Млађони Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Nema zime, slacu ja olovke za prodaju amerima ... nego... jel se bojis za svoj zviot okruzen nato neprijateljima tamo u italiji? koliko je tvoja prica odvojena od realnosti majko mila.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Nema zime, slacu ja olovke za prodaju amerima ... Ne zaboravi da ih napuniš nekim dobrim eksplozivom... Млађони, Пг and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ne zaboravi da ih napuniš nekim dobrim eksplozivom... Samo dobro mastilo, nemacko ... Prodavao bih ja i alancima, hrvatima , nema problema .... sa svima saradjujem bez problema . A i dalje su neprijatelji . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Колаборациониста. За так'е је ћопави мајкумубожју томпус бравар им'о ефикасна решења. Pa ja sam vam najveci liberal na forumu .... Samo sto imam i nacionalnu samosvest izrazenu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Мишљење о САД САД и опет Кроки Крокет. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Pa ja sam vam najveci liberal na forumu .... Samo sto imam i nacionalnu samosvest izrazenu ... Nisi ti nikakav liberal, ti si tipican nacional-socijalista. Ne lazi sam sebe vise, nije humano. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Stanite na vreme. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Ево још мало, да видите како није све лепо. Сликано 2008. из хотела, који је био затворен кад сам поново дошао, две године касније. Нема ни километар од кампуса, а кампус је неки еквивалент центра, пошто је то универзитетско место. Ту где стојим је ”разделна линија”. Иза почиње да буде је све грђе и грђе (и лево и десно), да бисмо на крају дошли до дела у који није препоручљиво залазити, а напред је све боље и боље. Неколико километара испред, на самом излазу из града, су насеља попут оног у којем је Гризли. Ту живе професори, нжењери и слични, не нешто посебно богати, типична средња класа. Ова ливада испред је терен за голф. http://i57.tinypic.com/30ianhl.jpg http://i61.tinypic.com/2zz1d9s.jpg Империја одаје утисак како је тренутно помало и саблазнута сопственим пролећним баханалијама, тзв. 2015 Spring Break. (a lot of explicit scenes) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Империја одаје утисак како је тренутно помало и саблазнута сопственим пролећним баханалијама, тзв. 2015 Spring Break. (a lot of explicit scenes) ja ne vidim problem kod ovog spring break-a...? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Империја одаје утисак како је тренутно помало и саблазнута сопственим пролећним баханалијама, тзв. 2015 Spring Break. (a lot of explicit scenes) Inace ovo nije nikakva "impreija" ovo je FOX news iliti republikanska televizija. Oni se non stop sablaznjavaju od stvari koje su normalnim ljudima normalne. FOX news je predmet podsmeha u americkim subkulturama. To ti je kao kad bi radikali imali svoju televiziju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Ботовање, американ стајл. Ово је сликано пред оне прве изборе, 2008. Плутон, Човек Жоја, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 FOX news je predmet podsmeha u americkim subkulturama. To ti je kao kad bi radikali imali svoju televiziju... Malo so pobrkao loncice ... radikali bi bili subkultura .... A SNS republikanci ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Inace ovo nije nikakva "impreija" Иначе је то и очигледно. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Иначе је то и очигледно. Pa i ne bas... FOX zapravo jeste imperija i to zurnalisticka. Jedna od najvecih medijskih kuca u USA. Zabavni program- cista desetka. Informativni- dno dna... Nego ono tvoje podmetanje da stav FOXa projektujes na celu ameriku pored toga sto je glupo zapravo ti nije proslo, a mozda bas i zato... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Pa i ne bas... FOX zapravo jeste imperija i to zurnalisticka. Jedna od najvecih medijskih kuca u USA. Zabavni program- cista desetka. Informativni- dno dna... Nego ono tvoje podmetanje da stav FOXa projektujes na celu ameriku pored toga sto je glupo zapravo ti nije proslo, a mozda bas i zato... О чему ти причаш cloudking? Шта ја ту "projektujem"? Небитно је чак ни да ли под "amerikom" подразумеваш континент или само U.S, пошто је свеједно реч о Империји, а при том се ту и не размишља о "zurnalistickom" империјализму. И "pored toga" што си тако паметан, није ми јасно ни о каквом "podmetanju" ти халуџиш? Шта ми "nije proslo", не разумем? Поготово ово "a mozda bas i zato"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука