Баба Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Да се не лажемо у Србији има 30% фукаре која неће да ради и да јој платиш као на западу. Али су зато вечито спремни да руше систем. Деца револуције илити српска фукара Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 А шта мислиш Деки , тамо где одеш да ће те чекати раширених руку . Треба све крајње опрезно и темељно размислити . Imace vremena da razmislja i to temeljno ... Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 А шта мислиш Деки , тамо где одеш да ће те чекати раширених руку . Треба све крајње опрезно и темељно размислити .Nece.Al gle, sta mislis sto masa nasih ide preko leti da radi ili npr na one brodove i to. Na tim brodovima je umiranje, znam vise njih koji su isli i idu. Al zaradi se nesto bar. Radis nekoliko meseci i mozes sebi kola da kupis. Ovde nema nicega. Gaze te, izrabljuju, prete i na kraju daju 300e za mesec dana. I to je sve redja cifra. Evo ja ovog leta Boze zdravlja treba da idem preko da radim i znam da cu raditi ko crv al se radujem tome. A ti Barone kazes meni da treba da krenemo, a za 20 god u Italiji njsta nisi ustekario idi bre... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 A ti Barone kazes meni da treba da krenemo, a za 20 god u Italiji njsta nisi ustekario idi bre... ja ti kazem najozbiljnije ... da bi na zapadu ustekao moras da zivis na gastarbajterski "fazon" ...salama, jogurt, rad vikendom, polavan krs, stan koji to nije itd ... A ako zivis normalno i ne odrices se onoga cega se ne bi odricao i u Srbiji mozes da se pozdravis sa stekom ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 ja ti kazem najozbiljnije ... da bi na zapadu ustekao moras da zivis na gastarbajterski "fazon" ...salama, jogurt, rad vikendom, polavan krs, stan koji to nije itd ... A ako zivis normalno i ne odrices se onoga cega se ne bi odricao i u Srbiji mozes da se pozdravis sa stekom ... Gle, salama, jogurt, rad vikendom i polovan krs su ti standard i ovde. Bez stekanja.Msm da je to do coveka vise. Nemoj mi reci da mesecno nisi mogao da ustedis bar 100-200 evra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Опет та прича, а ти као покушаваш бити саркастичан. Ја сам једном рекао,какав је мој однос према послу,а он сигурно не зависи од тога да ли њега води газда или држава, и то је то! Нисам саркастичан. Само кажем да је ситуација управо супротна од онога што си рекао. Највеће штете Србији наносе они који раде за државу. Они су "обичне побегуље које мисле само на своје дупе", раде против интереса и на штету свог народа. И немају никакво морално право да било шта другима приговоре. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Салама, јогурт, iPad-и iMac-ови... feeble, Grizzly Adams and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Али су зато вечито спремни да руше систем. За фукару која не жели да ради се слажем, али систем у Србији дефинитивно не ваља. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Највеће штете Србији наносе они који раде за државу. Они су "обичне побегуље које мисле само на своје дупе", раде против интереса и на штету свог народа. Ovo nije tačno. Zna se tačno ko radi protiv interesa i na štetu svog naroda. Ne možeš da ukalupiš sve koji su u javnom sektoru u tu priču. feeble, Плутон and Зосима је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Gle, salama, jogurt, rad vikendom i polovan krs su ti standard i ovde. Bez stekanja. Msm da je to do coveka vise. Nemoj mi reci da mesecno nisi mogao da ustedis bar 100-200 evra. Nisam ni pokusavao nakon 5-10 godina ... digao sam ruke ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Nisam ni pokusavao nakon 5-10 godina ... digao sam ruke ...Dobro si ti onda pobegao odavde Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Ovo nije tačno. Zna se tačno ko radi protiv interesa i na štetu svog naroda. Ne možeš da ukalupiš sve koji su u javnom sektoru u tu priču. Да се не лажемо, свако ко је пристао да буде шраф у том систему чини штету свом народу. Можда је добра особа, није имао избора итд. Не мења ствар. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Да се не лажемо, свако ко је пристао да буде шраф у том систему чини штету свом народу. Можда је добра особа, није имао избора итд. Не мења ствар. То је заиста претерано строг суд. Неко ко жели да буде глумац, наставник, професор на универзитету, музичар у филхармонији или тако нешто, нема баш много избора у Србији. Бесмислено је све такве људе оптуживати да су ”шрафови”. Такве људе ценим искључиво по томе да ли свој посао раде добро и савесно. И има их и оваквих и онаквих, али они који су сјајни нису никакви ”шрафови”. Једино што бих им лично увео конкуренцију, мислим да је то суштински важно (и за оне добре и за оне који не ваљају), али то је друга тема. GeniusAtWork, Deki992 and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Највеће штете Србији наносе они који раде за државу. Овде сам завршио разговор са тобом ... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 То је заиста претерано строг суд. Неко ко жели да буде глумац, наставник, професор на универзитету, музичар у филхармонији или тако нешто, нема баш много избора у Србији. Бесмислено је све такве људе оптуживати да су ”шрафови”. Такве људе ценим искључиво по томе да ли свој посао раде добро и савесно. И има их и оваквих и онаквих, али они који су сјајни нису никакви ”штрафови”. Једино што бих им лично увео конкуренцију, мислим да је то суштински важно (и за оне добре и за оне који не ваљају), али то је друга тема. Ја их не оцењујем као људе. Само указујем на тужну чињеницу да раде за "окупатора". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука