RYLAH Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Pa ne kontam, rade sve sto im se kaze. Далеко од тога. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Može neko da spoji ove grdne Šešelj teme u jednu? :good2: Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Шта год да се деси, знамо сви о чему је реч. Једина права жртва неувођења санкција Русији, пада хелихоптера, доласка/одласка Шешеља, поскупљења струје, смањења плата и пензија, кредита у швајцарцима итд. је Вучић. Отварање ове теме такође сматрам као удар на политику Владе Србије. Човек је само хтео да има стопроцентну подршку у Сунчевом систему, ништа више. МилошБГ, Ђорђе Р and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Za sada su uspeli da destabilizuju ZRU forum, samo se prica o Seselju a duhovnost (cak ni libertarijanizam) nista Tumaralo., Crveni Baron, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Da bre, onog Radulovica niko da pomene k'o da se ne valja ... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ljubomorni na nas sto nam dobro ide, pa hoce da nas uniste. Тачно нам је непријатно како нам добро иде, срећом па нас цимају Шешељом. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ljubomorni na nas sto nam dobro ide, pa hoce da nas uniste.To je juce i Vulin izjavio, tako nesto otprilike...Mogu samo da nam pljunu pod prozor! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Тачно нам је непријатно како нам добро иде, срећом па нас цимају Шешељом. To oni da se uvere da nam dobro ide, da vide kako reagujemo na cimanje, jesmo li stabilni. To je juce i Vulin izjavio, tako nesto otprilike... Mogu samo da nam pljunu pod prozor! Aj sto je Vulin izjavio, nego sto su razni politicki analiticari potpuno isto rekli. Prosto me sramota. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Nego, pazite ove komentare na Politici: ''Gospodine prvi ministre ko su to "oni"? Recite nam vise da i mi znamo ko nam to radi o glavi. Merkelova i Kolinda su Vam prijateljice, Kirbi, Devenport i Bler prijatelji, ..., posle IPAP-a prijatelj i saveznik nam je i NATO, tako da osim Putina i Miskovica ne vidim ko bi to mogao da destabilizuje Vas, pre svih, a onda i Srbiju. Tajanstveni ste ko skloniste, mora da Vas je teska muka naterala na konspiraciju, ali podelite sa nama svoj bol i patnju i bice nam svima lakse.'' "....Толико се Вучић доскора напричао о "пријатељима" у свету, а сада неко од тих "пријатеља" хоће да "нас "казни" зато што Шешеља "нема". Где је ту смисао? Шта то значи. То је нека озбиљна "метафорика" у речима!?." Ajd da se zapitamo sad i mi, koji si to ''ONI''? Ocigledno premijer i njegovi ministri prave neke teorije zavera kako bi lakse manipilisali. МилошБГ and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Поручују они Вучићу да нема ни тамо ни овамо. Не може и војна парада и геј-парада, једно са другим не иде. Постоје ствари које су неспојиве. И Европа и Русија, то не може. Мораће Вучић и ова власт да изаберу једно од та два. Да би их натерали да изаберу оно што њима одговара, они из ЕУ праве овакве ,,акције" са Шешељем који им само служи (можда ни он сам није тога свестан) за њихове акције преваспитавања Србије. А Вучић би и даље да изиграва неутралност и једно и друго. Е па не може. И не треба. Свето Писмо лепо каже: ,,не можеш бити и студен и врућ". Сад кад се улази у директан сукоб Русије и ЕУ, ти причаш причу и Европа и Русија. То је ван памети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 da ce se Srbija potvrditi kao pravna drzava koja stiti zakonitost i prava svojih gradjana. Је л' нас мало зафркаваш? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Naravno da pokusavaju jer Srbija ce opet osloboditi Kosmet ali oni nece vise nikada okupirati Republiku Srpsku. :good2: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2015 2. Ja hocu da kazem da imaju ciste i de fakto dokaze protiv bilo kog Srbina oni bi ga osudili u kratkom roku a pogotovo Seselja koji ih na sve strane vredja i provocira,jer to njima i treba i zbog toga su i osnovani. Ok, znaci svi ostali Srbi koji su osudjeni u roku su dakle ikrivi i postoje defakto dokazi protiv njih. U redu drago mi je da smo se razumeli. Sudjenje od 12 godina govori ipak nesto drugo...da ocigledno nemaju jake dokaze. Ja za to da li imaju jake dokaze ili nemaju ne gledam tako sto gledam duzinu sudjenja vec tako sto gledam optuzbu i dokaze koje imaju. Ne vidim nikakvu logicku korelaciju izmedju duzine sudjenja i snage dokaza niti mi je jasno kako si je uspostavio. Dokaze koje imaju mozemo pogledati i utvrditi jel su jaki ili nisu. Sto se mene tice njegovo gostovanje kod minimaxa je dovoljan dokaz da je on za ludaru. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Da li moram da ti kazem da je Haradinaj bio pusten na slobodu do izricanja presude,da kad je pusten je ubijeno sve zivo sto je svedocilo protiv njega i da u tome Hag nije imao ama bas nikakav problem? ne moram valjda. ne znam sto mesas haradineja u celu pricu. On je covek ubica i terorista i sto se mene tice to je sramtoa za medjunarodnu pravdu sto nije osudjen, njima na casti. Ja nigde ne pricam o tome kakav je Hag sud, ocigledno je postalo da je manipulisan, ali braniti seselja kao nekog ko nije ratni hushkac najvece klase je apsoltuno besmisleno. To ti ne terba HAG da bi znao. Ukoliko ovim hoces da mi dokazujes da hag ne valja.. ok slazemo. Ukoliko ovim hoces da mi dokazujes da seselj valja, e izvini nece da moze. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2015 И Европа и Русија, то не може. Мораће Вучић и ова власт да изаберу једно од та два. Ja bih da izaberu trece. Srbija. Ni Evropa, ni Rusija. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука