Баба Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 ivanaika, Ignjatije, Човек Жоја and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Баба, Samo Ana and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 https://youtu.be/LocAC2pdREA feeble, Човек Жоја and Баба је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Данче*, Снежана, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Ма и ја сам исто такав и када решим да нешто протерам , ја га протерам па куд пукло да пукло .Код мене нема циле , миле , него џа или бу , треће нема. Човек Жоја and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 ...Ал` не питате се ivanaika, Баба, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 Данче*, Снежана, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука