Milan Nikolic Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Tešiće nas da taj pašaluk može biti kao Švajcarska. Православни Србин and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Да уђемо у НАТО, то значи да улазимо у рат и то у рат против свих оних који су у сукобу са НАТО-пактом. То значи и против Русије. Ко их ...., д` извинете. Мени је битна Србија, а не Русија. Ако је за Србију добро, онда треба да се учлани. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 A jel znas sta su Rusi rekli za sretenjski ustav? Francuski rasad u slovenskoj sumi... Mani se tih istorijskih "gledista" nebitna su ... prevazidjite ih vec jednom ne zivimo u 18tom veku.. Руси су од почетка до краја подржавали обнову српске државности и стицање независности. Историјске поуке су важне, јер не мењају се ствари тако брзо. И данас они Србе сматрају ,,малим Русима", а Србију ,,руском петом колоном". Ништа се ту није променило. За западњаке, Србија није део Европе, немојте да се лажемо. Зато нас и не желе у ЕУ, али желе оно што сам горе написао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ко их ...., д` извинете. Мени је битна Србија, а не Русија. Ако је за Србију добро, онда треба да се учлани. Па и мени је битна Србија. А то учлањење никако није добро за Србију. Никако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Baš će da nas spasu sa zapada. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Postoji velika verovatnoća da nas zapad bombarduje u svakom slučaju. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Postoji velika verovatnoća da nas zapad bombarduje u svakom slučaju. Не би им било први пут. За разлику од ,,зле Русије", ,,пријатељи са запада" су нас често убијали, бомбардовали, стрељали нашу децу по Крагујевцу, тровали уранијумом, итд. Али, то су све радили за наше добро, само ми Срби тврдоглави, па не схватамо то... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 A jel znas sta su Rusi rekli za sretenjski ustav? Francuski rasad u slovenskoj sumi... Mani se tih istorijskih "gledista" nebitna su ... prevazidjite ih vec jednom ne zivimo u 18tom veku.. Уф, ово рекла/казала "francuski rasad u slovenskoj sumi" ми Млађо већ прејак аргумент, немој тако... Да не речем оштро и на прву. Поменуће неко и "gledista" типа "perception menagment" па 'ш онда, к'о што већ и умеш, остати без текста. А јел разумеш шта је perception menаgment, или, ако хоћеш, "психолошке операције" (PSYOP)? https://anonfiles.com/file/ab16493755f8d1d03b953df85e5a1c03 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Не би им било први пут. За разлику од ,,зле Русије", ,,пријатељи са запада" су нас често убијали, бомбардовали, стрељали нашу децу по Крагујевцу, тровали уранијумом, итд. Али, то су све радили за наше добро, само ми Срби тврдоглави, па не схватамо то... Za nas je bolje da nas unište skroz. Videćeš i takve zaključke. Crveni Baron and Православни Србин је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Па и мени је битна Србија. А то учлањење никако није добро за Србију. Никако. Па не знам баш... За војску би, на пример, било веома добро. Добили би приступ најсавременијој опреми, обуци итд. За безбедност би било добро јер нико не би смео да нас нападне. Све то треба да се измери па да се види. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ako misliš na termalne kamere, one već ima da se kupe na netu. Saradnju (vojne vežbe) sa NATO-om već imamo, neki savez ne bi bio dobar koliko ni sa Rusijom u najmanju ruku. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Rsiju vole i prizeljkuju samo oni koji su imali tu srecu da rusiju nikada nisu imali za gazdu... pitajte bugare koji su iste vere ko rusi... ili cehe, poljake i slicne koji ne mogu oci da im vide. I sa nama bi bilo isto samo da je raspodela posle drugog svetskog rata bila malo drugacija... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Хе хе feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Rsiju vole i prizeljkuju samo oni koji su imali tu srecu da rusiju nikada nisu imali za gazdu... pitajte bugare koji su iste vere ko rusi... ili cehe, poljake i slicne koji ne mogu oci da im vide. I sa nama bi bilo isto samo da je raspodela posle drugog svetskog rata bila malo drugacija... Inace nemce vole ... pitaj jevreje ili srbe ... Православни Србин је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Inace nemce vole ... pitaj jevreje ili srbe ... haha kakve to veze ima sa ovim sto sam pisao? Tralalala... A sir? Nista mi nisi rekao o siru? Italijanske kocije i sir te ne podsecaju na bugare i planinu Vitosu? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука