Биљана Написано Април 18, 2015 Пријави Подели Написано Април 18, 2015 Већ постоји тема: Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 18, 2015 Пријави Подели Написано Април 18, 2015 ево, ја се сећам пар (смешних ) догађаја везаних за мој лош вид....у својим девојачким данима нисам хтела да носим наочаре тако да је сасвим нормално што сам упадала у веома непријатне ситуације...(тада су биле иако ми сада изгледају забавне ) Ја сам тако једном играо фудбал без наочара и "дао гол" па кренуо да се радујем... Поштено су ме исмејали због тога. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2015 Ја сам тако једном играо фудбал без наочара и "дао гол" па кренуо да се радујем ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука