Jump to content

Александра Јанковић: „Будите човек, иако сте омбудсман!“

Препоручена порука

Strani plaćenik i domaći izdajnik.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Dobro svi znamo ko stoji iza ove hajke na Sasu Jankovica. Dakle licno Aleksandar Vucic jer se ovaj drznuo protiv njega voditi rec sa isturenim Zeljkom Kokainom i Draganom uvlakom Vucicevicem.

Da se razumemo mrski su mi i jedni i drugi,mozda ovi drugi vise,ali ne znaci da ovi prvi nisu skoro pa jednako. Sasa Jankovic koji je zastitnik gradjana dakako se umeo skrivati ispod raznoraznih suknja kad je recimo ubijen Ranko Panic na mitingu radikalne stranke pre par godina,tad nije istrazivao prekrsaj ovlascenja zandarmerije niti je ukazivao i upirao prst u vlast Bote. Da se danas tako nesto slicno dogodi ne daj Boze ovaj bi odmah se isturio u prvi plan da prica o saucesnistvu vlasti u tom ubistvu.

Dakle licemer i politicki obojen licemer. A da ne pricam ko doticnog podrzava,najgori sljam zemlje Srbije(steta sto i vucic i ekipa nisu potpisnici tog proglasa o podrzavanju zastitnika gradjana pa da sljam bude na jednom mestu sav). 

Ali koje druga strana? Kokainski ovisnik Zeljko Mitrovic ciji sin usmrcuje devojcicu prema prvim prognozama koji je vozio 100 na sat i presao na crveno,pa posle "istrage" se to preimenuje u 20 na sat i jos je devojcica kriva.I puj pike,mali pusten,eno ga na Majorci,Havajima,Ibici,uziva.

Sta je sa neistrazenom smrcu ljubavnice Zeljka Mitrovica u hotelu hajat pre samo par meseci? koja je nadjena sa iglom u veni dok je kacila statuse na fejsu o svojoj ljubavi zivota koja je tiho ubija sa sve tetovazom na ruci "Zeljko Mitrovic" a pritom te iste noci kad je ona nadjena mrtva u tom istom hajatu se Zeljko Mitrovic provodio na zurci. Isti Zeljko Mitrovic koji ucutkuje popove na sahrani ljubavnice sa recima "taj vas ne postoji". Vulinov kum,gde kad Vucic podrigne na pinku ide uzivo prenos.

I sad takav covek kokainski zavisnik vodi hajku protiv drugog coveka za nesto sto se desilo 1992 godine,alo bre.I imao je pritom nuncake eeeej nuncake.

Jedino sto raduje BOG POSTOJI. I jednima i drugima.izgleda za njih,nazalost.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da je ovaj zastitnik gradjana smaknuo ovoga pre 22 godine samo da bi se slikao za novine ... Da bi novinari obigravali oko njega danas ... kao onaj ministar sto je 'teo da se slika na aerodromu Nikola Tesla pre neku nedelju ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Meni nije jasno sto se sad posle 2o i kusur  godina poteze ta prica....? A kad je postao zastitnik gradjana niko to nije spomenuo...sve je to Bluz mutne vode.

Ne umem da napravim onaj link spoljasnji pa mora ovako... :)

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da je ovaj zastitnik gradjana smaknuo ovoga pre 22 godine samo da bi se slikao za novine ... Da bi novinari obigravali oko njega danas ... kao onaj ministar sto je 'teo da se slika na aerodromu Nikola Tesla pre neku nedelju ..

I ti si puko ko lajsna...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...