Juanito Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Опет та прича, а ти као покушаваш бити саркастичан. Ја сам једном рекао,какав је мој однос према послу,а он сигурно не зависи од тога да ли њега води газда или држава, и то је то! А шта мислиш колико је младих, који су бољи од тебе за ту позицију, пробало да дође на твоје место? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Ja tebe Zoske uopste ne razumem.... Kao prvo, znas li ti koliko mladih nezaposlenih ljudi ima u ovoj zemlji? Evo, ja imam jos 3 ispita do kraja i sta cu posle? Ne znam. Ni ja ni 90 i nesto posto mojih vrsnjaka. I, kako da se "oduzimo otadzbini" sto nas je skolovala, tako sto cu da rmbacim kod nekog privatnika za 25000 ili da sedim kuci besposlen cekajuci na roditelje da mi udele milostinju? I sta imam ja ovde da volim i da ne napustam, nije mi jasno. Treba ceo zivot da mi prodje cekajuci da se desi nesto sa ovom drzavom? Neka, hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 А шта мислиш колико је младих, који су бољи од тебе за ту позицију, пробало да дође на твоје место? За коју позицију,јел ти знаш шта ја уопште радим, или и ти мислиш да сам ја паразит и нерадник и да не знам свој посао? Но свеједно,вашим коментарима само потврђујете оно што уствари јесте,обичне побегуље које мисле само на своје дупе... Једино је Билбија имао м... да то каже... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Иако би било лепо да ова држава буде сређена и да почне мало да се чупа, ми и не би требало да се надамо неком земаљском рају. Мени је драже да се овде мучим и будем без неке веће кинте, ако ће горе да ми буде боље. Морамо да верујемо у Васкрслог Господа. Моја једна другарица је отишла ван, мање-више због специјалистичких студија, више из материјалних разлога, а могла је и овде фино да зарађује. Јежила сам се од такве похлепе за новцем, то је нездраво. Друго је кад неко оде, јер га нешто гуши, јер се осећа спутано, јер нема одређене услове и тако даље. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 За коју позицију,јел ти знаш шта ја уопште радим, или и ти мислиш да сам ја паразит и нерадник и да не знам свој посао? Но свеједно,вашим коментарима само потврђујете оно што уствари јесте,обичне побегуље које мисле само на своје дупе... Једино је Билбија имао м... да то каже... Ja sam otisao samo i iskljucivo zbog para. Nije mi smetao ni sistem, ni Milosevic, ni komunalna policija vec mi je trebalo para ... Зосима је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Ja sam otisao samo i iskljucivo zbog para. Nije mi smetao ni sistem, ni Milosevic, ni komunalna policija vec mi je trebalo para ... Isti smo.Ni meni ne smeta ni Vicic, ni sistem, ni komunalci.... Samo su potrebne pare. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Ja tebe Zoske uopste ne razumem.... Kao prvo, znas li ti koliko mladih nezaposlenih ljudi ima u ovoj zemlji? Evo, ja imam jos 3 ispita do kraja i sta cu posle? Ne znam. Ni ja ni 90 i nesto posto mojih vrsnjaka. I, kako da se "oduzimo otadzbini" sto nas je skolovala, tako sto cu da rmbacim kod nekog privatnika za 25000 ili da sedim kuci besposlen cekajuci na roditelje da mi udele milostinju? I sta imam ja ovde da volim i da ne napustam, nije mi jasno. Treba ceo zivot da mi prodje cekajuci da se desi nesto sa ovom drzavom? Neka, hvala. Аман човече,и ја да сам млађи вероватно бих збрисао без освртања, али није поента у томе... Ако си већ запалио,онда ћути и кењај,немој да ми просипаш фазоне преко нета, као ми не видимо шта се дешава,глупи смо и примитивни,јер нам безгрешни запад није отворио очи... Иначе,тај нет је велико зло у смислу лажног и привидног приближавања људи, јер тај гризли седи неколико хиљада миља далеко од тебе и мене, и онда стичеш утисак да седите на кафи ,ту на земунском кеју,и као причате... Није то пријатељу тако, његова канализација отиче у Мисури,а моја у Саву... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 За коју позицију,јел ти знаш шта ја уопште радим, или и ти мислиш да сам ја паразит и нерадник и да не знам свој посао? Не, не знам одакле ти тај закључак? Не мораш да будеш паразит и нерадник да би се неком бољем испречио за посао. И од бољег има бољи. Нити је (барем мени) битно то што ти плату даје државна фирма. Поента је у томе да не постоји шанса да неко ко је талентован за то што ти радиш добије посао, јер си га ти заузео једном давно, у једном другом систему. А истовремено том млађем пребацујеш ако оде. Такмичи се с њим, Зосима и повуци се ако си лошији. Дозволи му да напредује. Буди спреман да добијеш отказ, ако се појави неко бољи. У супротном, с којим моралним правом му пребацујеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Ето,нека тебе баш задеси та судбина,да те замени неко млађи и бољи,кад тад... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 E , ovde ima samo jedan za..eb kod odlaska zbog para. Moj plan je bio da odem na 3-4 godine, ustekam nesto kinte i vratim se ... Evo, 22 godine sam ovde i jos nisam ustekao dovoljno za povratak ... Toliko o "platama" na zapadu .... koje jesu znatno vece nego kod nas samo sto su i troskovi visestruko veci ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Аман човече,и ја да сам млађи вероватно бих збрисао без освртања, али није поента у томе... Ако си већ запалио,онда ћути и кењај,немој да ми просипаш фазоне преко нета, као ми не видимо шта се дешава,глупи смо и примитивни,јер нам безгрешни запад није отворио очи... Иначе,тај нет је велико зло у смислу лажног и привидног приближавања људи, јер тај гризли седи неколико хиљада миља далеко од тебе и мене, и онда стичеш утисак да седите на кафи ,ту на земунском кеју,и као причате... Није то пријатељу тако, његова канализација отиче у Мисури,а моја у Саву... Hahahhaha Onda nesporazum, izvini. Ja bih prvi voleo da mozemo ovde lepo da zivimo, u nekom finom drustvu, da ima posla za nas mlade ali nema nista od toga izgleda... Poprilicno su izgubljene i razocarane ove moje generacije i ono, to inostranstvo svi gledamo kao neku slamlku spasa, da li je stvarno tako videcemo. Tesko je zaista biti posten i drzati se nekih osnovnih moralnih nacela ovde a istovremeno zaradjivati za neki iole pristojan zivot. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Па овде ти систем не да да напредујеш. Да ако си члан, да ако си увлакач, да ако си ниских моралних начела итд. О Боже, о чему ми причамо. И шта ми имамо вечито с неким да се такмичимо? Човек се такмичи да буде бољи од себе самог и ради да би Богу угодио, а не тамо неком газди. Мене није пуно брига шта ће ми директор рећи, само ме занима шта ће ми колеге из струке рећи, јер су једини квалификовани да ме у том смислу оцене. И то у одређеној мери. Ја не желим колегиници да што пре оде у пензију иако има услове за то, то није моја ствар да се мешам и о томе одлучујем. Сад испада да је свако заменљив. Само мењати, мењати, мењати. Боже сачувај, какво размишљање. Баба and Зосима је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Hahahhaha Onda nesporazum, izvini. Ja bih prvi voleo da mozemo ovde lepo da zivimo, u nekom finom drustvu, da ima posla za nas mlade ali nema nista od toga izgleda... Poprilicno su izgubljene i razocarane ove moje generacije i ono, to inostranstvo svi gledamo kao neku slamlku spasa, da li je stvarno tako videcemo. Tesko je zaista biti posten i drzati se nekih osnovnih moralnih nacela ovde a istovremeno zaradjivati za neki iole pristojan zivot. Pa znas sta sam ja ukapirao ..ovako, malo po malo ... Za sve nedostatke ( i dobre strane naravno ) na koje nailazimo u zivotu mozemo da zahvalimo nasim ocevima i majkama jer su oni napravili ovaj svet u kome zivimo a ne nikakva "drzava" ili ko zna ko ... Nema posla? Nema stanova? Nema kola? Ima ono sto su nam ostavili. Ako nam fali moracemo sami da to stvorimo ... A ako budemo mnogo palamudili ni mi necemo puno ostaviti svojoj deci ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Ja tebe Zoske uopste ne razumem.... Kao prvo, znas li ti koliko mladih nezaposlenih ljudi ima u ovoj zemlji? Evo, ja imam jos 3 ispita do kraja i sta cu posle? Ne znam. Ni ja ni 90 i nesto posto mojih vrsnjaka. I, kako da se "oduzimo otadzbini" sto nas je skolovala, tako sto cu da rmbacim kod nekog privatnika za 25000 ili da sedim kuci besposlen cekajuci na roditelje da mi udele milostinju? I sta imam ja ovde da volim i da ne napustam, nije mi jasno. Treba ceo zivot da mi prodje cekajuci da se desi nesto sa ovom drzavom? Neka, hvala. А шта мислиш Деки , тамо где одеш да ће те чекати раширених руку . Треба све крајње опрезно и темељно размислити . Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Ето,нека тебе баш задеси та судбина,да те замени неко млађи и бољи,кад тад... Па кад не живиш у систему у коме се запослиш у фирми после средње школе и ту останеш до пензије, онда постајеш мало флексибилнији и научиш да се прилагођаваш. Ја сам већ променио једно целокупно занимање и плус са стране нешто чачкао ван оба. Жена је радила као ”виртуелна секретарица”, иако има више од високог образовања. feeble, Grizzly Adams and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука