalan posao u struci, zatim sledeca strana p®oster ( jer se prostire na dve strane) na kojem isto Tadic laze sa nekim sloganom....itd...meni se smuci od toliko Tadica i lazi da jednostavno prestanem da citam Blic. Alo nikad nisam ni citala, to su novine koje prelistam dok cekam drugaricu ili druga koji kasne na dogovorenu kafu u kaficu...i nemam sta ni da procitam...samo starlete, ogovaranja i ekskluzivne price nekih ljudi za koje nikad nisam cula, koji su od totalne nevaznosti za mene, a to su neki sto su se tukli ili razveli, ili se varaju, zalosni i bedni ucesnici nekog jos zalosnijeg rijalitija... Informer sam prestala da citam prosle godine kada su poceli sa hvalospevima Vucic Aleksandru, uplasena od traume sa Blicom i Tadicem, pomislih da ce i ovaj da mi iskace svaki put kad kupim novine...al pocese da se dodvoravaju...i to mnooogo brate. Kurir ne citah skoro nikad. Jedino na poslu ( dok sam ga imala) ako koleginica kupi ujutru pa ostane za moju smenu. Medjutim tamo materijala za horor film koliko ti dusa zeli. I od svih tih " sokantnih, monstruoznih, stravicnih, jezivih " naslova me nesto presece preko stomaka...pa velim, vaznija je meni moja psihicka stabilnost neko novine. Politika to cu da citam kad napunim odredjeni broj godina, jos sam mala za takve novine. Vecernje novosti jedino jos njih mogu da citam, i ako odlucim da kupim novine, to bi bio moj izbor. Ostale novine ne znam ni koje su... Mada iskreno bih zelela jedan bojkot svih novina i televizije, sve dok ne prestanu sa zaglupljivanjem ovog i onako ne toliko bistrog naroda. Cast izuzecima, ali nisu svi te srece da misle svojom glavom. Mnogi su podlozni uticajima.... Vecernje novosti i politika su takodje zauzele poziciju koja ih vodi u smece, samo sprije nego ostale novine, valjda zbog tradicije... Adelaida је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Sad kad na Blicu vide ovu temu - pa iduci naslov bude "Orkestrirana hajka na Blic od strane SPC" Pa kada smo kao Vucic i ugrozavamo slobodu stampe koja je temelj demokratije ... о. Сава је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука